А аз:(:shy:Ън написа: Но ще ти нарисувам друга СПЕЦИАЛНО за теб!
за мен?!:crying:
всичко е едноGreen Light написа:това не е верно
И защо? Ти дай, твърдението е твое. Обидата се получава, когато си отговорен пред някого и едновременно с това си набеден. Какъв да се почувстваш? Палач ли?vyara написа:Дай пример.Green Light написа:това не е верноvyara написа:Трябва да избереш - или да си жертва или да си виновен. Не може и двете. Човек, ако се чувства виновен и отговорен, никога не влиза в ролята на жертва.Ън написа: Аз така съм възпитан
че съм виновен
за всичко
и че нищо не струвам
Поради липса на кущетки:winkw:Remmivs написа:в какво се състои лечениетоfrisky lioness написа:Имам свободни часове за терапия
..
при мен
Да те запиша ли?!
не че съм в депресия
ама щом имаш свободни часове....

аз, когато наблизо има нещо, в което може да се спи ставам....Remmivs написа:а аку има кушетки?

От друга страна, аз обичам синьо сирене, не че не обичам, но предпочитанията ми клонят повече към Бри и вариантите на меко бяло сирене с коричка. Има вариант с орехи - честна дума, на светлинни години е от синьото сирене! И повече върви с бяло вино.Gaspode написа:Което е странно, защото има и други (по-)добри комбинации - червено вино с червена мръФка, приверноpocti_bezobidna написа:Интересно.
Откъдето и да започне тематата, винаги стига до едно и също заключение - червено вино и синьо сирене.
Някаква любов към спора съм забелязал у тебvyara написа:Дай пример.Green Light написа:това не е верноvyara написа:Трябва да избереш - или да си жертва или да си виновен. Не може и двете. Човек, ако се чувства виновен и отговорен, никога не влиза в ролята на жертва.Ън написа: Аз така съм възпитан
че съм виновен
за всичко
и че нищо не струвам

Това съвсем скоро искам да го пробвам.frisky lioness написа:Поради липса на кущетки:winkw:
Отиваме в някоя кръчма/ресторант/сладкарница/бар (по избор на пациента)
Сядаме на една маса и ти, респективно пациента, започваш да ми говориш, а аз да те слушам и разбиращо да кимам с глава, докато отпивам от виното и боцкам от сиренцето, които ти, по подразбиране, преди това си поръчал.
Накрая ти давам два-три съвета, плащаш си за терапията и...всеки по живо по здраво![]()
Уиски с пура!Remmivs написа:синьото сирене е символ (има и бри, има и холандски, има и гауди, има и рокфори, има и ементали, има и мръвки, има и суджуци, има и сельодка, има и .....)
червеното вино също (има и сингъл, има и малц, има и водка, има и...)
виж кушетките не са символ, а необходимост, прав е jazz

А аз с това-Stranniche написа:Remmivs написа: Приказка за леда
Някъде сред приказката не зная защо направих асоциация с една книга - "Силата на настоящето".
И с разни по-отдавнашни брадати мъдри чичковци, и изписали тежки трудове за чистото Битие.
Само че те далеч не са се изразили толкова красиво.

...на Овалния кабинетЪн написа:Уиски с пура!Remmivs написа:синьото сирене е символ (има и бри, има и холандски, има и гауди, има и рокфори, има и ементали, има и мръвки, има и суджуци, има и сельодка, има и .....)
червеното вино също (има и сингъл, има и малц, има и водка, има и...)
виж кушетките не са символ, а необходимост, прав е jazz
Също е символ:-)