Рекламите...
Re: Рекламите...
Добрата реклама наистина кефи!сър Айвънхоу написа:...като кратки изразни средства.
Например тази с Борис Бекер- страхотна е!
Спомням си преди години една много семпла, но стилна и силна реклама- Спортист прегърнал телевизор казва: "Аз съм Карл Луис, гледайте, сушайте, това е Сони!" Просто жестоко!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

А ей тва и друг път съм го пускал

Ей такава тема ми се въртеше в главата тея дни да пусна. Начи, мразим те, че ме изпревари, да знайш. Ама аз не я пуснах, щото, нали- несериозно некакси. Ама ти я пуснъ, начи ти си несерюзнийъ, хъх 

Аааа, не!Ън написа:А ей тва и друг път съм го пускал
Тази не ти я давам!
Тя си е моята любима реклама?
Panta rhei...
тая съм я пускал още в руския форумМнемозина написа:Аааа, не!Ън написа:А ей тва и друг път съм го пускал
Тази не ти я давам!
Тя си е моята любима реклама?![]()

Знам, че е още оттогава. И може и да си я пускал, но ми е любима на мен.Ън написа:тая съм я пускал още в руския форумМнемозина написа:Аааа, не!Ън написа:А ей тва и друг път съм го пускал
Тази не ти я давам!
Panta rhei...
ама и на менМнемозина написа:Знам, че е още оттогава. И може и да си я пускал, но ми е любима на мен.Ън написа:тая съм я пускал още в руския форумМнемозина написа:Аааа, не!Ън написа:А ей тва и друг път съм го пускал
Тази не ти я давам!
ми е любима
нъц
а има една
ама не знам где е
и нея съм пускал
латинос мъж и жена
ве екшън поза
очбаче нема смазка
и жената бръкна в маргарина на масата
и той демек за сичко става кат е под ръка
аз грубо го казах,
ама рекламата беше с финес направена
простете ми, пияяян съм ааааааззз...

На мен ми е по-любима, нъц.Ън написа:ама и на менМнемозина написа:
Знам, че е още оттогава. И може и да си я пускал, но ми е любима на мен.
ми е любима
нъц
а има една
ама не знам где е
и нея съм пускал
латинос мъж и жена
ве екшън поза
очбаче нема смазка
и жената бръкна в маргарина на масата
и той демек за сичко става кат е под ръка
аз грубо го казах,
ама рекламата беше с финес направена
простете ми, пияяян съм ааааааззз...
И като си пиян, ще казваш "хлъц", а не "нъц".
Не я помня тази.
Помня само, че в "Рекламна пауза" имаше много хубави попадения понякога.
Наздраве!
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Сигурно са готини, но аз не ги виждам.сър Айвънхоу написа:...като кратки изразни средства.
- Глас в пустиня
Кое не е сериозно бе Ън - пускането на теми ли?Ън написа:Ей такава тема ми се въртеше в главата тея дни да пусна. Начи, мразим те, че ме изпревари, да знайш. Ама аз не я пуснах, щото, нали- несериозно некакси. Ама ти я пуснъ, начи ти си несерюзнийъ, хъх
Ми вземай пример от мене бе, глей сега колко ще ги нацвъкам, нищо че никой не ги чете и коментира.
Камарад, ма аз ги чета бе!БоЕВ написа:Кое не е сериозно бе Ън - пускането на теми ли?Ън написа:Ей такава тема ми се въртеше в главата тея дни да пусна. Начи, мразим те, че ме изпревари, да знайш. Ама аз не я пуснах, щото, нали- несериозно некакси. Ама ти я пуснъ, начи ти си несерюзнийъ, хъх
Ми вземай пример от мене бе, глей сега колко ще ги нацвъкам, нищо че никой не ги чете и коментира.
Наздраве!

- Глас в пустиня
Наздраве!Ън написа: Камарад, ма аз ги чета бе!Нищо, че не ги коментирам!
Наздраве!
Да приемам ли мълчанието като знак на съгласие с мойте възгледи?:lol:
ДаБоЕВ написа: Наздраве!
Почти винаги

- Глас в пустиня
И това ако не е повод за едно голямо НАЗДРАВЕ, здраве му кажи!:lol:Ън написа:ДаБоЕВ написа: Наздраве!
Почти винаги
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:И това ако не е повод за едно голямо НАЗДРАВЕ, здраве му кажи!:lol:Ън написа:ДаБоЕВ написа: Наздраве!
Почти винаги
- сър Айвънхоу
bead_ написа:моята любима и единствена е:http://vbox7.com/play:9df9120c
- Green Light
На мен пък ми е някак мъчно. Страхотен тенесист беше. Племенниците ми бяха малки хлапенца и двамата се караха кой да бъде Бекер.Ън написа:Добрата реклама наистина кефи!сър Айвънхоу написа:...като кратки изразни средства.
...
Хич не ми харесва, че рекламира покер. През цялото време си мисля какви ли кинти е взел за да се навие.
Не знам дали ще мога да го обясня ясно. Според мен спорта е за възпитание и вдъхновение(и за нищо друго). Преди всичко на децата. Известните спортисти, съответно тоже.
сър Айвънхоу написа:bead_ написа:моята любима и единствена е:http://vbox7.com/play:9df9120c:blink::shocked::blink:
just perfect
Аа, и ония за "Нова Бразилия" никак не са лоши.bead_ написа:моята любима и единствена е:http://vbox7.com/play:9df9120c
Panta rhei...
Оооо, не си прав пич. Не е отишъл да рекламира покера само заради парите, той се е запалил и то яко по него!Green Light написа:На мен пък ми е някак мъчно. Страхотен тенесист беше. Племенниците ми бяха малки хлапенца и двамата се караха кой да бъде Бекер.Ън написа:Добрата реклама наистина кефи!сър Айвънхоу написа:...като кратки изразни средства.
...
Хич не ми харесва, че рекламира покер. През цялото време си мисля какви ли кинти е взел за да се навие.
Не знам дали ще мога да го обясня ясно. Според мен спорта е за възпитание и вдъхновение(и за нищо друго). Преди всичко на децата. Известните спортисти, съответно тоже.
От тениса към покера
А беше един от най- великите, много симпатичен като човек, готин играч. Запомнящ се. Много от шампионите с времето ще бъдат забравени, ама не и Макенроу, Бекер...

- Piqndurnik
Тук него данъчните го ползваха за рекламно лице - мине не мине, току заведат срещу него някое добре отразено в медиите дело за неплатени данъци.Ън написа: Добрата реклама наистина кефи!
...
Наздраве 
колкото по-кратки, толкова по-добре. а хич - най-добре!! http://ivanbedrov.com/?p=1695сър Айвънхоу написа:...като кратки изразни средства.
just perfect