Музикален коледен поздрав
Музикален коледен поздрав
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Музикален коледен поздрав
малко ми идва по-лигаво, отколкото в момента мога да понеса, но от друга страна щом на теб ти харесва и на мен ми харесва
just perfect
има го този момент, но я кажи кое точно по Коледа не е лигаво и измслено... освен зочовците и зочовкитеbead_ написа:малко ми идва по-лигаво, отколкото в момента мога да понеса, но от друга страна щом на теб ти харесва и на мен ми харесва
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
всичко е измислено. след айнщайн човечеството няма какво повече да добави.ELBI написа: я кажи кое точно по Коледа не е лигаво и измслено...
just perfect
тц. Има нови готини червени вина. От месец намерих няколко. И освен това има Премиършип. Айнщайн не играе там. Мисля, че Фърги не го пуска нарочно.bead_ написа:всичко е измислено. след айнщайн човечеството няма какво повече да добави.ELBI написа: я кажи кое точно по Коледа не е лигаво и измслено...
винаги съм уважавала изследователските ти експедицииELBI написа:
Има нови готини червени вина. От месец намерих няколко
но нали знаеш, че находките трябва да се споделят в широк обществен кръг
just perfect
аз да не съм ги изкопал от Перперикон тези находки? Елитните кръгове не са широки :) Както казваше Р де Ниро в Запознай ме с ваште (и последвалият го Запознай ме с наште или Квотобешетам)bead_ написа:винаги съм уважавала изследователските ти експедицииELBI написа:
Има нови готини червени вина. От месец намерих няколко
но нали знаеш, че находките трябва да се споделят в широк обществен кръг