Валяло е, валяло е. То си пише - девет пъти.jazz написа:ако това е вярноМнемозина написа:Зависи дали е пиел само докато е валяло.
и не е валяло
той не е могъл да си почине
Спокойно, не се притеснявай.
Ъъъ, благодаря!vyara написа:Решението ти е просто, елегантно и... абсолютно вярно.Мнемозина написа:
Ми мойта логика, постигната отзад напред, е следната:
7 сутрини плюс 6 вечери (или обратното, не помня) плюс 9 сутрини-или-вечери е равно на 22 сутрини и вечери, което е 11 дни.
Поздравления!
тая задача пък ми е давана на мен: в една кошница има 5 ябълки. как да се разделят тези ябълки на 5 момичета, така че всяко да получи по една ябълка и една да остане в кошницата?Stranniche написа: Задачата е давана на четвъртокласници .
Ааа, това е лесно.bead_ написа:тая задача пък ми е давана на мен: в една кошница има 5 ябълки. как да се разделят тези ябълки на 5 момичета, така че всяко да получи по една ябълка и една да остане в кошницата?Stranniche написа: Задачата е давана на четвъртокласници .
Мнемозина написа: Едното от момичетата трябва да седне в кошницата.
много просто, нещо... язък!vyara написа:Решението ти е просто, елегантно и... абсолютно вярно.Мнемозина написа:
Ми мойта логика, постигната отзад напред, е следната:
7 сутрини плюс 6 вечери (или обратното, не помня) плюс 9 сутрини-или-вечери е равно на 22 сутрини и вечери, което е 11 дни.
Поздравления!
Мнемозина написа:Ааа, това е лесно.bead_ написа:тая задача пък ми е давана на мен: в една кошница има 5 ябълки. как да се разделят тези ябълки на 5 момичета, така че всяко да получи по една ябълка и една да остане в кошницата?Stranniche написа: Задачата е давана на четвъртокласници .
Едното от момичетата трябва да седне в кошницата.
За да може като изяде ябълката, тя пак да е в кошницата.Semiramis написа:Мнемозина написа: Ааа, това е лесно.
Едното от момичетата трябва да седне в кошницата.а защо не може едното да получи и кошницата, че ми стана заядливо нещо
Е не знам.Semiramis написа:ми що не изяде първо кошницата...
(
това ми е последния въпрос, де.
А колко е годишно момичето, има ли си паспорт, хубаво ли е...Мнемозина написа:Ааа, това е лесно.bead_ написа: тая задача пък ми е давана на мен: в една кошница има 5 ябълки. как да се разделят тези ябълки на 5 момичета, така че всяко да получи по една ябълка и една да остане в кошницата?
Тая таблица не мога да я направя.Stranniche написа:А колко е годишно момичето, има ли си паспорт, хубаво ли е...Мнемозина написа:Ааа, това е лесно.bead_ написа: тая задача пък ми е давана на мен: в една кошница има 5 ябълки. как да се разделят тези ябълки на 5 момичета, така че всяко да получи по една ябълка и една да остане в кошницата?
щото тогава може да възникне въпросът, на кого ще се падне кошницата...
И пуши трева?Мнемозина написа:Тая таблица не мога да я направя.Stranniche написа: А колко е годишно момичето, има ли си паспорт, хубаво ли е...
Знам само, че има котка и че обича да пие айран.
А, да, и живее в къща с телесен цвят.
Припуши ми се пураStranniche написа:И пуши трева?Мнемозина написа:Тая таблица не мога да я направя.Stranniche написа: А колко е годишно момичето, има ли си паспорт, хубаво ли е...
Знам само, че има котка и че обича да пие айран.
А, да, и живее в къща с телесен цвят.

Имам шоколадови.Ън написа: Припуши ми се пура
ей ся баш
кат немам
мноо сте лоши
начи
Еее, те са за лапетатаStranniche написа:Имам шоколадови.Ън написа: Припуши ми се пура
ей ся баш
кат немам
мноо сте лоши
начи
Ако ги метна от тук, ще ги хванеш ли?

Ми прав е човекът за уискито...Ън написа: - Е, уиски с пура е по- добре, ама и с бира става.
Паааднаххх...
Начи, пурата е...символ, както би се изразил Рем. То не е точно пушенеStranniche написа:Ми прав е човекът за уискито...Ън написа: - Е, уиски с пура е по- добре, ама и с бира става.
Паааднаххх...
За пурата не знам. Не сполучих в пушенето.

Аха, разбрах!Ън написа:Начи, пурата е...символ, както би се изразил Рем. То не е точно пушене
кво да ги питаме тия?! как само може да им хрумне момичето да СЕДНЕ в кошницата?! после се чудим що децата стават емо-та, наркомани и носят 44 номер обувки в 7 клас...Мнемозина написа: Що не питаш тия, дето измислят задачите?
ако Катрин Зита е в кошницата - сядам и аз без да му се замислям. Кви задачи, кви 5 лева, начи...bead_ написа:кво да ги питаме тия?! как само може да им хрумне момичето да СЕДНЕ в кошницата?! после се чудим що децата стават емо-та, наркомани и носят 44 номер обувки в 7 клас...Мнемозина написа: Що не питаш тия, дето измислят задачите?
Лелеее, тази момаELBI написа:ако Катрин Зита е в кошницата - сядам и аз без да му се замислям. Кви задачи, кви 5 лева, начи...bead_ написа:кво да ги питаме тия?! как само може да им хрумне момичето да СЕДНЕ в кошницата?! после се чудим що децата стават емо-та, наркомани и носят 44 номер обувки в 7 клас...Мнемозина написа: Що не питаш тия, дето измислят задачите?
съвсем ти е изпила съдържанието :) Няма нищо смешно. Нещата са мноо сериозни!Ellhnida написа: ..![]()