Идеята не е моя, за съжаление- аз съм плагиат

Е, що па за рожден денlatrevw написа:кога успяваш и да рисуваш, бе човеко? браво на теб!
много ми харесват нещата ти, може ли да те поканя на рожден ден и да ми подариш нещо твоекаква съм нахална, много искам да си закача на цялата стена в хола неща, които ми харесват и ми пълнят душата, това е едно от тях. не е необходимо да е перфектно, да е нарисувано гениално. внушението... усещането - това и казвам и на Странничето, пък тя все: "моите снимки не са качествени", дрън-дрън

точно така! в никакъв случай не трябваЪн написа: ако е нещо, което ТРЯБВА да нарисувам- нема се получи ниииищщщщщо
Ън написа:
Идеята не е моя, за съжаление- аз съм плагиатно пък реализацията- е

Страхотно!Ън написа: Идеята не е моя, за съжаление- аз съм плагиатно пък реализацията- е
Мерсиfrisky lioness написа:

Мммда, мерсиRemmivs написа:красива тъга
имаш дарба, друже
ето ти една песен на руски

Къф лифтинг?Semiramis написа:
може ли да се запиша за лифтинга?
много си добър!!!

Ако си виждала конете, жена ми и човека с ябълката, ззначи друго не мога да ти покажаStranniche написа:Страхотно!Ън написа: Идеята не е моя, за съжаление- аз съм плагиатно пък реализацията- е
Има ли още?

За хубавите неща не мога да си затворя очите. Което си е вярно - вярно си е!Ън написа:Мерси!maggot написа:Браво!
Това, че ми пишеш, означава ли, че заравяме томахавките?
много ми хареса картината, но не и идеята, дори да се върне времето назад пак ще направя същите избори, независимо дали са добри или лоши, защото аз ще съм същата

Чакам!Ън написа:Ако си виждала конете, жена ми и човека с ябълката, ззначи друго не мога да ти покажа
Но ше има още и то много
Защото ми е част от терапията
Рисуването ме успокоява
Ън написа:Къф лифтинг?Semiramis написа:
много си добър!!!
ааааа, загрях
сетих се за един вицSemiramis написа:ми много искам портрет пък..
ама да ми го е нарисувал някой с чувство. в преден живот съм живяла с художник, знам си...сега това ми е остатъчно от ..ъъъ... кармата.
не да си го закача на стената, не.
и имам портрет един. Жена ми го драсна набързо - някаква сериозна ме направи...
мен също ме успокоява, но нямам нито този талант, нито пък търпението.Stranniche написа:Чакам!Ън написа:Ако си виждала конете, жена ми и човека с ябълката, ззначи друго не мога да ти покажа
Но ше има още и то много
Защото ми е част от терапията
Рисуването ме успокоява
Разбирам те за терапията - нищо не ме успокоява така, както рисуването. Макар че нямам твоя талант.
Аз малко офф - топик, ама като каза портрет, та се сетих - последната версия на "Дориан Грей" изобщо не ми хареса.Semiramis написа:Ън написа:Къф лифтинг?Semiramis написа:
много си добър!!!
ааааа, загрях
ми много искам портрет пък..
ама да ми го е нарисувал някой с чувство. в преден живот съм живяла с художник, знам си...сега това ми е остатъчно от ..ъъъ... кармата.
не да си го закача на стената, не.
и имам портрет един. Жена ми го драсна набързо - някаква сериозна ме направи...
не съм гледала последната версияpocti_bezobidna написа:
Аз малко офф - топик, ама като каза портрет, та се сетих - последната версия на "Дориан Грей" изобщо не ми хареса.
Semiramis написа:не съм гледала последната версияpocti_bezobidna написа:
Аз малко офф - топик, ама като каза портрет, та се сетих - последната версия на "Дориан Грей" изобщо не ми хареса.
по офф-топикможе ли да те питам нещо офф-топично
да си гледала / да се сещаш как се казва един филм..
quote]
Нищо не ми говори...
Ама ако се сетиш - пусни заглавието, че ми стана интересно...
яко, аз не мога да рисувам, избива ме на абстракции и идиотии самоИдеята не е моя, за съжаление- аз съм плагиатно пък реализацията- е
бекъпни го, че... много ценно инфо носиKENT написа: ибахти харда дето го имам
това мойто нищо не еbead_ написа:бекъпни го, че... много ценно инфо носиKENT написа: ибахти харда дето го имам
други мъжки неща?Ellhnida написа:Прекрасно!
Тази силна мъжка ръка, уверено спираща времето
събужда неповторими чувства и емоции.
Ще ми е приятно да видя нещо повече.
Бате ви Бойко.ELBI написа:други мъжки неща?Ellhnida написа:Прекрасно!
да бе, как забравих, че той връща времето назад... пфу...pocti_bezobidna написа:Бате ви Бойко.ELBI написа:други мъжки неща?Ellhnida написа:Прекрасно!
Елби, застани засрамено в ъгъла!ELBI написа:други мъжки неща?Ellhnida написа:Прекрасно!
Ellhnida написа:Прекрасно!

Много е силно това с дървото!
Тва е на лист хартия- А4 формат.Stranniche написа:Много е силно това с дървото!
Радвам се, че си намерил начина за изпускането на парата. /Ударението пада на първата сричка/ В много страни е все повече се прилага арттерапията.

Toва ми е в повече ... агресивно. Горката роза ....Ън написа:Ellhnida написа:Прекрасно!
Начи, тук гротеската е умишлено използвана.
Верно, че е дразнещо, ама тва е целта
кръстих си го "Заплаха"
П.П. Ся си подготвям блог. Сичку ще качвам там. А ще има много, живот и здраве. Щото разбрах- човек трябва да изпуска парата по некъф начин. За мен е този.