неубедително

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

KENT написа:
Ън написа:
Green Light написа:Като жена мисля, че е страхотна. Не разбирам как би могла да не ви харесва? Разбира се вкусове всякакви, но неща като фигура, дрехи, прическа и младост все пак са безспорни.
Предполагам че разликите във виждането ни се намират в това което аз намирам за стилно поведение, женственост, излъчване... Има дъвки, има и стилни мадами. За мене Желева е жена от класа, лукс мадама.
За професионализма и, при назначаването и за външен министър супер ласкаво се изказаха Плугчиева, Надето Михайлова и Кунева.
Издъни се страхотно снощи, беше супер зле съветвана и въобще не се ориентира или пък просто беше насадена на пачи яйца. Да, беше много кофти, ама откъде накъде я изкарахте грозна, глупава и некадърна? Защо? Мадамата си е ОК!
А, де- кажи им :cool:
да ама ако от нея ти става
ни значи че тя става
прости ма Господи:-)
Е, как?..
Всъщност, точно това означава :cool: :blum:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

KENT написа:...

ни значи че тя става
...
Точно!
Не бих рискувал да подам част от тялото си на тоя кон, току виж я отхапал.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
KENT написа:...

ни значи че тя става
...
Точно!
Не бих рискувал да подам част от тялото си на тоя кон, току виж я отхапал.
Кво да ти кажа, Боев. По- добре да прилича на кон. Орел същи или пък жаба. Отколкото да бъде някой с претенции за мъж, който говори така за жена.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Има резон в тези думи- "Много добре скалъпен сценарий, много добър капан. За пореден път българската поговорка, че на българския казан в ада няма дяволи да пазят, сработи.."

От тук

П.П. Мога ли да гледам някъде интервюто и за работа? Че го пропуснах...

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Кой е казал, че е, каква я нарече?

На мен вчера ми направи впечетление ББ. Мъжки постъпи макар и да се изхвърли за пореден път. Застана зад нея твърдо и безапелационно. Но онова с петте пъти и още пет заради нея просто няма да стане. Поувлича се малко вече и почва и сам да си вярва. Както и да е.
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:Има резон в тези думи- "Много добре скалъпен сценарий, много добър капан. За пореден път българската поговорка, че на българския казан в ада няма дяволи да пазят, сработи.."

От тук

П.П. Мога ли да гледам някъде интервюто и за работа? Че го пропуснах...

Може. Тук

Страшничко си е такова интервю пред толкова много хора.
Не е за всеки.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа: Може. Тук

Страшничко си е такова интервю пред толкова много хора.
Не е за всеки.
Мерси! :-)

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:Кой е казал, че е, каква я нарече?

На мен вчера ми направи впечетление ББ. Мъжки постъпи макар и да се изхвърли за пореден път. Застана зад нея твърдо и безапелационно. Но онова с петте пъти и още пет заради нея просто няма да стане. Поувлича се малко вече и почва и сам да си вярва. Както и да е.
Като чуя "мъжки постъпи" се смайвам. Това е политика, няма мъжки, няма женски.
Да, има възпитание и политическа зрялост, които изискват не само да си застанеш зад кандидата и да го подкрепиш, но и да признаеш, когато си се издълил.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Като чуя "мъжки постъпи" се смайвам. Това е политика, няма мъжки, няма женски.
Да, има възпитание и политическа зрялост, които изискват не само да си застанеш зад кандидата и да го подкрепиш, но и да признаеш, когато си се издълил.
повечето наши политически мъже са вагинополитици
това исках да кажа
още по-мъжко ще е ако не я приемат да каже
сбъркахме, да, но аз и сега пак бих направил същото ако трябваше да избирам, защото вярвам в нея
това са моите кривини де
не знам дали ти понася този сексизъм :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа: На мен вчера ми направи впечетление ББ. Мъжки постъпи
не, бе! просто вече е взел едни пари, за да вкара кобилата в кошарата... и сега не му се връщат...
а и на мафията пари не й трябват...

п.п. тук се сещам за онзи римски сенатор ли беше, император ли, дето направил любимия си кон сенатор... :rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

А може ли някъде с превод?:crying:

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

наистина не е хубаво така да се говори за жена
можеш да си го мислиш, но не бива да го казваш
в това грийн е прав
не знам за друго
не я познавам
не съм й гледал тялото по време на танците
не съм я й слушал особено като министър или като евродепутат
но тя, както и всяко човешко същество има моето уважение към достойнството си
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:... аз и сега пак бих направил същото ако трябваше да избирам, защото вярвам в нея
Не е сексизъм, а шаблонизъм.
jazz

Мнение от jazz »

то не само за жена не хубаво :)
като се замисля
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: но тя, както и всяко човешко същество има моето уважение към достойнството си
Достойнството е много лична работа. Ако тя самата е държала на достойнството си, нямаше да допусне грешките, които допусна.
Къде го четох наскоро не помня - когато плащаш с достойнството си, винаги плащаш твърде скъпо (това малко извън темата).
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:А може ли някъде с превод?:crying:
Май го няма...
Между другото, тва е работа на представителството на Комисията тука - требе да му турат тирти, още повече, че предполага наличието интерес. То сайта на EU-то на 70% е непреведен на БГ, те ще си дават зор да правят нещо на бързи обороти. :mad:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:
Remmivs написа: но тя, както и всяко човешко същество има моето уважение към достойнството си
Достойнството е много лична работа. Ако тя самата е държала на достойнството си, нямаше да допусне грешките, които допусна.
Къде го четох наскоро не помня - когато плащаш с достойнството си, винаги плащаш твърде скъпо (това малко извън темата).
браво! :good: точно и на място! благодаря!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

във дневниконлайн праивха текстов симултантен превод... тъй че... там ще го намериш...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:наистина не е хубаво така да се говори за жена
а за кобила?
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Май го няма...
Между другото, тва е работа на представителството на Комисията тука - требе да му турат тирти, още повече, че предполага наличието интерес. То сайта на EU-то на 70% е непреведен на БГ, те ще си дават зор да правят нещо на бързи обороти. :mad:
Жалко! А може ли в резюме, какво толкова е сгафила, че такъв вой настана?

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:наистина не е хубаво така да се говори за жена
можеш да си го мислиш, но не бива да го казваш
в това грийн е прав
не знам за друго
не я познавам
не съм й гледал тялото по време на танците
не съм я й слушал особено като министър или като евродепутат
но тя, както и всяко човешко същество има моето уважение към достойнството си
Не е хубаво да се говори така по принцип.
И за този, дето го говори не е хубаво.
Айде малко добро възпитание и уважение, всеки може да се издъни - скъсай го от критики, ама не се дръж просташки.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:
във дневниконлайн праивха текстов симултантен превод... тъй че... там ще го намериш...
Линк, беееее:lol: Моля! :cool:

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Достойнството е много лична работа. Ако тя самата е държала на достойнството си, нямаше да допусне грешките, които допусна.
Така е. Абсолютно си права. Достойството е изключително лична работа. На мен тази жена нищо лично не ми е направила, за да я нарека кон или кобила. И не защитавам конкретната персона а правото на всеки от нас на уважително отношение. Всеки греши, Лейди Вяра. Нима Вие сте безгрешна. И има наказателно-процесуални процедури ако трябва да сме пунктуални. Т.е. някои грешки се наказват. Но обидите никога не са били нищо повече от оръжие на слабите.

А за достойнството има достойно много хубави изрази. Един от моите любими е следния:

Да приемеш услуга значи да продадеш свобода. Защото свободата ни е най-голямото ни достойнство. Свободата и честта ни. Ни прави прочее чест на никой да нарича една жена кон под какъвто и да е предлог.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Ън написа:
сър Айвънхоу написа:
Линк, беееее:lol: Моля! :cool:
"Стенограма" по време

Всичко по темата
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:
pocti_bezobidna написа:
Май го няма...
Основни гафове:
Ще преговаря с правителството на Сомалия.
Не знае къде баш се намира въпросната държава, както и че изобщо няма правителство. (пък е външен министър, нали... :shy: )
Първото място, където ще иде като комисар е имицата Газа (?!?!)
Говори общи евроалабализми за европейско пространство и солидарност.
Кани европаралмента да и прегледа данъчната декларация в Бургас
Твърди, че нападките са на лично основание и тя не отговаря на клюки за личния си живот (контрират я, че публичната личност няма частен финансов живот)
Забола е нос и чете ли чете от бумагите
БГ единствена не участва в хуманитарните политики на Съюза и като Комисар тя няма конкретни идеи как ще помага по въпроса

При всичко това, конфликта на интереси за мен остава на много заден план...

А, да - това с ООН също си е бисер.
Последно промяна от annonymus на 14.01.10, 11:00, променено общо 1 път.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Ън написа:
pocti_bezobidna написа:
Май го няма...
Основни гафове:
Ще преговаря с правителството на Сомалия.
Не знае къде баш се намира въпросната държава, както и че изобщо няма правителство. (пък е външен министър, нали... :shy: )
Първото място, където ще иде като комисар е имицата Газа (?!?!)
Говори общи евроалабализми за европейско пространство и солидарност.
Кани европаралмента да и прегледа данъчната декларация в Бургас
Твърди, че нападките са на лично основание и тя не отговаря на клюки за личния си живот (контрират я, че публичната личност няма частен финансов живот)
Забола е нос и чете ли чете от бумагите
БГ единствена не участва в хуманитарните политики на Съюза и като Комисар тя няма конкретни идеи как ще помага по въпроса

При всичко това, конфликта на интереси за мен остава на много заден план...
Благодар, че си направи труда! :-):-):-)

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа: Всичко по темата
Е, най после и аз да мога да прочета- мерси!

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Не е сексизъм, а шаблонизъм.
аз съм безбожно шаблонен в това отношение
даже направо паганистично такъв
всъщност
:grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Ън написа:
pocti_bezobidna написа:
Май го няма...
амиии
-неубедителна в отговорите на зададените въпроси
-ползваща език, който не владее на нужното ниво (в случая, в който го е използвала)
-непознаване на материята (говори за правителство на страна, която изобщо не разполага с такова)
и..
т.н.

Ама другата крава...верно не постъпи никак добре

б@си...все пак сме българи на първо място и се предполага, че трябва да се подкрепяме и да ме еднии

както и да е...
не искам да коментирам
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

Между другото, като гледам изслушването сега - френския и немския са ми проблем, уви - напъплиха я още в началото ко ше прави с тоя разпръснат ресор, да изясни, ако обича, щото гус`ин председателя Барозу не го е направил...

Малиии - три часа в тоя ад! Ужас, ужас!

Преди няколко години ми се наложи за първи път да защитавам работата си пред англичани - 15-20 минути, после цел ден като утрепана бях. И ясен спомен за какво точно се е случило почти нямам.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа: амиии
-неубедителна в отговорите на зададените въпроси
-ползваща език, който не владее на нужното ниво (в случая, в който го е използвала)
-непознаване на материята (говори за правителство на страна, която изобщо не разполага с такова)
и..
т.н.

б@си...все пак сме българи на първо място и се предполага, че трябва да се подкрепяме и да ме еднии
да сме единни за Сомалия ли?
Оставила е къде да я ударят - удариха я.
И да не беше зададен въпросът от Първанова, а от някой чужд, пак щеше да се реве за казана и ада.
Последно промяна от Semiramis на 14.01.10, 11:16, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
другата крава отговори на глупавото предизвикателство в стил "моля другарко, ама не бях аз, беше гошко"...
прослушай отново записа и ще видиш.

във въпроса на питащия имаше "изход от ситуацията", но, понеже каката е с отвратителен слугинажки манталитет, сама се набута в капана...
съвсем спокойно можеше да отговори: "Да, пропуснала съм да се оттегля от фирмата. Просто тази фирма по тов време не работеше и бях забравила за нея. Съжалявам!" и нещата щяха да се кротнат.

да не говорим, че ако беше убедителна в "професионалните си изказвания" щяха да "забравят", че са задавали неудобни въпроси...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа:
frisky lioness написа:
другата крава отговори на глупавото предизвикателство в стил "моля другарко, ама не бях аз, беше гошко"...

във въпроса на питащия имаше "изход от ситуацията", но, понеже каката е с отвратителен слугинажки манталитет, сама се набута в капана...
съвсем спокойно можеше да отговори: "Да, пропуснала съм да се оттегля от фирмата. Просто тази фирма по тов време не работеше и бях забравила за нея. Съжалявам!" и нещата щяха да се кротнат.

да не говорим, че ако беше убедителна в "професионалните си изказвания" щяха да "забравят", че са задавали неудобни въпроси...

:shocked: мислиш ли, че щеше да мине наистина?

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа:
сър Айвънхоу написа:
frisky lioness написа:

убеден съм... защото това е доста "леко провинение" поставено в светлината, която "предложих" (не е моя идеята).
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Защото плащаш на себе си. Аз ничие достойнство не приемам като разменна монета. Освен своето си. Объркано пиша, заради липса на време. Пък и желание.
Нещо ми е криво.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: можеше да отговори: "Да, пропуснала съм да се оттегля от фирмата. Просто тази фирма по тов време не работеше и бях забравила за нея. Съжалявам!" и нещата щяха да се кротнат.
Да, това е вариант.
При положение, че предварително се знаеше, че ще я атакуват за тези неща!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

стига де...
все някой щеше да каже
Ами ако забравите нещо пак, по преговорите в Газа примерно...
:blum:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа: можеше да отговори: "Да, пропуснала съм да се оттегля от фирмата. Просто тази фирма по тов време не работеше и бях забравила за нея. Съжалявам!" и нещата щяха да се кротнат.
Да, това е вариант.
ами... идеята я даде един български дипломат, на когото шапка свалям...
той самия се е червил здраво пред телевизора, докато е гледал свинщината, която сътвори тази глупачка.
annonymus

Мнение от annonymus »

Semiramis написа:
Не знам дали щеше да "мине", но звучи доста по-професионално и уверено звучи от "ма аз не коментирам публикации на "Уикенд", това е най-жълтия вестник в БГ, нося ви брой да го видите, ако искате"
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:
Да, това е вариант.
ами... идеята я даде един български дипломат, на когото шапка свалям...
той самия се е червил здраво пред телевизора, докато е гледал свинщината, която сътвори тази глупачка.
Историята помни и далеч по-важни персони как го отнасят, задето вместо да затъват все повече в лъжене и мажене, не казаха просто едно - извинете, сгреших. Или го казаха, ама късно. :winkw:
Изображение
Публикувай отговор