затрупани сме, искам лятоholi_day написа:разведке, ко става със снега?!:blum:snowprincess написа:Гъркинята от 40-50 от дир-а, предполагам от ЕЛБИ е научила
секи ден ви споменават във "Времето"
Когато се окаже
- snowprincess
Re: Когато се окаже

засега море от снягsnowprincess написа:затрупани сме, искам лято
лятото шъ дойде пак през другата зима
Последно промяна от holi_day на 21.01.10, 11:38, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Каква друга алтернатива в един форум?holi_day написа:женски номера и честностЪн написа:Е, не е честно, начи.
Аз толкоз инфо ти предоставих, а ти...
откак свят светува...
frisky lioness написа:Б@си старото инфо, дет и пробутаЪн написа:Ми, питай- кой те спира?!Ellhnida написа: А аз питам ли ви?
Ок. Всеки да си постне сивито и ще отговоря на жеста :)
ПП Двама клубари, може и да не го правят. Те си знаят :)
Така добре ли е?
Чакам
Там сигурно има и за останалите
Нека чете, нек' се учи:lol::winkw:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
все е от разновидностите животEllhnida написа:Каква друга алтернатива в един форум?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Все още се мотам из дира...Semiramis написа:frisky lioness написа:Б@си старото инфо, дет и пробутаЪн написа:Ми, питай- кой те спира?!Ellhnida написа: А аз питам ли ви?
Така добре ли е?
Чакам
Там сигурно има и за останалите
Нека чете, нек' се учи:lol::winkw:така започнах да ви опознавам....
Интересно ми беше да почета стари неща
както и да разучавам гъркинята:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
При толкова странстващи странници тук, защо точно той?snowprincess написа:Гъркинята от 40-50 от дир-а, предполагам от ЕЛБИ е научилаЪн написа:Абееее, тебе питахме ли те как намери пътечката насам?Ellhnida написа:
Апцолютно
Ти що не си казваш сама, а?
А дайнякаква информация, де...
- snowprincess
тук си знаем и кътните зъби, мога да се обзаложа и без да съм го питалаEllhnida написа:
При толкова странстващи странници тук, защо точно той?

сър Айвънхоу написа:когато чвек прави нещо, то винаги има поне по три положителни и три отрицателни последици, които не са били предвидени...Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
п.п. егати и бухалите се сбрахме тука...
ще се подпиша тук, с една добавка
Нещата зависят както от това което правиш, така и от това, което не правиш
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу
да, ама сега ми се спиииии...Semiramis написа:
много ви ясна мисълта като за сутрин, Сър!
- snowprincess
обвиняват ли те или сама се обвинявашStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
признай си, дано да повярват и разберат добрите намерения
стискам ти палци, миличка

е, то друг има ли?frisky lioness написа:
Познай какъв?!
Да. Earl Grey:-):winkw:
just perfect
Дори едно "Страшно съжалявам, не исках да стане така"?Stranniche написа:Абсолютно нищо.pocti_bezobidna написа: Ти си знаеш ситуацията и можеш да прецениш кое е по-добре - да говориш, или не.
Аз по принцип съм за говореното.
А може ли да се направи нещо, за да се подобри ситуацията?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ммм, чи къbead_ написа:е, то друг има ли?frisky lioness написа:
Познай какъв?!
Да. Earl Grey:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
А нужно ли беше да правиш нещо? Ако да - опитала си поне.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
Кофти ако не е било нужно да се намесваш. Онова за пътя към ада, колкото и да е изтъркано, е вярно. Основен принцип: нещо работи ли, не пипай.
Наздраве 
местиш го в другия крачолStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
и заспиваш
кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- snowprincess
сега ако е научила урока на куида, трябва да каже - 500 евро, иначе никакво публикуванеholi_day написа:кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:

- Stranniche
- Обратна връзка:
Не съм се намесвала в нищо. Мразя конфликти и се дърпам се дори когато се опитат да ме набъркатPiqndurnik написа:А нужно ли беше да правиш нещо? Ако да - опитала си поне.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
Кофти ако не е било нужно да се намесваш. Онова за пътя към ада, колкото и да е изтъркано, е вярно. Основен принцип: нещо работи ли, не пипай.
Не е такава ситуацията, но е трудно е да се обясни без да се пишат подробности, а тях ги спестявам.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Няма нищо за признаване.snowprincess написа:обвиняват ли те или сама се обвинявашStranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
признай си, дано да повярват и разберат добрите намерения
стискам ти палци, миличка
И никой в нищо не ме обвинил. Само ми е криво, че от мое действие е произтекло нещо, за което хабер съм си нямала.
Благодаря!
Веднъж преди много години ми направиха стахотен ягодов мус без да знаят, че имам силна реакция към ягоди.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
у Фторникholi_day написа:кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моля, моля...snowprincess написа:сега ако е научила урока на куида, трябва да каже - 500 евро, иначе никакво публикуванеholi_day написа:кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:
упоменатата тарифа е миналогодишна

- Глас в пустиня
Какво да ти кажа - една притча:Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
"Учителю, рекох, искам да Ви поставя един въпрос, на който моля да ми отговорите. - Тази нощ, когато бях вън при пътната врата, премръзнал, Вие знаехте, че съм там. Защо не дойдохте да ми отворите преди да бутна вратата?" Учителя отговори: "Такъв е законът на земята. За да се прояви Любовта,единият трябва да поиска, другият да му даде; единият трябва да почука, другият - да му отвори. Иначе, ако единият не иска или не чука, а ти се отзовеш, това върви по пътя на насилието"
Или пък нещо друго! Всичко е строго индивидуално, но по законите на всеобщата гадост, щом едно нещо може да се обърка, то то задължително се обърква.
- Глас в пустиня
Много бързаш - докладът първо трябва да премине през данс, станишев, яне янев, медиите и тогава....holi_day написа:кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:
- Глас в пустиня
ОК! Кажи тогава кои са двамата, за да не им търсим сивиту.Ellhnida написа: А аз питам ли ви?
- Глас в пустиня
А, бе, тия от Пл ли бяха дето като им кажеш "кликни" и те клякат?!:blum:сър Айвънхоу написа:ох, извинявай! все забрвям, че си с извинителна бележка...frisky lioness написа: Аз съм от Пловдив:blum:
С риск да опре до Гъркинята във веригата и ,,, нейсеБоЕВ написа:Много бързаш - докладът първо трябва да премине през данс, станишев, яне янев, медиите и тогава....holi_day написа:кога ще е готов доклада за публикуване?frisky lioness написа:както и да разучавам гъркинята:winkw:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много е вярна поуката в притчата.БоЕВ написа:"Учителю, рекох, искам да Ви поставя един въпрос, на който моля да ми отговорите. - Тази нощ, когато бях вън при пътната врата, премръзнал, Вие знаехте, че съм там. Защо не дойдохте да ми отворите преди да бутна вратата?" Учителя отговори: "Такъв е законът на земята. За да се прояви Любовта,единият трябва да поиска, другият да му даде; единият трябва да почука, другият - да му отвори. Иначе, ако единият не иска или не чука, а ти се отзовеш, това върви по пътя на насилието"
Или пък нещо друго! Всичко е строго индивидуално, но по законите на всеобщата гадост, щом едно нещо може да се обърка, то то задължително се обърква.
А законите за всеобщата гадост действат с пълна сила.
- сър Айвънхоу
ъхъБоЕВ написа:А, бе, тия от Пл ли бяха дето като им кажеш "кликни" и те клякат?!:blum:сър Айвънхоу написа:ох, извинявай! все забрвям, че си с извинителна бележка...frisky lioness написа: Аз съм от Пловдив:blum:
- Green Light
Такива неща разказват и старите черказки хроники, писани на верблюдови кожи.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Писано е в Стария завет:Green Light написа:Такива неща разказват и старите черказки хроники, писани на верблюдови кожи.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
"Нищо ново под слънцето." - /Еклесиаст 1:9/
- Green Light
Неясна поанта сложих. Исках да кажа не "нищо ново под слънцето" а "не забравяй за верблюда", Странниче. Когато настъпи неразбория, когато стискаме зъби от ярост или когато в недоумение виждаме как добрите ни намерения се превръщат капани, тогава се огледай към някой ъгъл. Той е там и ни гледа с невидимите си очи.Stranniche написа:Писано е в Стария завет:Green Light написа:Такива неща разказват и старите черказки хроники, писани на верблюдови кожи.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
"Нищо ново под слънцето." - /Еклесиаст 1:9/
Януари 2010 - месеца на верблюда.
Сигурно вече ти е попреминало, но... случва се и това.Stranniche написа:че направеното от теб с най-добри намерения е докарало на някого неприятности...
Съвсем неочаквано.
И не можеш да спиш...
Само че ако човек прекалено много изчислява предварително, никога няма да посегне да направи каквото и да било.
И тогава много истински добри неща ще изчезнат, преди да са се появили.
Затова - спокойно. Ще се оправят нещата.
Panta rhei...