jazz написа:* (емилия масларова)
неубедително
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ЪЪЪЪ? Обвинявам те в нихилизъм?!?!? Де го виде тва бре, джанъм? Или ти се ще само?сър Айвънхоу написа:а ти мен обвиняваш в нихилизъм?
че ти си по-голяма нихилистка от мен...
аз твърдя, че една малка част от народа ни са лайна... а ти всинца ни у лайната тури...
Малката лайняна част от народа ни става политик. И те представя навсякъде. После ходи обяснявай че точно ти не си такъв.
В очите на всички сме такива. Или не си съгласен?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
ми... ша кажа само: оти ги ручахме жабетата...maggot написа:ЪЪЪЪ? Обвинявам те в нихилизъм?!?!? Де го виде тва бре, джанъм? Или ти се ще само?сър Айвънхоу написа:а ти мен обвиняваш в нихилизъм?
че ти си по-голяма нихилистка от мен...
аз твърдя, че една малка част от народа ни са лайна... а ти всинца ни у лайната тури...
Малката лайняна част от народа ни става политик. И те представя навсякъде. После ходи обяснявай че точно ти не си такъв.
В очите на всички сме такива. Или не си съгласен?
ти прави ли теста за параноици?frisky lioness написа:Да бе..сър Айвънхоу написа:
не са български, респ. сервилни към бб
Ти, верно ли, вярваш, че всичките "медии" в България са "сервилни" към ББ (на този етап):blink::shocked:?
питам си без особена връзка
просто така, докато се чудя как успяваш толкова чиста и невинна да бъдеш
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Хехе, малко ме надцени.Semiramis написа:не още, ама по едно време имах нужда да кажеш кой как го мисли и аз къде съмМнемозина написа:Стигнахте ли до 23-та страница вече?
Ама много малко.
Със смесени мисли съм и аз.
Просто зле подготвена акция, изобщо.
Усещането, че ББ започва редовно и много видимо да получава шамари за резки и недоизпипани действия, за тотална конфронтация с групи, от които все пак по някакъв начин зависи. А май точно заради това последното беше избран...
Не знам, може и да пораснем от всичкото това.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам това е политически коректното на "глупава"Semiramis написа:ти прави ли теста за параноици?frisky lioness написа:Да бе..сър Айвънхоу написа:
не са български, респ. сервилни към бб
Ти, верно ли, вярваш, че всичките "медии" в България са "сервилни" към ББ (на този етап):blink::shocked:?
питам си без особена връзка
просто така, докато се чудя как успяваш толкова чиста и невинна да бъдеш
Вие сте параноици
Твърдо
и...
знам за световната конспирация
дори участвам дейно в нея:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Оти сме Българе и още ни е еня и не сме съгласни.сър Айвънхоу написа: ми... ша кажа само: оти ги ручахме жабетата...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ми аз не съм съгласен. Не съм съгласен, че българите сме по-големи лайна от която и друга нация да хванеш. Не става въпрос за криене на главата в пясъка или за гордо пъчене. Просто ми писна да си втълпяваме сами на себе си, че сме второ качество хора. И не вярвам промяната да дойде от осъзнаването на този "факт".maggot написа:Малката разлика е, че ние си развяваме миризливите гащи пред цял свят, докато другите гледат да си ги задържат при тях си че да не мирише много на околните.Gaspode написа: ....
А че сме лайна трябва първо да го осъзнаем вътре в себе си, за да можем да го преборим. С криене на главата в пясъка нищо няма да постигнем - всички да ни знаят какви сме, а ние да се пъчим гордо?
Не сме. Разбира се че има и мнооого по-зле от нас. Ама не се саморазстрелват.Gaspode написа: Ми аз не съм съгласен. Не съм съгласен, че българите сме по-големи лайна от която и друга нация да хванеш. Не става въпрос за криене на главата в пясъка или за гордо пъчене. Просто ми писна да си втълпяваме сами на себе си, че сме второ качество хора. И не вярвам промяната да дойде от осъзнаването на този "факт".
Пък аз съм на принципа, че трябва да си осъзнаем недъзите за да можем да ги преборим. Ако не сме осъзнали къде ни е слабото място как ще съумеем да го защитим или променим?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Гледам на пресекулки представянето.
До момента - ок. 40 минута, прословутият "конфликт на интереси" не е толкова на преден план.
Питат я доста конкретни неща по ресора - ко ще прави с НПО-тата, дето взимат кинти от ЕС и ги харчат не за хуманитарни, а за административни разходи, как ще организира хуманитарната помощ и помощта за развитие...
Тръгна да обяснява, че хуманитарната помощ е за сапсяване на живот, тази за развитие - за други неща и хората имат нужда от надежда... И и казаха, че трябва да спазва времето... Мнда... Добре де, за препитването не се е подготвила, ама за 2 години у тоя парламент не научи ли нещо? Адски е притеснена, ъъъъ-ааа... чете, запъва се, бърка.
Каката просто не става за там. Това е.
До момента - ок. 40 минута, прословутият "конфликт на интереси" не е толкова на преден план.
Питат я доста конкретни неща по ресора - ко ще прави с НПО-тата, дето взимат кинти от ЕС и ги харчат не за хуманитарни, а за административни разходи, как ще организира хуманитарната помощ и помощта за развитие...
Тръгна да обяснява, че хуманитарната помощ е за сапсяване на живот, тази за развитие - за други неща и хората имат нужда от надежда... И и казаха, че трябва да спазва времето... Мнда... Добре де, за препитването не се е подготвила, ама за 2 години у тоя парламент не научи ли нещо? Адски е притеснена, ъъъъ-ааа... чете, запъва се, бърка.
Каката просто не става за там. Това е.
возих се на метротоRemmivs написа:верно бе!frisky lioness написа:Абе, онази тема потъна
ама аз да попитам
Беше ли някой на протеста от 11 ч, а?!
Нищо не казвате:blum::winkw:
я да отида да видя дали Боев ми е донесъл сланина
че както ми се е прияло
ще му пийна и едно червено вино
обиколих парламента
протест не видях, нито боев, нито сланина
за сметка на това видях НХА и най-високото кубе на Балканите
возих се на метрото
успях да чуя целия албум Либе (без бонусите)
рапорт даден
сега е време за кафе
Re: неубедително
аз затова си контактувам с отличнички...bead_ написа:перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
не използва родния си език. слаб 2
задълбоченост в изложението. среден 3
нови идеи. слаб 2
овладяване на ситуацията. много добър 5
популярност, лобита. среден 3
съжалявам, много съжалявам...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, важното е, че имаш желание.Remmivs написа:точен едва ли е точната дума в случая
трябваше да си гу бутна у тутурутката да ми дзвънни, ма на успах се
иначе обичам да не троша думите си
не винаги става
но винаги се старая
Все едно си бил там. Да?
желанието и действието е едно.
Няма да искаш лоши неща, нали?
Така.
Направих си труда да го изгледам цялото.
Това с конфликта на интереси изобщо не е толкова преекспонирано на препитването, колкото го представят медиите.
Най-големият проблем стана, защото Желева отказва да коментира "слухове", а французойката извади официални документи на българските власти и това "разминаване" не остана незабелязано.
По ресора:
Говорене на общи приказки, никаква конкретика.
Редовно и свършва времето докато още е на общите приказки.
Непрекъснато повтаряне на "Благодаря ви за този въпрос" и "Много интересен въпрос" - това всеки вече знае, че е пиниз за печелене на време, когато интервюираният не знае какво да каже.
Явно е решила, че е репликата "ще създадем сценарий за превенция на ситуациятя" е универсална и с нея може да се отговори на всичко.
Пълна скръб.
Направих си труда да го изгледам цялото.
Това с конфликта на интереси изобщо не е толкова преекспонирано на препитването, колкото го представят медиите.
Най-големият проблем стана, защото Желева отказва да коментира "слухове", а французойката извади официални документи на българските власти и това "разминаване" не остана незабелязано.
По ресора:
Говорене на общи приказки, никаква конкретика.
Редовно и свършва времето докато още е на общите приказки.
Непрекъснато повтаряне на "Благодаря ви за този въпрос" и "Много интересен въпрос" - това всеки вече знае, че е пиниз за печелене на време, когато интервюираният не знае какво да каже.
Явно е решила, че е репликата "ще създадем сценарий за превенция на ситуациятя" е универсална и с нея може да се отговори на всичко.
Пълна скръб.
и където отидеш след тва държавното ръководство се изсипва мо-мен-та-ли-чес-киELBI написа:
аз затова си контактувам с отличнички...
just perfect
реални или пищовлийки (преписвачки)?ELBI написа:аз затова си контактувам с отличнички...bead_ написа:перфектна прическа, изключителен костюм и класни бижута. дотук й пиша 6.
не използва родния си език. слаб 2
задълбоченост в изложението. среден 3
нови идеи. слаб 2
овладяване на ситуацията. много добър 5
популярност, лобита. среден 3
съжалявам, много съжалявам...
Сигурен ли си?
явно затова на всички фронтове беше идилично спокойноbead_ написа:имаше митинг. бяха се събрали бая народ. направи ми впечатление, че преобладаваха младите хора. по-късно столична община го е забранила.frisky lioness написа: имало е митинг
но пък попаднах на това
и смятам да му/им се обадя
http://www.bogomil.info/3247/
написано е така, че и депутат да го разбере
има и връзки към страници с номерата на депутатите
а тук са самите депутати от вашия район
и от моя, де
http://www.cik2009.bg/?resh=225
нямаше никойbead_ написа:идилично ти се е сторило... всъщност беше доста гадно. купища полицаи, екипирани като за спецакция. пазят парламента. добре, че не бях сама...
аз се "успах"
ти защо не ми се обади да ме подсетиш
м
и идиличното горе беше ирония преминаваща в сарказъм, ако наистина е бил забранен
а те били чакали вътре
може би годо
е, не се бяхме разбирали да се събираме там... аз покрай нашия фоторепортер се въртях, той като свърши си тръгнахме. усещането е отвратително и още не мога да се отърва от него. дори не съм излизала от кабинета си оттогава... няколко часа. размисли ме много този протест /не се смейте, де, отвреме на време и на мене ми се случва вместо ботуши други неща да са ми в главата:shy:/.Remmivs написа: ти защо не ми се обади да ме подсетиш
just perfect
- Глас в пустиня
Грийн, Рем-ме, я ми кажете как е "политик" в женски род?
Защо в десетилетието на равенство и равнопоставеност на половете да може на Венци Димитров свободно да му викаме - коня, а на госпожата не?
Това недоразумение ме дразни от момента когато в гевезенето пред камерите опитвайки се да кокетничи взе да се разпорежда на операторите да я снимат от три метра като как били снимали Анжелина Жоли. Мислех че тоя момент ще бъде излъчен от господарите, ама до момента нъцки.
Няма начин!
Маготич, съгласен съм с много от това което пишеш, но лично аз нямам намерение да подкрепям някого който ми е наложен отгоре и със сила. Бях пуснал тема още преди време, че ББ загуби още с изявленията си че ще издигне друга кандидатура за евродепутат различен от Меглена Кунева - първо трябваше да бъде потърсена консенсуна личност, а чак след това да се иска подкрепа.
Защо в десетилетието на равенство и равнопоставеност на половете да може на Венци Димитров свободно да му викаме - коня, а на госпожата не?
Това недоразумение ме дразни от момента когато в гевезенето пред камерите опитвайки се да кокетничи взе да се разпорежда на операторите да я снимат от три метра като как били снимали Анжелина Жоли. Мислех че тоя момент ще бъде излъчен от господарите, ама до момента нъцки.
Няма начин!
Маготич, съгласен съм с много от това което пишеш, но лично аз нямам намерение да подкрепям някого който ми е наложен отгоре и със сила. Бях пуснал тема още преди време, че ББ загуби още с изявленията си че ще издигне друга кандидатура за евродепутат различен от Меглена Кунева - първо трябваше да бъде потърсена консенсуна личност, а чак след това да се иска подкрепа.
- Глас в пустиня
bead_ написа:е, не се бяхме разбирали да се събираме там... аз покрай нашия фоторепортер се въртях, той като свърши си тръгнахме. усещането е отвратително и още не мога да се отърва от него. дори не съм излизала от кабинета си оттогава... няколко часа. размисли ме много този протест /не се смейте, де, отвреме на време и на мене ми се случва вместо ботуши други неща да са ми в главата:shy:/.Remmivs написа: ти защо не ми се обади да ме подсетиш
Ей сегинка ще пусна нещо немъчко твърде близко до наще терзания. Само че в отделна тема.
Аз и на него не съм казвал кон. Макар че за мъж по върви, и това си е чист сексизъм, но с обратен знак (щото нали за мъже и аз съм мъж и трябва да е обратно, но като се знам къф съм лесбиец нищо чудно и да е прав звака). Говорим за чест и достойно поведение. Поне аз де.БоЕВ написа:Грийн, Рем-ме, я ми кажете как е "политик" в женски род?
Няма начин!
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=466630В писмо до лидера на ЕНП Жоузеф Даул кандидатът за еврокомисар Румяна Желева оповестява, че се оттегля от политическия живот. От писмото става ясно, че тя подава оставка и като министър на външните работи на България.
Това трябваше да стане още в началото. Сега прекалено далеч стигнаха нещата.Gaspode написа:http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=466630В писмо до лидера на ЕНП Жоузеф Даул кандидатът за еврокомисар Румяна Желева оповестява, че се оттегля от политическия живот. От писмото става ясно, че тя подава оставка и като министър на външните работи на България.
Май и ЕНП ще си оттегли подкрепата за нея.
Голям срам. Голям.
И с прословутите декларации, дето грешките ще се окажат верни и с нулевата и подготовка по ресора.
Виц броди из Брюксел - в Хаити са толсова зле, щото българският комисар пратил помощите в Таити
И неприятно и за тука - нов външен министър, нов кандидат, джафканици, боричканици.
И всичко това послед криза.
Айде да свършва по-скоро, че колкото повече се дълбае, толкова по-зле става.
Ми да, права си. Много закъсняха според мен. Хич да не говорим за дуенето на мускули и големите приказки на ББ веднага след интервю-то...pocti_bezobidna написа: Това трябваше да стане още в началото. Сега прекалено далеч стигнаха нещата.
Май и ЕНП ще си оттегли подкрепата за нея.
Голям срам. Голям.
И с прословутите декларации, дето грешките ще се окажат верни и с нулевата и подготовка по ресора.
Виц броди из Брюксел - в Хаити са толсова зле, щото българският комисар пратил помощите в Таити
И неприятно и за тука - нов външен министър, нов кандидат, джафканици, боричканици.
И всичко това послед криза.
Айде да свършва по-скоро, че колкото повече се дълбае, толкова по-зле става.
Много е трудно човек да си признае грешка.
Ами доста по-достойно щеше да е и с много по-малки опражения за самия него.Gaspode написа: Много е трудно човек да си признае грешка.
Само 6-7 месеца след спечелването на избори да сменя външен министър, щото е некадърен, че и с пподозрения в корумпираност (след като отричаше самоотвержено)... Пък трябва и да внимава кого ще предлага сега страшно много.
Снощи по едно време Костов фино си изми ръцете - каза, че я подкрепили, щото и те са от ЕНП, но никой не се консултирал с тях за издигането й...
Сега и прочетох писмото в цялост - жената е чиста като сълза и доказано компетентна. Омаскарена, обаче...
Бтв, по повод българския казан - чух по тв-то изказване, че и с оная Аштън нещата са били същите - демек английски казан тогава е имало - омаскарили я консерваторите май. Та не сме уникални ДОРИ и в това, ма*ка му
Бтв, по повод българския казан - чух по тв-то изказване, че и с оная Аштън нещата са били същите - демек английски казан тогава е имало - омаскарили я консерваторите май. Та не сме уникални ДОРИ и в това, ма*ка му
pocti_bezobidna написа:Мислех си за това снощи - стреса е огромен. Бая време ще и трябва вероятно да се възстанови от тази авантюра.Ън написа:Жалко за жената, все пак. От чисто човешка гледна точка...
Ами, грозно е- толкова хулена и плюта. Баси...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Добре де, тя е била наясно с рисковете, предполагам. Публичността и всичко останало. А и все си мисля, че е могла да се постарае повечко при подготовката...Ън написа:pocti_bezobidna написа:Мислех си за това снощи - стреса е огромен. Бая време ще и трябва вероятно да се възстанови от тази авантюра.Ън написа:Жалко за жената, все пак. От чисто човешка гледна точка...
Там за гората и страха от мечки нали се сещате.
Всеки ден сумати хора се провалят на интервюта и не само поради куп причини - тя с какво е по-различна?
Честно казано мен ме е повече яд, че отново Бг стана за смях. Не просто един човек, а Бг като цяло.
Не е само тя. Мелачката там е сериозна, ако не си готов да се навреш в нея, по-добре не приближавай изобщо... Оли Рен се явява на второ прослушване, че не били доволни от него. Аштън и нея не пожалиха.Ън написа:
Словака са го напъплили заради някаква реплика отпреди незнам си колко години...
Не е като у нас, много по-жестока е играта.