Много здраве, любов и вдъхновение пожелавам
на 18-годишната дама, която въобще не е баба!

Баба Яга написа:Благодаря на всички за поздравите:-), тук съм и почти всеки ден ви чета, но май съм попаднала в трап и ми трябва време да намеря пътя. Спрях да снимам, да мисля, да чета, има моменти в които гледам в една точка с идеята да видя нещо в нищото. Предполагам че е преходен момент. Грийни, няма за какво да се чувстваш неудобно, големи хора сме и би трябвало да се разбираме от две думи, така се стекоха обстоятелствата и виновни няма.
Повече усмивки и предколедно настроение от мен, и..... казвайте си че се обичате.
Приказка за НищотоБаба Яга написа:Благодаря на всички за поздравите:-), тук съм и почти всеки ден ви чета, но май съм попаднала в трап и ми трябва време да намеря пътя. Спрях да снимам, да мисля, да чета, има моменти в които гледам в една точка с идеята да видя нещо в нищото. Предполагам че е преходен момент. Грийни, няма за какво да се чувстваш неудобно, големи хора сме и би трябвало да се разбираме от две думи, така се стекоха обстоятелствата и виновни няма.
Повече усмивки и предколедно настроение от мен, и..... казвайте си че се обичате.

Благодаря, Сър.Remmivs написа:Приказка за НищотоБаба Яга написа:Благодаря на всички за поздравите:-), тук съм и почти всеки ден ви чета, но май съм попаднала в трап и ми трябва време да намеря пътя. Спрях да снимам, да мисля, да чета, има моменти в които гледам в една точка с идеята да видя нещо в нищото. Предполагам че е преходен момент. Грийни, няма за какво да се чувстваш неудобно, големи хора сме и би трябвало да се разбираме от две думи, така се стекоха обстоятелствата и виновни няма.
мила Ягичке, след дъжда - ефирна дъга ще заблести...Баба Яга написа:
Тенкс!
Брех, каква даоистка съм била, без да подозирам...Green Light написа:Тенкс!
И коментара там на Мнемозина:
Намираш себе си, когато прегърнеш пустотата вътре в теб заедно с тъмните неща, които мърдат, и пристъпиш напред.
П.П. Това за мен, разбира се, е недостижимо, понеже само светлина, риш. Но вие дерзайте!