добре, аз сам тапholi_day написа:и аз искрено ти казвам, че като стана на 40 не ми отива да пиша в клуб за пубери
толкова ли сложно се изразих, та замесваме чавдарка
разбраф
ма то това аз винаги съм си го знаел
Ън написа:Remmivs написа:
не обичам помии
обичам това място
2 и 2 прави 4
Ся, чак се почувствах омърсен, че съм го споменал онзи клуб.
П.П. Ама ми мноо смешно
ко да праа ся...
Ами да я питам, ама като е цензурирана как?Remmivs написа: сега не мисля да, а и не цепя басма
питай чавдарчето
Оооооо, спрете!pocti_bezobidna написа:Ами да я питам, ама като е цензурирана как?Remmivs написа: сега не мисля да, а и не цепя басма
питай чавдарчето
Това е принципен въпрос, не ми се иска да задълбаваме в темата.
Чавето беше в много тежък период, може би малко повече разбиране щеше да е от полза.
За нея основдно де. Всеки може да изтрещи.
Голяма част от суматохата, която се е случвала съм я изтървала и не съм много наясно,
така че не твърдя че сам права.
Както и да е.

питай я на друго мястоpocti_bezobidna написа:Ами да я питам, ама като е цензурирана как?
Това е принципен въпрос, не ми се иска да задълбаваме в темата.
Чавето беше в много тежък период, може би малко повече разбиране щеше да е от полза.
За нея основдно де. Всеки може да изтрещи.
Голяма част от суматохата, която се е случвала съм я изтървала и не съм много наясно,
така че не твърдя че сам права.
Както и да е.
Мнемозина написа:Ти започна да лезнерижеш...Ън написа:
Оооооо, спрете!![]()
П.П. Спокойно, това тук повече не може да стане, си мисля аз.
Сега по-възможно е обратното.
цитирам себе си от 18та стр "Всички сме прави"Green Light написа:В тая тема на 23та страница аз казвам "Бе не сте прави!"
Чета бе, чета!Semiramis написа:Мнемозина написа:Ти започна да лезнерижеш...Ън написа:
Оооооо, спрете!![]()
П.П. Спокойно, това тук повече не може да стане, си мисля аз.
Сега по-възможно е обратното.
какво почнал да прави?
:lol::lol: къде ги учиш тези думи?!
бе шекли е бесър Айвънхоу написа:не е шекли... немски автор е... от сборник немска фантастика на "Отечество".Remmivs написа:шекли е авторът
и не беше ли лизнерижеш
и "лизнерижа" = "кихам"... ама се разбира индиректно в самия край...
хубав разказ е...
прав си... шекли е...Remmivs написа:бе шекли е бесър Айвънхоу написа:не е шекли... немски автор е... от сборник немска фантастика на "Отечество".Remmivs написа:шекли е авторът
и не беше ли лизнерижеш
хубав разказ е...
баси
а иначе е кихане да
ся трябва да го намеря начи
Е не знам, аз така или иначе пак ще забравя.сър Айвънхоу написа:не е шекли... немски автор е... от сборник немска фантастика на "Отечество".Remmivs написа:шекли е авторът
и не беше ли лизнерижеш
хубав разказ е...
нема ми пускате линкове с тоя, че побеснявам, да не говорим, че и умирам от срам, ама нямам време да се връщам и да си трия мненията назад, да не четат поколениятаholi_day написа:Ти сега шъ се засрамиш ли доброволно или да зема мерки?!Ън написа:Ся, чак се почувствах омърсен, че съм го споменал онзи клуб.
П.П. Ама ми мноо смешно
ко да праа ся...
коя бяхте Вий, че не Въ повня?!latrevw написа:нема ми пускате линкове с тоя, че побеснявам, да не говорим, че и умирам от срам, ама нямам време да се връщам и да си трия мненията назад, да не четат поколенията
те го това, ама в отвратителен превод...Remmivs написа: бе шекли е бе
баси
а иначе е кихане да
сър Айвънхоу написа:те го това, ама в отвратителен превод...Remmivs написа: бе шекли е бе
баси
а иначе е кихане да

holi_day написа:коя бяхте Вий, че не Въ повня?!latrevw написа:нема ми пускате линкове с тоя, че побеснявам, да не говорим, че и умирам от срам, ама нямам време да се връщам и да си трия мненията назад, да не четат поколенията![]()
аааааа срещали сме се били из виртуала в далечната 1882г.
миииииииии много време минало, много вода изтекла
latrevw написа:
здрасти, пич
не смогвам ма, да не мислиш, че не ми се кисне тук
holi_day написа:шъ пострадаш! не мога да гарантирам за себе си.Semiramis написа:
леле, днес си втората, която ми се кара за товаholi_day написа:заставам ръце на кръстаlatrevw написа:здрасти, пич
не смогвам ма, да не мислиш, че не ми се кисне тук
поглеждам свирепо
и казвам отсечено
Ми вземи смогвай!
Semiramis написа:latrevw написа:
здрасти, пич
не смогвам ма, да не мислиш, че не ми се кисне тукзапочнала съм да те имитирам
ела си тук плътно, да мога да съм си заета спокойно
и аз ходя на народни танци - това сериозно, всеки понеделникlatrevw написа:леле, днес си втората, която ми се кара за това
тръгнах на йога (да се похваля и обявя на всеослушание, че после да ме е срам да се откажа) и там момите освен на йога, ходят и на народни танци и на салса и аз гледам опулено и викам: бе как ходите на работа, гледате децата и къщата и имате време и на толкова неща да ходите. И те ми викат: Ми смогвай!
аз не пиша, обаче докато плюскам редовно ви изчитам, така че витая в пространството
то беше защото съм срамежлива.latrevw написа:
да бе, да видиш хубаво ли е ти като се беше изпокрила с месеци