Добре дошли на всички нови на борда!
- сър Айвънхоу
Re: Добре дошли на всички нови на борда!
ъъъ... таковата... ми... дОбро сте дОшли!
п.п. Рем-е, видиш ли след яки запифки, като снощната, как пристигат нови 3о4о-чи

п.п. Рем-е, видиш ли след яки запифки, като снощната, как пристигат нови 3о4о-чи
- сър Айвънхоу
Наздраве!Remmivs написа:И наздраве!
Ама къде са тия- новите?
Виждам, някакъв "катил" се е регистрирал...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
ти краставите магареата...Ън написа: Виждам, някакъв "катил" се е регистрирал...
пък някой от Пловдив дали няма да има
Отдавна не сме го споменавали тоя град
пък какъв коледен купон ще правят там 3о4овците да знаете ...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Semiramis написа:ииии....
пък някой от Пловдив дали няма да има![]()
Да бе, верно!
Какво ново из Пловдив?
Да знаем или да не знаем - това е въпросът.
Добре дошли на новите, покажете по някоя буквичка тук.
Panta rhei...
- Green Light
Тва някакво градче май беше...Semiramis написа:ииии....
...
а в други населени места пък 3о4овци шъ се веселят индивидуалноSemiramis написа:ииии....
holi_day написа:а в други населени места пък 3о4овци шъ се веселят индивидуално
в Пдв ще е купон с деца.
може и само децата на някой 3о4о
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нещо пропускам?!Semiramis написа:holi_day написа:а в други населени места пък 3о4овци шъ се веселят индивидуалнохм...
в Пдв ще е купон с деца.
може и само децата на някой 3о4о
Син ми ме пита снощи какво става с театрото?
Аз така:blink::shocked:
Бях забравила...
Казах, че няма билети
сега съм замислила да го водя на 3Д, ако иска де...
Колко струват билетите?!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ник katil 

Но често не прописват...
Кат онзи моят великолепен приятел Янек от с. Гелеменово -пазарджишко или Маичка... От някакъв измислен страх, че видите ли не са ни били на нивото?!
- Green Light
Аааа, без тия! На моето ниво не са! То, егати, тука не мога да се изкажа нито за физика и вселена заради Ремиус, нито примерно за раздели, психодрами и любов, понеже там ще ме затапи Сноу. Да речеш че мога да философствам, широката тема за илитерата? Ми- всичко риш написано и не стига това, ами и прочетено от Бийд и Мнемозина. А кажеш нещо примерно за главобола, а: ти що, бе риш, цитираш неточно фон Телбоден? Той в онзи период от живота си е имал мигрена, леко усложнена от третия му развод и съвсем друго е имал предвид. Пък да речеш че мога да изплескам нещо от последна инстанция за икономика, музика, балет или па кво, кво.. кино? Тцъ! Бъка от всякакви специалисти, тяхната кожа. За нищо зъб не мога да обеля. Едното ниво, мамка му, ми остана, а ти сега и на него посягаш. Не! Долу ръцете! Аз съм с много голямо ниво и тва еМЪЖжжж написа:![]()
Но често не прописват...
Кат онзи моят великолепен приятел Янек от с. Гелеменово -пазарджишко или Маичка... От някакъв измислен страх, че видите ли не са ни били на нивото?!Щура работа... ама така и не можах да ги убедя, че сме си едни простички, често уморени, често обичащи, често мразещи, или често мрънкащи, най-ама най-обикновени хора.
Ми не си бил настоятелен и убедителен.МЪЖжжж написа:![]()
Но често не прописват...
Кат онзи моят великолепен приятел Янек от с. Гелеменово -пазарджишко или Маичка... От някакъв измислен страх, че видите ли не са ни били на нивото?!Щура работа... ама така и не можах да ги убедя, че сме си едни простички, често уморени, често обичащи, често мразещи, или често мрънкащи, най-ама най-обикновени хора.
И преди всичко си ги подвеждал сериозно.
Пияници и извратеняци сме, това е трябвало да им кажеш. Долни освен това.
Panta rhei...
Стига бе!Green Light написа:
Аааа, без тия! На моето ниво не са! То, егати, тука не мога да се изкажа нито за физика и вселена заради Ремиус, нито примерно за раздели, психодрами и любов, понеже там ще ме затапи Сноу. Да речеш че мога да философствам, широката тема за илитерата? Ми- всичко риш написано и не стига това, ами и прочетено от Бийд и Мнемозина. А кажеш нещо примерно за главобола, а: ти що, бе риш, цитираш неточно фон Телбоден? Той в онзи период от живота си е имал мигрена, леко усложнена от третия му развод и съвсем друго е имал предвид. Пък да речеш че мога да изплескам нещо от последна инстанция за икономика, музика, балет или па кво, кво.. кино? Тцъ! Бъка от всякакви специалисти, тяхната кожа. За нищо зъб не мога да обеля. Едното ниво, мамка му, ми остана, а ти сега и на него посягаш. Не! Долу ръцете! Аз съм с много голямо ниво и тва е
Почти Безобидна е чела повече от мене. Пък.
Ми ония историците, знаеш ли как ме комплексират, м? Добре, че ги мързи да пишат много-много напоследък.
Panta rhei...
дори по-обикновени от най-обикновениМЪЖжжж написа:![]()
Но често не прописват...
пич, аз съм дървен философ и ъ-ъ физико-вселеникGreen Light написа:Аааа, без тия! На моето ниво не са! То, егати, тука не мога да се изкажа нито за физика и вселена заради Ремиус, нито примерно за раздели, психодрами и любов, понеже там ще ме затапи Сноу. Да речеш че мога да философствам, широката тема за илитерата? Ми- всичко риш написано и не стига това, ами и прочетено от Бийд и Мнемозина. А кажеш нещо примерно за главобола, а: ти що, бе риш, цитираш неточно фон Телбоден? Той в онзи период от живота си е имал мигрена, леко усложнена от третия му развод и съвсем друго е имал предвид. Пък да речеш че мога да изплескам нещо от последна инстанция за икономика, музика, балет или па кво, кво.. кино? Тцъ! Бъка от всякакви специалисти, тяхната кожа. За нищо зъб не мога да обеля. Едното ниво, мамка му, ми остана, а ти сега и на него посягаш. Не! Долу ръцете! Аз съм с много голямо ниво и тва е
и биолого-медико-генетик
бе дървен отвсякъде
всичкото (едно) ми е дърво
то си го и пише
ма кой да чете, риш ли, на нас ни дай да пишем
- snowprincess