от друга страна - имаш основание за притеснение. кой знае ква тесла ти готвятGaspode написа:Ма мола ти са беbead_ написа:фукня.Gaspode написа:
Няма интерес.
аз съвсем сериозно се притеснявам
Тилифончето,
Re: Тилифончето,
just perfect
- Green Light
Ако има балсам за мойта мъка покрай магазините за играчки, тва е да отида да разглеждам цените в момичешкия сектор. После се сещам за тебе и за твойте две принцеси, и си излизам усмихнат.Remmivs написа:бе 80 и нагоре еbead_ написа:тънко минава дядката. 65 камъка. а бейби борн кат е 120?!?!?!
ма не това му е дерта
ще му изцапа торбата
пусто
как ги измислят бе
егати и извратените гъзайнери на детски забележи играчки
абе вчера ходих до Метро за Аморето, ч еутре идва дядо Коледа в градината и кажи-речи на цялата група това ще е подаръка; това Бейби Борн дето също е с гърне и пикае и не знам какво прави беше на промоция 30 лв????? дали аз бъркам нещо, зверих се, зверих се, така исках дядо Коледа да се обърка...bead_ написа:тънко минава дядката. 65 камъка. а бейби борн кат е 120?!?!?!Remmivs написа:бейби аморе
направо няма да го намери това Дядо Мраз
знам аз
а тия резервни памперси за Аморето сега от къде да ги търся, сигурна съм, че още в градината ще се посере това бебе смотано.
само на една девойка майка й е намерила компромисен вариант, разбра ли са се с момиченцето, че няма да имат бейби Аморе, защото майка й и татко й щели да си поръчат живо бебе
а какво е скелефлекси?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
него пъ го крепи мисълта, че като поотраснат нашите юначета ше трябва да ги издържат. а тогава харчовете са якиии /тва не от личен опит го казвам, знаете с един чифт преоценени ботуши петилетка изкарвам аз!/Green Light написа:
Ако има балсам за мойта мъка покрай магазините за играчки, тва е да отида да разглеждам цените в момичешкия сектор. После се сещам за тебе и за твойте две принцеси, и си излизам усмихнат.
just perfect
Green Light написа: Ако има балсам за мойта мъка покрай магазините за играчки, тва е да отида да разглеждам цените в момичешкия сектор. После се сещам за тебе и за твойте две принцеси, и си излизам усмихнат.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
хм... това е само отлагане на инвестицията... щото след време това "живо бебе" ще поиска своята дрискалница... и тогава? ново ли ще правят, или...?latrevw написа:
само на една девойка майка й е намерила компромисен вариант, разбра ли са се с момиченцето, че няма да имат бейби Аморе, защото майка й и татко й щели да си поръчат живо бебе![]()
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу