Сутринта рано някакъв познат на мой приятел, програмист, който отговаря на формалните изисквания на този клуб за възрастова принадлежност, баш златната среда...
му се обадил по телефона и го събудил с въпроса: "Ти ожени ли се?"
На мен ми звучи шантаво. Айде, да е някое бивше гадже... иди ми, доди ми, ама познат мъж и то връстник негов или близо до годините му...
Та се сетих:
Аз имах един състудент, много умен, но много шантав. Огромен мъж - 209 см. Планина от мускули. Самоходна машина за убиване - карате, кендо, айкидо. Но страшно разглезен от майка си. Той така и не се ожени. Изперка след задължителното едно време разпределение на тема бридж и с турнири си изкарва хляба и до днес.
Откакто завършихме през 87 г. съм го срещал на улицата 3 пъти и единственият му въпрос към мен беше: "Ти ожени ли се?"
Шантава история
Шантава история
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Шантава история
Ти рекламираш ли го?АВе написа: ...209 см. Планина от мускули. Самоходна машина за убиване - карате, кендо, айкидо...
Ми важен момент си е това - дали си женен.АВе написа:Сутринта рано някакъв познат на мой приятел, програмист, който отговаря на формалните изисквания на този клуб за възрастова принадлежност, баш златната среда...
му се обадил по телефона и го събудил с въпроса: "Ти ожени ли се?"
На мен ми звучи шантаво. Айде, да е някое бивше гадже... иди ми, доди ми, ама познат мъж и то връстник негов или близо до годините му...
Та се сетих:
Аз имах един състудент, много умен, но много шантав. Огромен мъж - 209 см. Планина от мускули. Самоходна машина за убиване - карате, кендо, айкидо. Но страшно разглезен от майка си. Той така и не се ожени. Изперка след задължителното едно време разпределение на тема бридж и с турнири си изкарва хляба и до днес.
Откакто завършихме през 87 г. съм го срещал на улицата 3 пъти и единственият му въпрос към мен беше: "Ти ожени ли се?"
Аз пък се сетих за една приятелка, която с ужас споделяше как нейна състудентка при всяка среща след завършването им я питала - ама всеки път точно по този начин:
- Работиш къде?
-...
- Аха. А иначе си как?
Panta rhei...
А, не! Абсурд. Той си беше шашав още 17 годишен. Един бог знае докъде са му се развили отклоненията от нормалното. Сега е, да речем, на 44 или 45 г.pocti_bezobidna написа:Ти рекламираш ли го?АВе написа: ...209 см. Планина от мускули. Самоходна машина за убиване - карате, кендо, айкидо...
Преди година и половина-две срещнах майка му. Тя е брилянтен мозък и начетеност, първата акупунктуристка и акупресуристка в България. С нея сме в много добри отношения, даже много се харесваме, тя ме е лекувала след второто счупване на гръбнака. Та... дамата мнооого деликааатно ми се оплака, че нашият необект на реклама го е подгонила хипохондрия и параноя.
Ми... то не може след 20+ г. по 12 часа на ден само бридж и да си в ред с мозъка, нали?
П.П. Дамата-мама също е леко шантава като учен. Тя първа направи преди 7-8 години снимка на аурата на човека.
Последно промяна от АВе на 14.12.09, 18:34, променено общо 1 път.
е-е-е, не че нещо разбирам. Не следя такива състезания. Бридж не съм играл от... 1986 г., май.Remmivs написа:Играе ми се бридж! Много!
А Хигинс вчера падна от Динг, уви!
Но пък какъв полуфинал направиха в събота с Ракетата....
Но... жалко за Хигинс, нали.
Аман от важни моменти и нормативи за покриване, да ти кажа.Мнемозина написа:Ми важен момент си е това - дали си женен.
Аз пък се сетих за една приятелка, която с ужас споделяше как нейна състудентка при всяка среща след завършването им я питала - ама всеки път точно по този начин:
- Работиш къде?
-...
- Аха. А иначе си как?
А състудентката на твоята приятелка и тя е... като моя състудент, май.
Тва е редовно срещана фраза, когато не знаеш какво да попиташМнемозина написа: ...А иначе си как?
С едни приятели дори като парола го ползвамел Кодови думи, така де. Знаеш си какво значат.