Предлагам да се
Предлагам да се
забрани скриването на онлайн статуса. Прилагам и съответната анкета. Така де - петима скрити... Аз съм единият- добре, а другите четирима кои са? Отървете ме от моите терзания, моля...

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

При мен няма такава опасност. Аз и скрит и открит- все пиша.Мнемозина написа:Щото не мога няколко.[unknown] написа:Ами ти не си гласувала нито веднъж.Мнемозина написа:Аз предлагам в тая анкета да мога да гласувам няколко пъти.![]()
Няма да съм убедителна.
Виж сега, лошото е не когато сме скрити, а когато сме скрити и не пишем.
Направо съм пишещ манияк.

Виж пак какво става БЕЗ да пиша и си представи ако започна да пиша какво ще се получи.[unknown] написа:При мен няма такава опасност. Аз и скрит и открит- все пиша.Мнемозина написа:Щото не мога няколко.[unknown] написа:Ами ти не си гласувала нито веднъж.Мнемозина написа:Аз предлагам в тая анкета да мога да гласувам няколко пъти.![]()
Няма да съм убедителна.
Направо съм пишещ манияк.
Panta rhei...
- Green Light
Мотивите ти ги няма. Аз съм против защото искам да пишат анонимни. Непознатите, тия които идват за малко с някакъв проблем или интересна гледна точка ми липсват. Те, ако не позяпат скрити никога няма да се обадят, според мене. Принципно дори самото наличие на модератори (и админ)го приемам като необходимо зло. Необходимо. Но зло. Всякакви по- нататъшни забрани ще са ми все по- неприятни.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Предлагам да се
Аз понякога пиша "скрита", понякога "явна". Въпрос на настроение. Но нали пиша?[unknown] написа:забрани скриването на онлайн статуса. Прилагам и съответната анкета. Така де - петима скрити... Аз съм единият- добре, а другите четирима кои са? Отървете ме от моите терзания, моля...![]()
![]()
Понякога не съм за показ
То и аватарът ми е такъв. Не ми се обяснява.
Нищо лично към никого от клуба.
Предпочитам да има избор. Не обичам забраните и задълженията, когато се касае за свободното ми време и за място, където ходя по желание.
Ами те /анонимните/ така или иначе винаги са скрити. И никой не им пречи да разглеждат форума като анонимни и да пишат в него като анонимни. Никой не ги и вижда. Така че не я разбирам твоята гледна точка.Green Light написа:Мотивите ти ги няма. Аз съм против защото искам да пишат анонимни. Непознатите, тия които идват за малко с някакъв проблем или интересна гледна точка ми липсват. Те, ако не позяпат скрити никога няма да се обадят, според мене.
Моята е ясна- има да кажем хора, с които бих си чатил с удоволствие, обаче не знам кога са на линия, защото са се скрили.
За това- Да.Принципно дори самото наличие на модератори (и админ)го приемам като необходимо зло. Необходимо. Но зло. Всякакви по- нататъшни забрани ще са ми все по- неприятни.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И защо да пишем (винаги) ако нямаме какво да чажем?:winkw:Мнемозина написа:Щото не мога няколко.[unknown] написа:Ами ти не си гласувала нито веднъж.Мнемозина написа:Аз предлагам в тая анкета да мога да гласувам няколко пъти.![]()
Няма да съм убедителна.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Предлагам да се
Така и не ми стана ясно какво точно те притеснява:-)[unknown] написа:забрани скриването на онлайн статуса. Прилагам и съответната анкета. Така де - петима скрити... Аз съм единият- добре, а другите четирима кои са? Отървете ме от моите терзания, моля...![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Човекът се шегуваше просто... При това в момента, в който го написа, самият той беше скрит.
Наистина е ядосващо, когато сме само скрити - 4 или 5, и не можеш да разбереш кои са другите да си побъбрите, а не можеш и да им се скараш, понеже ти самият си скрит.
Обаче декларирам, че ако забраните скриването, ще стоя тук открита, колкото и да ме е срам.

Обаче декларирам, че ако забраните скриването, ще стоя тук открита, колкото и да ме е срам.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За мен е без значениеМнемозина написа:Човекът се шегуваше просто... При това в момента, в който го написа, самият той беше скрит.Наистина е ядосващо, когато сме само скрити - 4 или 5, и не можеш да разбереш кои са другите да си побъбрите, а не можеш и да им се скараш, понеже ти самият си скрит.
![]()
Обаче декларирам, че ако забраните скриването, ще стоя тук открита, колкото и да ме е срам.![]()

Като един същи Соломон
мисля, че отървах теб от твоите терзания и запазих възможността хората да остават скрити. Просто няма да се знае друго освен бройката на тези, които и без това се виждат.
Елегантно, не ли?

Елегантно, не ли?
Re: Като един същи Соломон
Хм...не се бях сетил за това. Мисля, че така е най- правилно.Remmivs написа:мисля, че отървах теб от твоите терзания и запазих възможността хората да остават скрити. Просто няма да се знае друго освен бройката на тези, които и без това се виждат.
Елегантно, не ли?

Елегантно, обаче когато натиснеш опцията "кой е онлайн" се вижда броя на регистрираните и броя на гостите и като ги събереш и извадиш от общия брой посетители, пак виждаш броя на скритите. Проблеееем, голям проблем ти казвамRemmivs написа:мисля, че отървах теб от твоите терзания и запазих възможността хората да остават скрити. Просто няма да се знае друго освен бройката на тези, които и без това се виждат.
Елегантно, не ли?
Ааа, да не мислиш, че ще си усложнявам живота с толкоз събиране и изважданеvyara написа:Елегантно, обаче когато натиснеш опцията "кой е онлайн" се вижда броя на регистрираните и броя на гостите и като ги събереш и извадиш от общия брой посетители, пак виждаш броя на скритите. Проблеееем, голям проблем ти казвамRemmivs написа:мисля, че отървах теб от твоите терзания и запазих възможността хората да остават скрити. Просто няма да се знае друго освен бройката на тези, които и без това се виждат.
Елегантно, не ли?
Аз дори печатните грешки не си преглеждам, какво остава да следя къде-колко....
Къде е тази опция бре?!vyara написа:Елегантно, обаче когато натиснеш опцията "кой е онлайн" се вижда броя на регистрираните и броя на гостите и като ги събереш и извадиш от общия брой посетители, пак виждаш броя на скритите. Проблеееем, голям проблем ти казвам
PS
Намерих я. Хехе. Сега ще я ковнем и нея.
PPS
Et Voila!
J'espère que vous êtes heureux maintenant.
:}
:]
:)
Последно промяна от Remmivs на 17.01.07, 11:43, променено общо 2 пъти.
визуална 
<=======}==O
;-}
PS
понеже не го откривам у Вики
http://en.wikipedia.org/wiki/Emoticons
ще го броя за мой принос в емотиконстването
<=======}==O
;-}
PS
понеже не го откривам у Вики
http://en.wikipedia.org/wiki/Emoticons
ще го броя за мой принос в емотиконстването
ино уравнение с две неизвестни убачеМнемозина написа:Реме, я по-добре върни предишното.
Сега наистина информацията е същата, само дето трябва И да се смята.
поне за грийнтеч де
докато не модна основния php
тогава ще е за всички кожи
а гуестите и без това не скиват нито кой е онлайн, нито нищо от този сорт
така де, ако искат да пускат биляжки и да гледат инфо и так далее
ми да се регнат
Voila, обаче не е ковната. Пак мога да сметна колко са скритите.Remmivs написа:Къде е тази опция бре?!vyara написа:Елегантно, обаче когато натиснеш опцията "кой е онлайн" се вижда броя на регистрираните и броя на гостите и като ги събереш и извадиш от общия брой посетители, пак виждаш броя на скритите. Проблеееем, голям проблем ти казвамБаси, колко неща не зная за този форум.
PS
Намерих я. Хехе. Сега ще я ковнем и нея.
PPS
Et Voila!
J'espère que vous êtes heureux maintenant.
:]
:)
Добре де
кажете как го правите. Аз понякога, всъщност често, не виждам очевидните неща (нали съм си дейдриймър). Ей на, днес видях това "Кой е онлайн".
Та, кажете ми алгоритъма да видя какво мога да сторя.

Re: Добре де
Като иска някой да е скрит , да се крие. Какъв му е проблема , не мога да разбера ? Аз никога не съм била скрита и не е в стила ми. На който му харесва да се прави на шпионин/ка . Нали е щастлив от това ? Пък някой да си смятат като толкова ги терзае колко е народа .Remmivs написа:кажете как го правите. Аз понякога, всъщност често, не виждам очевидните неща (нали съм си дейдриймър). Ей на, днес видях това "Кой е онлайн".
Нищо лично, само изказах мнение!
Re: Добре де
Нищо недей да правиш. Добре си е така. Искам да мога да си смятам скритите.Remmivs написа:кажете как го правите. Аз понякога, всъщност често, не виждам очевидните неща (нали съм си дейдриймър). Ей на, днес видях това "Кой е онлайн".
Колкото до алгоритъма, ето значи: В момента (отивам и поглеждам) в "кой е онлайн" има 8 регистрирани и трима гости. Общо потребителите към момента на поглеждането ми бяха 12, значи един е скрит (аз може би
Aqua - та може да ми я оставиш.Remmivs написа:eeeeee
ама чак такова перде не съм бре
ти си с aqua
казах, че важи за грийнтеча, който е и дифолт, засега само
другите - по-натам, че имам и работа не само тук егати
Абе за кво е изобщо тая тема...
Е са им духваш под Упашката на сите и праиш кФот ти скимне - иначе Управия нЕМАААААААRemmivs написа:ибаси
е те тва е то демУУУУУкрацията
един иска ино
друг иска друго
и сеа кво
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...