личи ли си
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: личи ли си
коя?bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И нужно ли е?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
е....frisky lioness написа:И нужно ли е?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ааа, ти говориш за оназиbead_ написа:е....frisky lioness написа:И нужно ли е?би спестило доста обяснения...
м/у
мъжа и жената
амииии
според мен рано или късно ще блесне

- сър Айвънхоу
любовта никога не може да се скрие... особено тази към Родината... за справка: Волен Сидеров!bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
хъм, пък се и ухилила!!!frisky lioness написа: рано или късно ще блесне
just perfect
Що питаш?bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
и на двата въпроса отг-р "НЕ"bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
нищо, че се получава противоречие
щом си приела "да" от Гаспод, шъ приемеш и "не"
храня някаква надежда, че ще ме светнете за хитри номера по темата. вероятно меркантилно ще ми търсите кинти. отсега да уточня - не ми излиза салдотоpocti_bezobidna написа:
Що питаш?
just perfect
- Green Light
Хъм.bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
Не бих казал аз. Не можем да я скрием и много си личи. Така мисля аз.
Но това личене на любовта значи и нещо ужасно неприятно. Нещо, което всички отричат и казват че мисля сбъркано, грешно и че нищо не разбирам от тези неща. Означава, че личи и не може да се скрие, и когато липсата я е хванала любовта, и тя зачезне от хоризонта.
Ма може и да не ги разбирам тия неща
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
сър Айвънхоу написа:любовта никога не може да се скрие... особено тази към Родината... за справка: Волен Сидеров!bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
ти си болен

Е аз все пак не уточних на кой от въпросите отговорих с да, нали?holi_day написа:и на двата въпроса отг-р "НЕ"bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
нищо, че се получава противоречие
щом си приела "да" от Гаспод, шъ приемеш и "не"
първото даже през ум не ми е минало?!? има ли такъв вариант...???snowprincess написа: от обекта на чувствата ни или от другите
just perfect
Бе то сичко лъсва най-накрая, както вече беше казано по-горе.bead_ написа:храня някаква надежда, че ще ме светнете за хитри номера по темата. вероятно меркантилно ще ми търсите кинти. отсега да уточня - не ми излиза салдотоpocti_bezobidna написа:
Що питаш?
Аз съм на принципа, че честността е най-добрата политика, по-лесно ми е.
Ъъъ, ако трябва да превеждаме нещо за Шефа дай малко адищънъл инфо, все ще измислим как да скрием каквото трябва да се крие.
подмени "мокра" с "мазна"Gaspode написа:
Е аз все пак не уточних на кой от въпросите отговорих с да, нали?
just perfect
те не си противоречатbead_ написа:подмени "мокра" с "мазна"Gaspode написа:
Е аз все пак не уточних на кой от въпросите отговорих с да, нали?
а защо трябва да се крие всъщност?
и от кого?
и до кога?
после аз съм бил връв там н`ам ква си
- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:сър Айвънхоу написа:любовта никога не може да се скрие... особено тази към Родината... за справка: Волен Сидеров!bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?:rotfl24::rotfl24:
ти си болен
и аз гу забЕлезах. не мисли, че не съмGaspode написа:Е аз все пак не уточних на кой от въпросите отговорих с да, нали?
хъмGreen Light написа: Не можем да я скрием и много си личи. Така мисля аз.
just perfect
Зависи от кого трябва да я криеш.bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
Panta rhei...
в смисъл? лесно ще скриеш любов от някой дет е сляп, глух, намира се на повече от 2000 км от теб, а и даже не те познава. подозирам я аз тая работа...Мнемозина написа:Зависи от кого трябва да я криеш.bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
just perfect
- snowprincess
след като може да се излъже детектора на лъжата, можем да скрием всичко от всички, но много са малко хората, които са в състояние да владеят напълно тялото си, щото има симптоми, които не подлежат на волеви контрол - изпотяване на дланите, сърдечна дейност, изчервяване и т.н.
но за да приказват хората дори не са нужни доказателства - да не те интересува какво си мислят, обръщай всичко на майтап
но за да приказват хората дори не са нужни доказателства - да не те интересува какво си мислят, обръщай всичко на майтап

сноу, тва е чисто хипотетичен въпрос. нищо общо с реални хора и събития.snowprincess написа: но
just perfect
- snowprincess
това звучи като оправдание, а няма значение дали е хипотетичен въпрос или за реална ситуация, едни ще си помислят едното, други - друготоbead_ написа:
сноу, тва е чисто хипотетичен въпрос. нищо общо с реални хора и събития.най-малко пъ с мене.
грешката е моя, отговорът ми трябваше да е написан така - но за да приказват хората дори не са нужни доказателства - не трябва да ни интересува какво си мислят, а да обръщаме всичко на майтап

Понякога дори и толкова много условия не са необходими, а в други случаи дори и те не са достатъчни...bead_ написа:в смисъл? лесно ще скриеш любов от някой дет е сляп, глух, намира се на повече от 2000 км от теб, а и даже не те познава. подозирам я аз тая работа...Мнемозина написа:Зависи от кого трябва да я криеш.bead_ написа:любовта?
можем ли да я скрием?
Panta rhei...
мнемо, тва ти харесвам: точна и конкретнаМнемозина написа:
Понякога дори и толкова много условия не са необходими, а в други случаи дори и те не са достатъчни...
just perfect
и отгоре на сичку обобщаваща и генерализиращо умозаключаващаbead_ написа:мнемо, тва ти харесвам: точна и конкретнаМнемозина написа:
Понякога дори и толкова много условия не са необходими, а в други случаи дори и те не са достатъчни...
да ми се чуди човек на акъла що в края на краищата не получих отговор на въпроса си?!?!? или само така ми се струва...holi_day написа: и отгоре на сичку обобщаваща и генерализиращо умозаключаваща
just perfect