Ние ги хващаме, вие дали ще ги пуснете...

Все същите
Аватар
Green Light

Ние ги хващаме, вие дали ще ги пуснете...

Мнение от Green Light »

http://www1.dariknews.bg/view_article.p ... _id=452116

Дежа вю ли ще е, няма ли да е...

Винаги ми е неприятно, като затропат ботуши и задрънчи оръжие. Но сега се радвам. Неприятно ми е да го пиша, но е верно.
В такава ситуация се набутахме та взе да ни харесва да ни управлява полицай. После е ред на военните.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

И мен от снощи ме занимават криминални мисли.
Стрелбата във Варна е била съвсем близо до мястото, където живеят родителите ми и те са я чули, както и писъците на жената.

И се чудя тоя Джовани, как живеят такива хора? Дали късно осъзнават в какво са се натресли, дали не им пука, че рискуват не само собствения си живот? Не че казвам нещо ново, но като си представиш някакви конкретни хора, които на всичкото отгоре са там някъде около близките ти...
Panta rhei...
annonymus

Re: Ние ги хващаме, вие дали ще ги пуснете...

Мнение от annonymus »

Green Light написа: В такава ситуация се набутахме та взе да ни харесва да ни управлява полицай. После е ред на военните.
На мен не ми харесва да ме управлява полицай.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Не само не ми харесва да ме управляват полицаи, ами И ми е крайно неприятно да ме ангажират и бомбандират целодневно с информация за престъпления и катастрофи
Толкова ли нищо друго не се случва...?!:mad:

Съмнявам се

:mad::mad::mad:

Може да реагирам като някой щраус, но крайно не ме интересува кой боклук били застреляли, отвлекли или заклали

За съжаление много често страдат най-обикновени хорица

а това, че подобни действия могат да засегнат и здравето и живота на деца е направо..... чудовищно
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:...но крайно не ме интересува кой боклук били застреляли, отвлекли или заклали
Ми трябва да се отчита публичност.
Всеки ден да ни се казва как Бойко бори престъпността.
Лови бандити из всички карища на страната като същи Батман.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

pocti_bezobidna написа:
frisky lioness написа:...но крайно не ме интересува кой боклук били застреляли, отвлекли или заклали
Ми трябва да се отчита публичност.
Всеки ден да ни се казва как Бойко бори престъпността.
Лови бандити из всички карища на страната като същи Батман.
Не е само това
или
не е само заради това

И преди Бойко беше така

Новини, изобилстващи от насилие и престъпления
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На мен ми омръзна от забогатели престъпници. ВИС, СИК, ТИМ бяха точно като сегашните похитители, обирджии и убийци. Сега са сред най- уважаваните бизнесмени. Не ми се гледа втори път същото.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

обаче не го ли гледаш, че даже му и пляскаш май
там е въпросът
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа: Новини, изобилстващи от насилие и престъпления
Мо това вдига рейтинга.
Отвратително е.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мнемозина написа:И мен от снощи ме занимават криминални мисли.
Стрелбата във Варна е била съвсем близо до мястото, където живеят родителите ми и те са я чули, както и писъците на жената.

И се чудя тоя Джовани, как живеят такива хора? Дали късно осъзнават в какво са се натресли, дали не им пука, че рискуват не само собствения си живот? Не че казвам нещо ново, но като си представиш някакви конкретни хора, които на всичкото отгоре са там някъде около близките ти...
Аз пък тия всичките неща съм ги пропуснал май. Вероятно за щастие :)

Обаче не пропуснах една кражба в блока на наш`те - нападнали една съседка точно като си отваряла входната врата на блока, дръпнали чантата и избягали. Полицията после само вдигнали рамене. Тва всичко пред блока, на силно осветено място, в 21 часа някъде - малко след това ние излезнахме от там целофамилно...

А ми се струва, че това правителство не прави нищо освен да приказва. Може би ми се струва така, щото не следя новините и не научавам за постиженията им. Само ББ го чувам да върши нещо - я акциз да отмени, я нещо друго такова...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор