неубедително

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа:стига де...
все някой щеше да каже
Ами ако забравите нещо пак, по преговорите в Газа примерно...
:blum:
гледай сега... всички тия, дето я изпитваха имат по някое дребно "прегрешенийце"... не мислиш ли, че не биха простили нещо, при което е напълно възможно да е станало случайно?
повярвай ми, така поднесени нещата, щяха да потулят работата и при една УБЕДИТЕЛНА защита на "знанията и уменията" на кандидатката, всичко щеше да само "буря в чаша" вода... т.е. колкото да има някакви "забележки".

и е крайно време да спрем да обръщаме внимание на конфликта на интереси и "скандала" по този повод... това все пак е "версията", която ни се натрапва от медиите (нашите послушни медии, разбира се)
крайно време е да кажем: СТИГА НА ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ! СТИГА ПАРАШУТИЗЪМ! СТИГА НЕКОМПЕТЕНТНА НАГЛОСТ!

това е истината... всичко друго е безцелно плямпане...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:
Remmivs написа: но тя, както и всяко човешко същество има моето уважение към достойнството си
Достойнството е много лична работа. Ако тя самата е държала на достойнството си, нямаше да допусне грешките, които допусна.
Къде го четох наскоро не помня - когато плащаш с достойнството си, винаги плащаш твърде скъпо (това малко извън темата).
Защото плащаш на себе си. Аз ничие достойнство не приемам като разменна монета. Освен своето си. Объркано пиша, заради липса на време. Пък и желание.
Нещо ми е криво.
Как ще платиш на себе си? Не се разбираме нещо явно. Ти не можеш да вземеш ничие достойнство, даже и да искаш. Човек сам се разделя с него по собствено желание и никога срещу нещо, което си струва. Това искам да кажа.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа: Историята помни и далеч по-важни персони как го отнасят, задето вместо да затъват все повече в лъжене и мажене, не казаха просто едно - извинете, сгреших. Или го казаха, ама късно. :winkw:
казах ли ти днес, че те обичам? :kiss:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Как ще платиш на себе си? Не се разбираме нещо явно. Ти не можеш да вземеш ничие достойнство, даже и да искаш. Човек сам се разделя с него по собствено желание и никога срещу нещо, което си струва. Това искам да кажа.
от себе си, със себе си
това иска той да каже, според мен де
за другото е така, да
както и за грешките
сила е да кажеш сбърках
и да станеш
отново
иска се много повече сила отколкото да се правиш на три и половина
затова и казах онова по-горе за ББ
защото всички грешим и тези, които могат да си признаят, първо пред себе си, че грешат
грешат по-малко
и могат да поправят грешките си, понякога, дори често
аз съм последния човек, който би защитил ББ и компания
но въпросът е в принципите (ми)
ако обиждаш някого (пък било то и защото се е издънил яко и всичко)
дали не плащаш твърде висока цена
на, от, със себе си
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа:
Semiramis написа:стига де...
все някой щеше да каже
Ами ако забравите нещо пак, по преговорите в Газа примерно...
:blum:
гледай сега... всички тия, дето я изпитваха имат по някое дребно "прегрешенийце"... не мислиш ли, че не биха простили нещо, при което е напълно възможно да е станало случайно?
повярвай ми, така поднесени нещата, щяха да потулят работата и при една УБЕДИТЕЛНА защита на "знанията и уменията" на кандидатката, всичко щеше да само "буря в чаша" вода... т.е. колкото да има някакви "забележки".

и е крайно време да спрем да обръщаме внимание на конфликта на интереси и "скандала" по този повод... това все пак е "версията", която ни се натрапва от медиите (нашите послушни медии, разбира се)
крайно време е да кажем: СТИГА НА ШУРО-БАДЖАНАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ! СТИГА ПАРАШУТИЗЪМ! СТИГА НЕКОМПЕТЕНТНА НАГЛОСТ!

това е истината... всичко друго е безцелно плямпане...
Обаче просто я извадиха от релси - при друг въпрос щеше ли да каже Елате у нас да видите, че други неща не забравям.
Оставяме настрана конфликта на интереси (въпреки че с тази квалификация жената поне това би трябвало да знае) и лошите съветници.
Уф, защо ме ядосваш сега?!Точно щото стига шуробаджанащина! Това да не ти е нашия парламент! Хубаво, щом експерт е казал няма да споря. :blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Semiramis написа:
frisky lioness написа: амиии
-неубедителна в отговорите на зададените въпроси
-ползваща език, който не владее на нужното ниво (в случая, в който го е използвала)
-непознаване на материята (говори за правителство на страна, която изобщо не разполага с такова)
и..
т.н.

Ама другата крава...верно не постъпи никак добре

б@си...все пак сме българи на първо място и се предполага, че трябва да се подкрепяме и да ме еднии
да сме единни за Сомалия ли?
Оставила е къде да я ударят - удариха я.
И да не беше зададен въпросът от Първанова, а от някой чужд, пак щеше да се реве за казана и ада.
Абе, тази Желева никога не ми е била симпатична, чисто физически..отблъсква ме някак си
но другата....
не знам...
не трябваше така да постъпва
от солидарност все пак

българи сме

А ако Румяна не е подготвена
никой не може да и помогне
за некомпетентноста си си е виновна сама
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
Абе, тази Желева никога не ми е била симпатична, чисто физически..отблъсква ме някак си
но другата....
не знам...
не трябваше така да постъпва
от солидарност все пак

българи сме

А ако Румяна не е подготвена
никой не може да и помогне
за некомпетентноста си си е виновна сама
ох, моля те, не преповтаряй медийни инсинуации!
това да не ти е Левски или ЦСКА на международен мач?
а, представи си, че я бяха избрали и историята се разсмърдеше след това?
какво правим?
тогава щяха да кажат: ВСИЧКИ българи са лъжци и мошеници, защото, ако знаеш нещо и не го кажеш, значи си съучастник в престъплението.

напротив, хора, на ранга на желева имат екипи, които трябва да ги подготвят!!!! хора, които трябва да са прочели предварително въпросите (забележи, въпросите са били изпратени предварително) и да "изковат" стратегия за поведение, подходяща да такова тежко интервю.
това допълнително доказва, че каката, не само е некомпетентна, но и не може да си състави свестен екип, или не го ползва, което е още по-страшно.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:
напротив, хора, на ранга на желева имат екипи, които трябва да ги подготвят!!!! хора, които трябва да са прочели предварително въпросите (забележи, въпросите са били изпратени предварително) и да "изковат" стратегия за поведение, подходяща да такова тежко интервю.
това допълнително доказва, че каката, не само е некомпетентна, но и не може да си състави свестен екип, или не го ползва, което е още по-страшно.
Абе, аз това не го отричам
нито го УспОрвам
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оф, не знам, хора. Че е глупава - глупава е - очевАдно е това.
Обаче така да се изложим пред цял свят... просто не мога да го поумея.
Това препитване стана своеобразен тест за нацията ни и за способността ни да бъдем единни. За жалост и този път показахме, че можем да бъдем единни само ако иде реч за дискредитирането на България пред света.
Инак - никакви ни няма.

Жал ми е. Тъжно ми е едно такова. За нас си.
Утрепано поколение сме и това си е.
Дано децата ни бъдат по-различни от нас. Дано да съумеем да ги възпитаме на други ценности.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:Оф, не знам, хора. Че е глупава - глупава е - очевАдно е това.
Обаче така да се изложим пред цял свят... просто не мога да го поумея.
Това препитване стана своеобразен тест за нацията ни и за способността ни да бъдем единни. За жалост и този път показахме, че можем да бъдем единни само ако иде реч за дискредитирането на България пред света.
Инак - никакви ни няма.

Жал ми е. Тъжно ми е едно такова. За нас си.
Утрепано поколение сме и това си е.
Дано децата ни бъдат по-различни от нас. Дано да съумеем да ги възпитаме на други ценности.
:shocked: за каква единност говорим?

редно ли е, когато виждаш, че някой лъже, ти да си замълчиш, само защото си единен с него?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа:

редно ли е, когато виждаш, че някой лъже, ти да си замълчиш, само защото си единен с него?
Не. Но е редно да отидеш при него и да му кажеш в очите това, което мислиш ПРЕДИ да си разпространил нещата сред околните.
Ако отсрещния въпреки всичко продължи, то тогава съвестта ти ще е чиста, но ти ще си постъпил коректно спрямо всички и най-вече спрямо себе си.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
сър Айвънхоу написа:

Не. Но е редно да отидеш при него и да му кажеш в очите това, което мислиш ПРЕДИ да си разпространил нещата сред околните.
Ако отсрещния въпреки всичко продължи, то тогава съвестта ти ще е чиста, но ти ще си постъпил коректно спрямо всички и най-вече спрямо себе си.
явно не си осведомена по въпроса.
за това се говори поне от 2-3 месеца.
да не говорим, че скандалът с Яне беше именно заради това, че той даде на ББ списък с всичките нарушения от този сорт на сегауправляващите, включително и случая на желева.
ама беше омаскарен, за да си "мълчи"... ама той си е говедо и се разприказва...

между другото... на това интервю, доколкото ми е известно май извадиха само най-слабия "коз" който има срещу желева...

а да не говорим за скандала, който потушиха, незнайно как преди седмица.
този скандал го раздухаха вече "европейците"
някой беше надушил, че желева живее в апартамент в брюксел, за 500 к евро, закупен от офшорна фирма...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

maggot написа:
това е честно и открито поведение в една междуличностна комуникация. тук е друга ситуация. политическа. мръсна. в края на краищата първанова е направила точно това, което са й казали да направи. за каква чиста съвест говорим? тя дори мястото си там дължи на кунева /ако не се лъжа тя преотстъпи своето депутатско място след изборите на следващата в листата/ и в този смисъл не е имала право на личен избор какво да каже и как да го представи.
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа:
maggot написа:
това е честно и открито поведение в една междуличностна комуникация. тук е друга ситуация. политическа. мръсна. в края на краищата първанова е направила точно това, което са й казали да направи. за каква чиста съвест говорим? тя дори мястото си там дължи на кунева /ако не се лъжа тя преотстъпи своето депутатско място след изборите на следващата в листата/ и в този смисъл не е имала право на личен избор какво да каже и как да го представи.
не искам да защитавам първанова, но защо постоянно се водите по новините?
защо не седнете, не посъберете малко инфо, да помислите?

преди месец нейде "Шпигел", а след това и "Таймс" заявиха, че желева има връзки с мафията. "Шпигел" я нарече "невестата на мафията"!
това пак ли първанова го е изнесла?

яне янев от няколко месеца тръби, че има конфликт на интереси в правителството. има си и документи човека... при това повечето от тях такива, че може и най-обикновен човек, въоръжен с компютър и интернет да си ги набави.
и тук ли пак първанова се е намесила?

и пак казвам - прослушайте внимателно интервюто и ще видите, че желева намеси първанова в играта.

недейте да се подвеждате по манипулативните данни и коментари, които се въртят по медиите.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: явно не си осведомена по въпроса.
....
Абе аз че не съм осведомена - не съм. Ако е сгафила - да си бере гайлето - не това ме интересува. Интересува ме това, че същите тия "европейци" си пазят гръбчетата един на друг по абсолютно аналогични поводи, а само нашите се излагат така. Разбираш?

Няма да споря с теб - всеки си има право на мнение, но ми се чини че си по-краен от необходимото. Но пък и те разбирам - аз съм такава като стане въпрос за комунистите.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
сър Айвънхоу написа: явно не си осведомена по въпроса.
....
Абе аз че не съм осведомена - не съм. Ако е сгафила - да си бере гайлето - не това ме интересува. Интересува ме това, че същите тия "европейци" си пазят гръбчетата един на друг по абсолютно аналогични поводи, а само нашите се излагат така. Разбираш?

Няма да споря с теб - всеки си има право на мнение, но ми се чини че си по-краен от необходимото. Но пък и те разбирам - аз съм такава като стане въпрос за комунистите.
:shocked: ти мен комунист ли ме наричаш?

и, европейчетата си пазят гръбчетата, щото ние се натресохме в този съюз!
не отговаряхме на нито едно от условията! ама ни взеха, щото сме послушни!
ама ние, вместо да седнем и да папкаме, щом слушкаме, взехме да си гледаме у паницата...

п.п. щях да забравя. същата тази желева до преди една година топеше българия в същия този европарламент, че се крадели еврофондове...
така че... всичко се връща... май...

а, и да те светна... и сегашните дайстват по разни свои си схеми за еврофондовете... :winkw:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

сър Айвънхоу написа:
и пак казвам - прослушайте внимателно интервюто и ще видите, че желева намеси първанова в играта.

.
знам, че я намеси. цитира името й в изключително неподходящ момент, но това не е същественото. отворих темата не, за да коментирам този "конфликт на интереси" /не е забранено да има консултантска фирма, апропо. трябва просто да го декларира!/. исках да обсъдим представянето й на този своеобразен изпит.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: яне янев от няколко месеца тръби
Той и Яне е един предавател поръчков...
Използваха го и го отсвириха.

ББ и ЯЯ, интересна двойка се получава.
Сега за симетрия ни трябват АА и ЮЮ.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: не искам да защитавам първанова, но защо постоянно се водите по новините?

.....
недейте да се подвеждате по манипулативните данни и коментари, които се въртят по медиите.
Човек, чети преди да рИвьеш! Никой не отрича, че явно има конфликт на интереси. Стига с това.

Аз пък мога да ти кажа, че Янчо ти има далаверка с комунягите и за тва ги вади такива.
За някой комунист другаря Янев да е извадил нещо? М?

Айде сега докажи, че няма сестра. :lol:

Изразих съжалението си, че както винаги се показахме лайна като нация, ти почна да ми политиканстваш.

Айде стига. Това са глупости.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:ББ и ЯЯ, интересна двойка се получава.
Имаме и ЦЦ. Може и други да имаме. Знам ли.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
сър Айвънхоу написа: не искам да защитавам първанова, но защо постоянно се водите по новините?

.....
Човек, чети преди да рИвьеш! Никой не отрича, че явно има конфликт на интереси. Стига с това.

Аз пък мога да ти кажа, че Янчо ти има далаверка с комунягите и за тва ги вади такива.

Изразих съжалението си, че както винаги се показахме лайна като нация, ти почна да ми политиканстваш.

ОФИЦИАЛНО ОТКАЗВАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕМАТА!
ОСОБЕНО, КОГАТО СЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ НАМЕСВАТ КОМУНИСТИ, ЦАРИСТИ И ДРУГИ ПРЪДНИСТИ!

на каката й е осран гъза!
и за това не са виновни, ното комунистите, нито царистите, нито на филанкешията децата!
виновни са тя, бб и останалата кохорта посредственици, които в момента управляват България!

това беше!
до тук!
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
СС - два броя :grin:
Ама не е толко симетрично, нали? :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

определено се омазахме като за световно
е, добре, поне като за европейско
ма
не чух само великото

Булгар, Булгар

или
всъщност
май го чух

уви

и аз спирам
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:
Remmivs написа:
СС - два броя :grin:
Ама не е толко симетрично, нали? :grin:
виж кво се получава

ББЯЯСС

:shocked::blink::shocked:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

maggot написа:

.....

Добре де, ний сме "лайна като нация". А чуждите скандали кой ги прави? Примерно ония истории в Англия за корупция и прочее. Не ги ли извадиха и написаха англичани? Или некой българин предрешен е бил? Френските вестници не изнасят ли скандали за своите? `талянските? До кога ние сами ще се определяме като "лайняна нация"? Ако сами не се уважаваме никой няма да ни уважава...

Иначе по темата - хич не съм запознат. Това, което прочетох тук и сутринта дето фанах ББ да се кара на журналистите нещо... Но според мен основният проблем е, че въобще са допуснали да се стигне до такова развитие. Не е имало нищо неочаквано, до колкото разбирам. Всички тези неща са се знаели предварително, знаели са какво ще я питат девойката. Непростимо е, че ББ и сие не са си направили труда да намерят начин да се справят с проблема. ББ и сега си кара на принципа "они па че ми кажат" и си мисли, че може да наложи своя ЕК. Тук минава такова поведение, там едва ли...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

bead_ написа:... исках да обсъдим представянето й на този своеобразен изпит.
Е то за това няма какво да обсъждаме - беше под всякаква критика :mad:
Не че нямаше подобни и от другите държави, де... :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:

преди месец нейде "Шпигел", а след това и "Таймс" заявиха, че желева има връзки с мафията. "Шпигел" я нарече "невестата на мафията"!

.........................

......................
Само да попитам

"Шпигел" и "Таймс" не са ли медии

или нещо бъркам:shy:
Изображение

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа:
виж кво се получава

ББЯЯСС

:shocked::blink::shocked:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: :pray:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
сър Айвънхоу написа:

.........................

......................
Само да попитам

"Шпигел" и "Таймс" не са ли медии

или нещо бъркам:shy:
не са български, респ. сервилни към бб
jazz

Мнение от jazz »

Remmivs написа: Имаме и ЦЦ.
виж кво се получава
ББЯЯСС
цъ цъ
бре бре
я да си
е м *

* (емилия масларова)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:
Да бе..
Ти, верно ли, вярваш, че всичките "медии" в България са "сервилни" към ББ (на този етап):blink::shocked:?
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Абе, онази тема потъна
ама аз да попитам

Беше ли някой на протеста от 11 ч, а?!
Нищо не казвате:blum::winkw:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:
сър Айвънхоу написа:
Да бе..
Ти, верно ли, вярваш, че всичките "медии" в България са "сервилни" към ББ (на този етап):blink::shocked:?
такива са, уви
за това не е нужна вяра
пък и ние това вече сме го виждали
еле и да сме били дечиня
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:
сър Айвънхоу написа:
Да бе..
такива са, уви
за това не е нужна вяра
пък и ние това вече сме го виждали
еле и да сме били дечиня
е те по тази причина, най-вероятно, трябва да се учат чужди езици
Изображение

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Gaspode написа: ....
Малката разлика е, че ние си развяваме миризливите гащи пред цял свят, докато другите гледат да си ги задържат при тях си че да не мирише много на околните.
А че сме лайна трябва първо да го осъзнаем вътре в себе си, за да можем да го преборим. С криене на главата в пясъка нищо няма да постигнем - всички да ни знаят какви сме, а ние да се пъчим гордо?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
е те по тази причина, най-вероятно, трябва да се учат чужди езици
или да се следят редовно интернетновините...
щото се появяват разни преводи и цитати... и после изчезват... щото нали... сбъркали били :winkw:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа:
това беше!
до тук!
:-) що палиш толкова?
|И мерси че потрети.. :lol: най-после разбрах и мдам, така е.
Само ЯЯ!
:grin:

От речника на Аве сигурно може да се изкопае някое много гадно съкращение. За цялото правителство. :lol:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Стигнахте ли до 23-та страница вече? :grin:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
Gaspode написа: ....
Малката разлика е, че ние си развяваме миризливите гащи пред цял свят, докато другите гледат да си ги задържат при тях си че да не мирише много на околните.
А че сме лайна трябва първо да го осъзнаем вътре в себе си, за да можем да го преборим. С криене на главата в пясъка нищо няма да постигнем - всички да ни знаят какви сме, а ние да се пъчим гордо?
:shocked: а ти мен обвиняваш в нихилизъм?
че ти си по-голяма нихилистка от мен...
аз твърдя, че една малка част от народа ни са лайна... а ти всинца ни у лайната тури...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:Стигнахте ли до 23-та страница вече? :grin:
не още, ама по едно време имах нужда да кажеш кой как го мисли и аз къде съм
:lol:

Публикувай отговор