Най- известният
Re: Най- известният
Тцъ! В музиката е разрешено цитиране на друг автор само до 4 такта. Петият и следващите тактове вече те вкарват в съдебни разноски за плагиатство.Ellhnida написа:Нямам нищо против, стига да не е 1:1. Имаш емоции, които си в състояние да вложиш и да го направиш различно. То и в музиката е така. Всички плагиатстват, но разрешеното е до 8 такта, от там нататък си аут.
Можеш Ън! Можеш да рисуваш и без да прибягваш до копиране ....
Мдааа, такивамитиработи!:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
frisky lioness написа:Semiramis написа:братчедка!bead_ написа:Аз-снимки:(:shy:Semiramis написа:
Близначки!
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа:frisky lioness написа:Semiramis написа:братчедка!bead_ написа:Аз-снимки:(:shy:Semiramis написа:
Близначки!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
В Гърция са 8! От там и масовото плагиатство.АВе написа:Тцъ! В музиката е разрешено цитиране на друг автор само до 4 такта. Петият и следващите тактове вече те вкарват в съдебни разноски за плагиатство.Ellhnida написа:Нямам нищо против, стига да не е 1:1. Имаш емоции, които си в състояние да вложиш и да го направиш различно. То и в музиката е така. Всички плагиатстват, но разрешеното е до 8 такта, от там нататък си аут.
Можеш Ън! Можеш да рисуваш и без да прибягваш до копиране ....
Мдааа, такивамитиработи!:blum:
ПП Я ми постни българските законови разпоредби. Стана ми интересно :)
- Глас в пустиня
Събуди любопитството ми с тия 25%.Ellhnida написа:На 25%БоЕВ написа:Извинявай за въпроса - ти гъркиня по рождение ли си?Ellhnida написа: Не се връзвай на разни гъркини ...
Тук битува схващането че съм върл националист, шовинист и ксенофоб, та, като такъв ми е много интересно какво и как кара хората да се самоопределят като едни или други.
25% би трябвало, според мен, поне един дядо или баба да са били родени гърци.
- Green Light
или двама да са по 50%, или четиримата да са по 25%БоЕВ написа:Събуди любопитството ми с тия 25%.Ellhnida написа:На 25%БоЕВ написа:Извинявай за въпроса - ти гъркиня по рождение ли си?Ellhnida написа: Не се връзвай на разни гъркини ...
Тук битува схващането че съм върл националист, шовинист и ксенофоб, та, като такъв ми е много интересно какво и как кара хората да се самоопределят като едни или други.
25% би трябвало, според мен, поне един дядо или баба да са били родени гърци.
Е тука вече много сложни станаха сметките.Green Light написа: или двама да са по 50%, или четиримата да са по 25%