Green Light написа:Ти, брадъре, си вдъхновение! Съвсем сериозно ти говоря. Ядосваш ме, като започнеш да говориш така, обаче истината е, че аз мисля, че да, свободата е ценност. Живота бих си дал за любовта ми, а любовта бих жертвал за свободата. Така е.Remmivs написа:кое не е верно беGreen Light написа:Не знам как трябва да е, ама и вашто не е верно.
че трябва да сме свободни ли
Но ти пък не виждаш ли какви глупости, колко вреди и лъжа са причинени с тая Свобода на уста. В името на Свободата е отнета именно свободата. Сега сме свободни да бъдем ограбвани и унижавани. Свободни сме да следим тези които ни пазят, и те не са свободни да си вършат работата. Нашите стражи биват унижавани от нас и какво по- естествено от това те да станат боклука на това общество. Полицай? Ами какво е направил за да стане такъв?
Свободен ли си ти? Толкова ли си свободен за да можеш да си спокоен за себе си ако говориш каквото мислиш, и ако пишеш каквото знаеш? Коя е тая свобода, за която се страхуваш да не ти отнемат?
еее, на, точно това мисля и аз!!!!!!! свободата никой не може да ти я отнеме, просто всеки сам за себе си с времето е хубаво да достигне до състояние на свободен дух...и това може би става без вторачване в другите, а само такова в себе си.