Идентификация
- Green Light
Идентификация
Голям майтап. От вчера се каня да драсна отговор на Геврека в една тема за пълния член. Но, както изключително рядко, (понеже аз всичко помня и съм ток с вси-чко) се случва с мене, съм забравил паролата си за дира. Не съм писал там сигурно от година, пък и тогава е било епизодично, май на Холидей нещо и рекох, ние с нея се заяждаме, понеже тя е много зла, може да е майна де да знам. Както и да е.
Обикновенно, като си забравя паролата, пиша където там се пише, те хората ми пращат нова парола, аз и нея я забравям и нещата си вървят. Обаче в дира съм се регистрирал в древни времена и въобще изобщо не съм писал никакви мейли и такова. В предишния ми браузър паролите риш се помнеха из разните чаркове и чакри, и аз си бях рахат. Но нещата са затритиии
Мно важно забравена парола. Една регистрация е за секунди, еле па за такъв айти гений нали. И аха да регистрирам нов ник, щото Green Light е зает нали, и един път, два пъти, ама нещо хич не ми се ще. Тръгна, па се спра. Два дена тва. Даже до сега не се бях замислил защо.
Тоя лигав лайнар ще излезе нещо от мен.
Обикновенно, като си забравя паролата, пиша където там се пише, те хората ми пращат нова парола, аз и нея я забравям и нещата си вървят. Обаче в дира съм се регистрирал в древни времена и въобще изобщо не съм писал никакви мейли и такова. В предишния ми браузър паролите риш се помнеха из разните чаркове и чакри, и аз си бях рахат. Но нещата са затритиии
Мно важно забравена парола. Една регистрация е за секунди, еле па за такъв айти гений нали. И аха да регистрирам нов ник, щото Green Light е зает нали, и един път, два пъти, ама нещо хич не ми се ще. Тръгна, па се спра. Два дена тва. Даже до сега не се бях замислил защо.
Re: Идентификация
зорно ми беше преди време, докато си я спомня ... обаче, логика, майна.Green Light написа:Голям майтап. От вчера се каня да драсна отговор на Геврека в една тема за пълния член. Но, както изключително рядко, (понеже аз всичко помня и съм ток с вси-чко) се случва с мене, съм забравил паролата си за дира. Не съм писал там сигурно от година, пък и тогава е било епизодично, май на Холидей нещо и рекох, ние с нея се заяждаме, понеже тя е много зла, може да е майна де да знам. Както и да е.
Помня, принципно...и в ол-а си я помня (тя също ми е от по-младите години)
И като съм анализирала парола-време комбинациите, няма и да ги забравя, щото нали съм ги запомнила емоционално.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
уф, мерсиRemmivs написа:http://keepass.info/
just perfect
- snowprincess
това ме посъветва вр.: другото е да попиташ грийнлайт дали иска да се свържеш с киро и да го помолиш да изтрие целия акаунт на грийнлайт и тогава той да си го регистрира наново. ако пък на киро му се занимава с това : )
искаш ли да се свържа с Киро?

- Глас в пустиня
- Green Light
Не! Остави всичко както си е. Едно- неведнъж съм казвал, че единствената ми интернет изява е тука, така си ми харесва, така е досега и така да бъде и занапред.snowprincess написа:това ме посъветва вр.: другото е да попиташ грийнлайт дали иска да се свържеш с киро и да го помолиш да изтрие целия акаунт на грийнлайт и тогава той да си го регистрира наново. ако пък на киро му се занимава с това : )
И второ- нещо ме хваща яд на Green Light. Тоя на къф ми се праи, бе?!
ми....зелен някакъв

щях да напиша, че сигурно Грийн си е забравил паролата
ма айде тука
нещо ногу се баждаш в тая тема и я държиш актуалнаSemiramis написа:уф...в темата с новия записан
щях да напиша, че сигурно Грийн си е забравил паролата
ма айде тука
- Green Light
Сноупринцес, моля те, свържи се с Киро или с вр. и помоли да изтрият акаунта ми в дира! Ще им бъда много благодарен ако го направят. Аз бях писал на админите какъв ми е случая и те много любезно ми оказаха съдействие с всичко. Притеснителното е, че ми върнаха информация която аз, сигурен съм не съм въвеждал в регистрацията си. Тоест има вероятност в момента някой да използва моя акаунт. Дреме ми, честно казано, освен само за едно. Да не вземат да пишат бележки от мое име и да шашардисват народа.snowprincess написа:това ме посъветва вр.: другото е да попиташ грийнлайт дали иска да се свържеш с киро и да го помолиш да изтрие целия акаунт на грийнлайт и тогава той да си го регистрира наново. ако пък на киро му се занимава с това : )
snowprincess написа:
Връзкарка!
П.П. Майтап, бе
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
писах му в 5, в 9 ми е отговорил да му пратя линк към акаунта тиGreen Light написа: Сноупринцес, моля те, свържи се с Киро или с вр. и помоли да изтрият акаунта ми в дира! Ще им бъда много благодарен ако го направят. Аз бях писал на админите какъв ми е случая и те много любезно ми оказаха съдействие с всичко. Притеснителното е, че ми върнаха информация която аз, сигурен съм не съм въвеждал в регистрацията си. Тоест има вероятност в момента някой да използва моя акаунт. Дреме ми, честно казано, освен само за едно. Да не вземат да пишат бележки от мое име и да шашардисват народа.
но сега влязох в една произволна тема от 30-40 и кликнах на ника ти, дава ми, че не съществува такъв потребител Green Light
изпратих му отново бележка
докато чакам утре да ми отговори, пробвай да се регистрираш отново и да смениш паролата, защото виж какво ми написа Киро: Дай ми линк към акаунта му, но след като го изтрия, оня пак може да влезе със старата парола и потребител.

- snowprincess
Ън написа: Връзкарка!
П.П. Майтап, бе
не бе, не го познавам
може би знам как да питам и хората ми отговарят

- Green Light
Благодаря ти!snowprincess написа: писах му в 5, в 9 ми е отговорил да му пратя линк към акаунта ти
но сега влязох в една произволна тема от 30-40 и кликнах на ника ти, дава ми, че не съществува такъв потребител Green Light
изпратих му отново бележка
докато чакам утре да ми отговори, пробвай да се регистрираш отново и да смениш паролата, защото виж какво ми написа Киро: Дай ми линк към акаунта му, но след като го изтрия, оня пак може да влезе със старата парола и потребител.
Пише че потребителското име вече е заето.
Отговора от админите, който получих вчера беше да им дам трите си имена и егнто за да ми изпратят пълната информация. Благодарих им най- искрено за отнетото време, но им казах че не ми се иска да давам имена и егн.
Честно казано ми е трудно да повярвам, че някой ще хаква точно моя акаунт, но ако се е случило, то карай да върви. Едва ли имам повече от пет шест бележки и сред тях няма нито една пикантерия. За съжаление!!! Никой с нищо интересно не ме занимава, да му се не види. Колко ви молих включвайте ме в копие бе. Както и да е.
Използвам случая да кажа че дирския Green Light си пое по своя път. Раздвоението на личността му вече е реален факт. И аз съм добрият двойник. Ето тук до ръката ми пълзи една муха. И аз няма да я хвана и да я смачкам между пръстите си, така вие разбирате че аз съм добър и мил. Да.
- snowprincess
съжалявам, може би трябваше още вчера да те регистрирам, когато видях, че няма такъв потребител, за да ти запазя ника, но не се решихGreen Light написа: Благодаря ти!
Пише че потребителското име вече е заето.
Отговора от админите, който получих вчера беше да им дам трите си имена и егнто за да ми изпратят пълната информация. Благодарих им най- искрено за отнетото време, но им казах че не ми се иска да давам имена и егн.
Честно казано ми е трудно да повярвам, че някой ще хаква точно моя акаунт, но ако се е случило, то карай да върви. Едва ли имам повече от пет шест бележки и сред тях няма нито една пикантерия. За съжаление!!! Никой с нищо интересно не ме занимава, да му се не види. Колко ви молих включвайте ме в копие бе. Както и да е.
Използвам случая да кажа че дирския Green Light си пое по своя път. Раздвоението на личността му вече е реален факт. И аз съм добрият двойник. Ето тук до ръката ми пълзи една муха. И аз няма да я хвана и да я смачкам между пръстите си, така вие разбирате че аз съм добър и мил. Да.