Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
Щом е било с добри намеренияStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...

П.П. А по принцип лечението на гузна съвест е само симптоматично. От опит го знамStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...

Гузна съвест е ако си направил нещо, очаквайки лош резултат.Ън написа:П.П. А по принцип лечението на гузна съвест е само симптоматично. От опит го знамStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
Аааа, тва се лекува...Stranniche написа:
Гузна съвест е ако си направил нещо, очаквайки лош резултат.
Когато идея си си нямал, че може да навредиш, но въпреки това се е получило...
Не по-малко гадно е. Даже почва да ти става страшничко...
Следващият път може да не посмееш да направиш каквото и да било.

когато чвек прави нещо, то винаги има поне по три положителни и три отрицателни последици, които не са били предвидени...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
От вида homo buhalicus.сър Айвънхоу написа: п.п. егати и бухалите се сбрахме тука...
Stranniche написа:От вида homo buhalicus.сър Айвънхоу написа: п.п. егати и бухалите се сбрахме тука...

Наистина е неприятно...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...

фриски добро утро.frisky lioness написа:Наистина е неприятно...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
И на мен се е случвало
Мисля, че решението на проблема е разговор, разкриваш и опитващ се да обясни недоразумението
Е, как без разговор:blink:Ellhnida написа:фриски добро утро.frisky lioness написа:Наистина е неприятно...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
И на мен се е случвало
Мисля, че решението на проблема е разговор, разкриваш и опитващ се да обясни недоразумението
Не мисля, че е добра идея. Често разговор наситен с обяснения и оправдания е по-неприятен и от негативния резултат на самата постъпка.
Времето е най-доброто лечение. Времето и по-нататъчните постъпки ...

Добро утро!frisky lioness написа:Добро утро
![]()
Кафе?
Боже:blink::shocked:Stranniche написа:Добро утро!frisky lioness написа:Добро утро
![]()
Кафе?
Чай може ли? Earl Grey
![]()
![]()

Наистина зависи от ситуацията.frisky lioness написа:Е, как без разговор:blink:Ellhnida написа:фриски добро утро.frisky lioness написа:
И на мен се е случвало
Не мисля, че е добра идея. Често разговор наситен с обяснения и оправдания е по-неприятен и от негативния резултат на самата постъпка.
Правя нещо за теб с най-добри намерения, обаче яко оплитам конците
и после ако ти не знаеш за моите намерения, а
какво се получава
едно голямо ....
смръдливо...
недоразумение
Обаче, като се замисля, всичко си е строго индивидуално и си зависи от всеки един конкретен случай:winkw:
Понякога...Stranniche написа: Думите могат да създадат напрежение и там, където няма такова.

Сериозно? :eek:frisky lioness написа:Боже:blink::shocked:Stranniche написа:Добро утро!frisky lioness написа:Добро утро
![]()
Кафе?
Чай може ли? Earl Grey
![]()
![]()
това ако не е енергийна връзка.
Преди минута си включих топлото на машината за вода (вечер го изключваме, пестим:winkw:)
Подготвих си чашата с пакетче чай
Познай какъв?!
Да. Earl Grey:-):winkw:
Днес не мога да се стопля
БлагодаряStranniche написа: Хубав ден!

Ти си знаеш ситуацията и можеш да прецениш кое е по-добре - да говориш, или не.Stranniche написа: Наистина зависи от ситуацията.
Много недоразумения идват точно от липсата на говорене.
Но понякога е по-добре нищо да не се говори. Думите могат да създадат напрежение и там, където няма такова.

Апцолютноfrisky lioness написа:Е, как без разговор:blink:Ellhnida написа:фриски добро утро.frisky lioness написа:Наистина е неприятно...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
И на мен се е случвало
Правя нещо за теб с най-добри намерения, обаче яко оплитам конците
и после ако ти не знаеш за моите намерения, а
какво се получава
едно голямо ....
смръдливо...
недоразумение
Обаче, като се замисля, всичко си е строго индивидуално и си зависи от всеки един конкретен случай:winkw:
Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно

Аууу Ън, така не се прави :)Ън написа:Аз па, щото мноо говоря и един приятел ме питА нещо за жена му, щото аз я познавах и когато тя не беше женена за него, а за един друг, абе както и да е- та аз му казах квото ма питаше... И станаааааааааа... страааашно...
И от тогава две години не сме се виждали![]()
![]()
![]()
ей, любопиткоооооЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Ти що не си казваш сама, а?
А дайнякаква информация, де...
Охууу, на всичко отгоре и любопитенЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Ellhnida написа:Охууу, на всичко отгоре и любопитенЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Я виж какво ти писах за многото приказки

Айвъна ЕЪн написа:Ellhnida написа:Охууу, на всичко отгоре и любопитенЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Ееееее, се едно кой знае кво та питах, начи...(
Скръндза:winkw:

Никой не знае ко си питал, даже ти.Ън написа:Ellhnida написа:Охууу, на всичко отгоре и любопитен
И аз съм любопитнаEllhnida написа:Охууу, на всичко отгоре и любопитенЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
frisky lioness написа:Айвъна ЕЪн написа:Ellhnida написа:Охууу, на всичко отгоре и любопитенЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Секи търси да види лошите.Ън написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?
к'во?сър Айвънхоу написа:

Абсолютно нищо.pocti_bezobidna написа: Ти си знаеш ситуацията и можеш да прецениш кое е по-добре - да говориш, или не.
Аз по принцип съм за говореното.
А може ли да се направи нещо, за да се подобри ситуацията?
кви ги плещиш, бре моме юбава?frisky lioness написа:к'во?сър Айвънхоу написа:
holi_day написа:Никой не знае ко си питал, даже ти.![]()
Тя не знае ко да отговори.
Кви хора!
Възмутена съм!
не, беholi_day написа:Секи търси да види лошите.Ън написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?

К'вит са ми на устатасър Айвънхоу написа:кви ги плещиш, бре моме юбава?frisky lioness написа:к'во?сър Айвънхоу написа:

едва ли е чак толкова зле положениетоStranniche написа:Абсолютно нищо.pocti_bezobidna написа: Ти си знаеш ситуацията и можеш да прецениш кое е по-добре - да говориш, или не.
Аз по принцип съм за говореното.
А може ли да се направи нещо, за да се подобри ситуацията?