Една хубава новина!
- сър Айвънхоу
Една хубава новина!
Понеже от началот на годината прекратиха договора за наем на кръчмето "Мазето", то сега "екипа" се премести на по-добро място - ресторант "Балкани", който е в Министерството на икономиката.
Ресторантът, като помещение е по-голям от "Мазето", много по-добре изглеждащ и уютен.
Но, най-важното - прекрасната кухня от "Мазето" не само се е запазила, но и се е разширила с доста нови екзотични ястия.
Цените са много приемливи.
А за тези, които работят у центъра на софето (близо до въпросното министерство) е най-голямата далавера - всеки работен ден има обедно меню - супа, основно ястие, десерт и минерална вода за 5,50! При това порциите са си нормални и човек може да си се наобядва съвсем спокойно!!! Има опция да бъдете включен в листа на хората, на които им се изпраща всеки ден менюто по имейл, за да могат да си поръчат от кой вид искат.
За любителите на Ч.Ч. и С.С. има богат избор!!!
Така че, идете и вижте! Препоръчвам го!
П.П. Само припомням, че миналата година посрещнахме във въпросното "Мазе" скъпите ни гости от Варна - Латрев и Уишеса!
Ресторантът, като помещение е по-голям от "Мазето", много по-добре изглеждащ и уютен.
Но, най-важното - прекрасната кухня от "Мазето" не само се е запазила, но и се е разширила с доста нови екзотични ястия.
А за тези, които работят у центъра на софето (близо до въпросното министерство) е най-голямата далавера - всеки работен ден има обедно меню - супа, основно ястие, десерт и минерална вода за 5,50! При това порциите са си нормални и човек може да си се наобядва съвсем спокойно!!! Има опция да бъдете включен в листа на хората, на които им се изпраща всеки ден менюто по имейл, за да могат да си поръчат от кой вид искат.
П.П. Само припомням, че миналата година посрещнахме във въпросното "Мазе" скъпите ни гости от Варна - Латрев и Уишеса!
Re: Една хубава новина!
Много добра реклама сър. Заинтригува ме. Въпреки, че съм на 10-тина км от мястото, ще го посетя.сър Айвънхоу написа:Понеже от началот на годината прекратиха договора за наем на кръчмето "Мазето", то сега "екипа" се премести на по-добро място - ресторант "Балкани", който е в Министерството на икономиката.
Благодаря
- сър Айвънхоу
снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Много добра реклама сър. Заинтригува ме. Въпреки, че съм на 10-тина км от мястото, ще го посетя.
Благодаря
има доста рибни блюда... е, малко скъпички, но си струват. екзотични рибки и друга морска твар. всичко е пресно и приготвено с майсторство!
Е, сега съвсем ме зарибисър Айвънхоу написа:снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Много добра реклама сър. Заинтригува ме. Въпреки, че съм на 10-тина км от мястото, ще го посетя.
Благодаря
има доста рибни блюда... е, малко скъпички, но си струват. екзотични рибки и друга морска твар. всичко е пресно и приготвено с майсторство!
заради френския маниер ли:lol:Е, сега съвсем ме зариби
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не знам къде е това министерство, но се надявам в началото на февруари да ми го покажеш!сър Айвънхоу написа: За любителите на Ч.Ч. и С.С. има богат избор!!!
На францужките маниери не държа. ЧВ и СС рядко употребявам - само когато се налага да предпазя Елби и една друга клубарка от танци по масите се жертвам и изпивам всичко
добре, че не говореше за октоподи...Ellhnida написа:Е, сега съвсем ме зарибисър Айвънхоу написа:снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Благодаря
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
а, и октоподи има...ELBI написа:добре, че не говореше за октоподи...Ellhnida написа:Е, сега съвсем ме зарибисър Айвънхоу написа:снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Благодаря
ти си ми най-добрият бодигард в тези неща - малко вино и сиренце ми оставаш ... и толкова рядко си тръгваш напълно пияна...Stranniche написа:Не знам къде е това министерство, но се надявам в началото на февруари да ми го покажеш!сър Айвънхоу написа: За любителите на Ч.Ч. и С.С. има богат избор!!!
На францужките маниери не държа. ЧВ и СС рядко употребявам - само когато се налага да предпазя Елби и една друга клубарка от танци по масите се жертвам и изпивам всичко. Не че не са вълнуваща гледка, но да не ни изгонят все пак... Щото някои клиенти и ресторантьори не разбират от кеф...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Смее ли да заоктоподи една новачкаELBI написа:добре, че не говореше за октоподи...Ellhnida написа:Е, сега съвсем ме зарибисър Айвънхоу написа:снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Благодаря
Мда! Те винаги са поддържали добра кухня в ресторанта си. Имах 3-4 г. офис на една пряка от тях - беше мноо вкусно. И на тънки цени.
Сега ми е далечко да се разкарвам до там за един обед, но... правили сме си сбирки с приятели там вечер. Или като имам работа в Правосъдието или Финансите се отбивам за някоя вкуснотийка набързо.
Сега ми е далечко да се разкарвам до там за един обед, но... правили сме си сбирки с приятели там вечер. Или като имам работа в Правосъдието или Финансите се отбивам за някоя вкуснотийка набързо.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- сър Айвънхоу
глей, новия собственик ми е приятел... моем да урЕдим некой купон... има си вип заличка, преференциални цени...АВе написа:Мда! Те винаги са поддържали добра кухня в ресторанта си. Имах 3-4 г. офис на една пряка от тях - беше мноо вкусно. И на тънки цени.
п.п. ку си навит да почерпиш, де...
може и да се смее като заокоподи - зависи кого хване в пипалата си...Ellhnida написа:Смее ли да заоктоподи една новачкаELBI написа:добре, че не говореше за октоподи...Ellhnida написа:Е, сега съвсем ме зарибисър Айвънхоу написа:снощи бях там. готвачът миналата година е спечелил приза за най-добър млад готвач! работи по френски маниер, но не се увлича много и нашенскте ястия са си по нашенски.Ellhnida написа:
Благодаря
Ма, разбира се, къф е проблемът! Теб винаги и с удоволствие ще почерпя!:-)сър Айвънхоу написа:глей, новия собственик ми е приятел... моем да урЕдим некой купон... има си вип заличка, преференциални цени...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
навсекъде корпуция...те за това няма оправия!сър Айвънхоу написа:глей, новия собственик ми е приятел... моем да урЕдим некой купон... има си вип заличка, преференциални цени...АВе написа:Мда! Те винаги са поддържали добра кухня в ресторанта си. Имах 3-4 г. офис на една пряка от тях - беше мноо вкусно. И на тънки цени.
но аз харесвам теб-корумпиран-с-мен-в-заведението-корумпирано
Та така като се харесвате ... кога? :):rotfl24:ELBI написа:навсекъде корпуция...те за това няма оправия!сър Айвънхоу написа:глей, новия собственик ми е приятел... моем да урЕдим некой купон... има си вип заличка, преференциални цени...АВе написа:Мда! Те винаги са поддържали добра кухня в ресторанта си. Имах 3-4 г. офис на една пряка от тях - беше мноо вкусно. И на тънки цени.
но аз харесвам теб-корумпиран-с-мен-в-заведението-корумпирано
- Stranniche
- Обратна връзка:
Великодушието ми е в кръвта.ELBI написа:ти си ми най-добрият бодигард в тези неща - малко вино и сиренце ми оставаш ... и толкова рядко си тръгваш напълно пияна...Stranniche написа:
На францужките маниери не държа. ЧВ и СС рядко употребявам - само когато се налага да предпазя Елби и една друга клубарка от танци по масите се жертвам и изпивам всичко. Не че не са вълнуваща гледка, но да не ни изгонят все пак... Щото някои клиенти и ресторантьори не разбират от кеф...
В тая криза мисля да потърся препитание като бодигард. Тъкмо за мен работа!
къде е това министерство бе
едно време един от съкафезниците ми в последствие имаше стаж в НС
какви били цените на кебапчетата там
а и размерите
пък мой състудент веднъж като го питах как е на станцията на МС в Китен ли беше, Приморско ли не помня, но се засекохме след като се беше оженил за депутатска щерка
ми каза
срам ме е да ти кажа
ма се отплеснах
кога ще му направим групово посещение щом е толкова добро

едно време един от съкафезниците ми в последствие имаше стаж в НС
какви били цените на кебапчетата там
а и размерите
пък мой състудент веднъж като го питах как е на станцията на МС в Китен ли беше, Приморско ли не помня, но се засекохме след като се беше оженил за депутатска щерка
ми каза
срам ме е да ти кажа
ма се отплеснах
кога ще му направим групово посещение щом е толкова добро
- сър Айвънхоу
подкрепям те шшт (или каквото си там :) )shshtt написа:а да бе - май! я камилата, я камиларя дотогава!
трифон зарезан трябва да се празнува, може да се каже че ни е клубен празник
но понеже места сигурно тогава няма да има, пък и влюбльоните ще възроптаят,
предлагам предварително или следварително да го отпразнуваме някой петък или събота
м?
3 в 1 си заслужава зарязани-клубно-влюбени
Организаторите да се вземат в ръце
- сър Айвънхоу
само кажете колко "трифоновци" ще сме и ще запаза маса!!!!Ellhnida написа:подкрепям те шшт (или каквото си там :) )shshtt написа:а да бе - май! я камилата, я камиларя дотогава!
трифон зарезан трябва да се празнува, може да се каже че ни е клубен празник
но понеже места сигурно тогава няма да има, пък и влюбльоните ще възроптаят,
предлагам предварително или следварително да го отпразнуваме някой петък или събота
м?
3 в 1 си заслужава зарязани-клубно-влюбени
Организаторите да се вземат в ръце
собственика ми е приятел, а и спомена, че ще е по-специална вечерта на 14.02.2010 г.
тъй че... казвайте!... чакам!
- Stranniche
- Обратна връзка: