Гледам да купвам най- хубавите- Faber-Castell. Основно HB, B, 2B и 4B.latrevw написа:искам да питам с какви моливи рисуваш, виждам ги, но дали са някакви специални?
излишно е да казвам, че и розата много ми харесва, особено горната част, т.е. цвета

МоляEllhnida написа:
Благодаря:-)

Това е проблемът - когато те хванат нервите от изпипването. На мен често ми липсва търпението.Ън написа:Гледам да купвам най- хубавите- Faber-Castell. Основно HB, B, 2B и 4B.latrevw написа:искам да питам с какви моливи рисуваш, виждам ги, но дали са някакви специални?
излишно е да казвам, че и розата много ми харесва, особено горната част, т.е. цвета
За листата вече ме хванаха нервите...
Има неща, които са за кеф, но не са за показ...Ън написа:Няма от кво да се срамуваш- тва е за кеф. Като е за кеф- може да си аматьор. Срамно е, ако ти е професия и си аматьор. Само тогава.Stranniche написа:
Нямам тук. Имам в София. Обаче ме е срам, не съм майстор като теб!
Много е красива розата!
това си го гледал от рисунка някаква или през прозореца :)
Майсторска изработка - поздравления!Ellhnida написа:
Благодаря Боев.БоЕВ написа:Майсторска изработка - поздравления!Ellhnida написа:

Благодаря ЙонЙон написа:Супер!Ellhnida написа:
БлагодаряStranniche написа:Чудно!!!Ellhnida написа:

наистина много красиво! голяма си майсторка. да вземеш да покажеш и нещо рисувано от теб, явно си много добраEllhnida написа:БлагодаряStranniche написа:Чудно!!!Ellhnida написа:
И в профил
[/quote]явно имаш много високи изисквания или си се занимавала професионално, защото за аматьор, това е страхотно според менEllhnida написа: Много добра е малко пресилено ...
Благодаря ти все пак ...
Напротив - бойкотирах, но само ония 25%!:blum:Ellhnida написа:
Понеже не си удържа на думата и не "бойкотира" всичко гръцко, получаваш бонус
Обичаш ли кучета?

УАУ ... много е внушително ... дано не ми е в махалата, защото сигурно ще му се панирам ... заради принцесата ми РеаБоЕВ написа:Напротив - бойкотирах, но само ония 25%!:blum:Ellhnida написа:
Понеже не си удържа на думата и не "бойкотира" всичко гръцко, получаваш бонус
Обичаш ли кучета?
Да - обичам кучета.
А, това е едно от мойте - БОК - Българско Овчарско Куче.

Споко, няма начин да ти е в махалата!:lol: Пък и при кучетата мъжкарите винаги отстъпват на женските. Дакелката ми например го шамари редовно, а пък той, горкият, бяга като пале.Ellhnida написа: УАУ ... много е внушително ... дано не ми е в махалата, защото сигурно ще му се панирам ... заради принцесата ми Реа