Един съвет от мене.
- Green Light
Един съвет от мене.
Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
"Предложения за мир, непридружени от клетва и договор, свидетелстват за коварство."
Грун Дзъйт
Точния цитат е:
"Предложения за мир, непридружени от клетва и договор, свидетелстват за коварство."
Грун Дзъйт
Re: Един съвет от мене.
Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
Всяка клетва може да се престъпи, всеки договор да се пренебрегне...или намушка на върха на меч/примерно/
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Така е. Но струва ми се че това е друга тема.Ън написа:Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
Всяка клетва може да се престъпи, всеки договор да се пренебрегне...или намушка на върха на меч/примерно/
Мисълта ми е, че обещанието е нещо много задължаващо. Ако обещаваш и имаш намерение да спазиш обещанието си, тогава теб не те притеснява да направиш това писмено. Ако обаче обещаваш, но не искаш да се подпишеш под думите си, тогава, според моя съвет, ти кроиш измама.
- Green Light
Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ам пакта за ненападение между германия и ссср:lol:Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
по-скоро не се обръщай със свалени гащи сгръб ни към враг ни към брат
щото ше е грехота да не те...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Green Light написа: Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка
еее, айде да е за последно. знам за какво говориш.
just perfect
- Green Light
Дано!bead_ написа:Green Light написа: Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка
еее, айде да е за последно.
Не се ядосвай. И да има договор, искат ли да го нарушат (или ако така им е по-изгодно), ще го направят.Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
По-защитен ще си (предполагам) ама...
Дано пораженията да не са големи...
- Green Light
Не се ядосвам. Има един гаден момент, минути е само, когато отсрешния от добронамерен партньор се превръща в противник към когото прилагаш и от когото очакваш всякакви хватки, но минава. На следващия ден хората пак са си подредени според както си трябва. На този мога да разчитам, на този не мога и така.
Ще се опитам да намаля пораженията колкото мога и продължавам нататък.
Да минава тая зима, егати, имам чувството че като дойде май и ще ми просветне малко.
Ще се опитам да намаля пораженията колкото мога и продължавам нататък.
Да минава тая зима, егати, имам чувството че като дойде май и ще ми просветне малко.
покрай съветите даваш ли каси с вино? Или поне отделни бутилки?Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Пфу!ELBI написа:покрай съветите даваш ли каси с вино? Или поне отделни бутилки?Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
В нас имаше
Коледа
Кумците ни
Систъра
На Бейби родата
и два други купона
Толко вина и ракии имам в момента че от Фантастико идват да си зареждат ако им свърши нещо и закъсат
Криза, казваш, криза...Green Light написа:Пфу!ELBI написа:покрай съветите даваш ли каси с вино? Или поне отделни бутилки?Green Light написа:Той е от "Изкуството на войната", но понеже, според мен тази книга доста се надценява, цитира се за щяло и нещало и се навира в очите при всеки повод, затова този съвет го приемете от мен. Казвам от позицията на човека паднал пет пъти в една и съща дупка. С други думи вижте ме и никога не пренебрегвайте това.
Точния цитат е:
Грун Дзъйт
В нас имаше
Коледа
Кумците ни
Систъра
На Бейби родата
и два други купона
Толко вина и ракии имам в момента че от Фантастико идват да си зареждат ако им свърши нещо и закъсат
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.