... и охлювът се шмугна в храстите.

Все същите
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

... и охлювът се шмугна в храстите.

Мнение от Stranniche »

Дооокато чакам да зацепи компютърът, после доооокато пууусна мозилата, дооокато отворя страааницата на клууууба, дооокато вляяяяза....

Не зная на какво се дължи това забавяне напоследък. Преди не беше така. Както неведнъж съм споменавала, срещала съм индианци с доста повече познания за компютрите от мен... :shy: Аз си останах на ниво пишещи машини - мога да ги разглобявам, поправям и сглобявам :2tooth: - много полезно за началото на 21 век :grin:.

Обаче с лапнитопа напоследък често търпението ми свършва преди да се зареди някоя страница.
Обещах на видни клубари един репортаж от тропиците, не съм забравила, но моля да ме извинят :kiss:.

Може би задавам ужасно глупав въпрос - като пациент, който се обажда по телефона на доктора и го пита дали да вземе от ония белите или от зелените хапчета.
Каква може да е причината за това препъване на машинката?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

опитай и ти с тези неща тук

1. Advanced SystemCare Free
2. Smart Defrag™ Freeware
3. SpyBot

Последното е най-добро и го ползвам за бозите от години, но е най-бавно за овладяване. Опитай да го пуснеш в advanced mode и да огледаш startup раздела. Ако искаш пусни ми на мейл/бележка списъка, който ще видиш там и ще ти кажа какво не ти трябва. Като изтриеш от startup-a хиляди боклуци, които при инсталиране се навират там, като пуснеш няколко пъти кеър-а и дефраг-а и като се имунизираш със спайбот-а обикновено нещата се оправят. Но може, дано не е, и да да те е полазило нещо. Затова си инсталирай и

4. Avira AntiVir Free Version
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

И аз съм същия като тебе. Гадното е това, че тия машини имат нужда от грижа. Като работиш и те разните програми си пълнят регистри, папки, джобове и кви ли не тъпизми. Уиндоуса тоже и неговата тва също. И отвереме навреме трябва да им се почистват филтрите понеже се задръстват. Подозирам че това може дастане с някакъв елементарен ключ или отверка или примерно кламер, обаче разните разбирачи сисадмини или въобще, нали принципно- админи(господ здраве да им дава, аз тях как ги уважавам и шапка нали им свалям това веднага трябва да се отбележи с болт) зорлем правят нещата сложни и мъчителни. Та затова и аз се мъча с тия
1
2
3
и
4

И даже се мъча повече от тебе, понеже Ремиус и като ме види ме пита. Ти пусна ли ги тая седмица. Викам пуснах ги ама по пързалката. Пък той мълчи, леко му се кривне устата и само му присветват очилата с поглед зелен
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Благодаря много! :kiss:
Само да ми мине изпитът днес /няма да моля за стискане на палци, защото ме е обзел някъкъв непукизъм... :-)/ и утре ще се опитам да се хвърля в неравна битка в компютърните дебри.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: само му присветват очилата с поглед зелен
няма лошо. като стане червен - привършва горивото, можеш да минеш още мах 40 км.:winkw:
just perfect
Публикувай отговор