Тва са саботаж ли е или да му позволя да се бърника, а?:lol:
Windows 7
Windows 7
Един пациент иска да ми прецака комповете
, тоест да ги подобри като ми качи него вместо "ХР"-то.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: Windows 7
абе... честно казано... чух само добри думи за таз версия на виноуса... ама все пак... ти препоръчвам да изчакаш поне 1-2 години, докато наваксат с "дупките"... щото е всеизвестно, че М$ пускат на пазара системи, които са пълни с дупки и после почват да ги "поддържат"...Ън написа:Един пациент иска да ми прецака комповете, тоест да ги подобри като ми качи него вместо "ХР"-то.
- сър Айвънхоу
разбирам, отклоняваш вниманието от съседната темаЪн написа:Един пациент иска да ми прецака комповете, тоест да ги подобри като ми качи него вместо "ХР"-то.
да не подобри така нещата, че да се налага да го издирваме?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
7-цата е стабилна и далеч напред спрямо онази боза вистата. Но си прав, принципно. И тамън оправят всичко и стане за нещо ОС-а и айде бам - няма да го поддържаме вече купувайте нова версия. Хитреци са, не мож им го отрече. Правят пари и са добри в това.сър Айвънхоу написа:абе... честно казано... чух само добри думи за таз версия на виноуса... ама все пак... ти препоръчвам да изчакаш поне 1-2 години, докато наваксат с "дупките"... щото е всеизвестно, че М$ пускат на пазара системи, които са пълни с дупки и после почват да ги "поддържат"...
- Piqndurnik
Аз пък да си призная, купих си 7. Ама щото XP-то не е преинсталирано от четири години. Пък и ми се щеше и вече да ми е легална бозата.
Ако беше до мен, спокойно бих карал само на Linux, ама госпожата не ще.
Купих и един нов диск 1,5Т. Смятам на него да инсталирам 7-цата, после да копирам от стария диск каквото ми трябва.
Понеже скоро излезе и версия 11.2 на SUSE, а аз съм с 10.x, ще преинсталирам после и Linux-а и ще го разпростра на целия стар диск.
Имам си работа за уикенда. Стига жена ми да не е намислила друго.
Купих и един нов диск 1,5Т. Смятам на него да инсталирам 7-цата, после да копирам от стария диск каквото ми трябва.
Понеже скоро излезе и версия 11.2 на SUSE, а аз съм с 10.x, ще преинсталирам после и Linux-а и ще го разпростра на целия стар диск.
Наздраве 
хахаха, това Уишеса като залегне да ги прави тези неща през целия уикенд, пощурявам значиPiqndurnik написа:Аз пък да си призная, купих си 7. Ама щото XP-то не е преинсталирано от четири години. Пък и ми се щеше и вече да ми е легална бозата.
но е по-добре от това да слезете пред блока да "стегнете" колата, де
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
винаги се получава така, че нещо за половин час става работа за два-три дни, особено по компютрите удома
просто тук със страшна сила важи онова дето го написа грийна
перват те изведнъж не дни ами седмица направо
гадина е мърфи
и после жените се сърдят, че сме се били скатавали
хера е виновна за всичко май
просто тук със страшна сила важи онова дето го написа грийна
перват те изведнъж не дни ами седмица направо
гадина е мърфи
и после жените се сърдят, че сме се били скатавали
хера е виновна за всичко май
- Piqndurnik
И на това не се гледа с добро око, ама се налага от време на време - без кола до работата ми е към два часа в едната посока. Между Коледа и НГ ми блокира спирачка, а по това време ни сервиз работи, ни магазин. На всичко отгоре, по сервизите все е със записване. Добре че не беше много студено. Накрая обещах на колата, че ако се държи добре, ще я измия ... и я измих.latrevw написа: хахаха, това Уишеса като залегне да ги прави тези неща през целия уикенд, пощурявам значи
Наздраве 
аз пък да си призная обмислям дали да не ъпна онази шитня вистата на детето към 7-цаPiqndurnik написа:Аз пък да си призная, купих си 7. Ама щото XP-то не е преинсталирано от четири години. Пък и ми се щеше и вече да ми е легална бозата.
та да си платя наистина още веднъж на онези с малките и меките
иначе карам една седмица тука в офиса за проба и съм доволен
но сърцето и на мен ми е в свободата
наздраве казвах ли скоро
- Piqndurnik
абе всичко се прави през седмицата, за уикенда трябва да сте нашиPiqndurnik написа:И на това не се гледа с добро око, ама се налага от време на време - без кола до работата ми е към два часа в едната посока. Между Коледа и НГ ми блокира спирачка, а по това време ни сервиз работи, ни магазин. На всичко отгоре, по сервизите все е със записване. Добре че не беше много студено. Накрая обещах на колата, че ако се държи добре, ще я измия ... и я измих.latrevw написа: хахаха, това Уишеса като залегне да ги прави тези неща през целия уикенд, пощурявам значи
много ме разсмя с това "... и я измих". много уважавам мъже, които не се инересуват от автосервизи
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да. Знам. Пишат ми те на мен. Даже вече имам пакет в sccm сървъра. Днес го сготвих за цялата орда машини из европата. Довечера ще има диплой!Piqndurnik написа:И има за какво. Вчера пуснали Кума Лиса 3.6. Днес я сложих - май наистина е по-бърза и не толкова лакома. Само дето някои плъгини още не ходят с нея, но се надявам скоро да ги преработят.
Наздраве!
днеска ще подкарам иощи ину в офистаjazz написа:блъскай 7 и се не бой :)
къде отиде желанието за ново
за прогрес :)
хъ пъ-то е миналия век бре хорааааа
ма не беше ли от този бе
все пак
2001 май
то не е и век иначе казамо
ми цело хилядолетие бахти
едното ми дете родено във второто
другото в третото
голям съм майстор,
нали
- Piqndurnik
Да докладвам: инсталира се много бързо и само си намери всичко. Понеже го инсталирах на нов диск, достъпно ми е и XP-то. Изглежда като да е малко по-бързо, но това може да е от новата инсталация и по-бързия диск.
Издъни се на две места:
1. Не кардридъра му вика unknown device. Още не съм търсил сайта на китайците, дето са го правили, но и да не тръгне не е беда.
2. Камерата я познава че е камера, ама успява да и ползва само микрофона. Трябва и шофьор, ама на нея не пише модела. На сайта на Logitech не я познах визуално, та ще трябва да търся фактура, ако пазя някъде.
Издъни се на две места:
1. Не кардридъра му вика unknown device. Още не съм търсил сайта на китайците, дето са го правили, но и да не тръгне не е беда.
2. Камерата я познава че е камера, ама успява да и ползва само микрофона. Трябва и шофьор, ама на нея не пише модела. На сайта на Logitech не я познах визуално, та ще трябва да търся фактура, ако пазя някъде.
Наздраве 
- Житената Питка
- BOFH
Щом не те притеснява лицензирането, смело мога да ти препоръчам Windows 7 (в частност 64 битовата версия). Само се увери че наличните програми ще ти вървят на новата операционка преди да пратиш нещо работещо при Маниту.Ън написа:Имам време да се чудя до сряда- тогава ще идва тоя пациент...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
обичам, когато хората го правят wallpaper-s.org/21__The_Brain_-_Use_it_or_Lose_it.htmЪн написа: Ама още ще мисля!
just perfect
Ще го пробвам на един от комповете. Ако ми хареса и на другите.Житената Питка написа:Щом не те притеснява лицензирането, смело мога да ти препоръчам Windows 7 (в частност 64 битовата версия). Само се увери че наличните програми ще ти вървят на новата операционка преди да пратиш нещо работещо при Маниту.Ън написа:Имам време да се чудя до сряда- тогава ще идва тоя пациент...

- сър Айвънхоу
Ма аз не съм му искал нищо, беееее....той сам си предлага, басисър Айвънхоу написа:щото пред лицето на смъртта, пардон болката (зъбна) всичко обещаваш...Ън написа:Оня образ не дойде
Уплашил се е сигурно, че ще се възползвам от предложението му
Бе що има такива хора? Предлагат нещо доброволно, без да ги ръчкаш хич, па после се скътават...
па после го нема...

- сър Айвънхоу
не ме разбра: гат му размахаш ония ми ти инструменти на мъчението и човека почва да се опитва да те смили, бре!Ън написа:Ма аз не съм му искал нищо, беееее....той сам си предлага, басисър Айвънхоу написа:щото пред лицето на смъртта, пардон болката (зъбна) всичко обещаваш...Ън написа:Оня образ не дойде
Уплашил се е сигурно, че ще се възползвам от предложението му
Бе що има такива хора? Предлагат нещо доброволно, без да ги ръчкаш хич, па после се скътават...
па после го нема...