Тютюните в разфасовка от по 100 грама вече струват 6.50лв, а само допреди две седмици бяха 3.40лв - това си е бая стимул, като се има предвид и предстоящото увеличение на стандартните цигари.Березка! написа:
Виждам, че без да искам разбунвам духовете. Тържествено обещавам, че няма да гледам темите от март-юни и септември-ноември 2008!
Обаче, кент, вземи да споделиш как успя да откажеш цигарите. Мъжът ми ще ги отказва пак. Засега само ги е намалил. Но след няколко неуспешни опита вече е доста обезверен. Преди беше сигурен, че ще успее само със силата на волята, сега вече не е толкова самоуверен.
Може ли някой да ме светне
- Глас в пустиня
Ех...holi_day написа:аз пъ не се радвамЪн написа:Ко си редатирал, бе, камарад?Панчев написа:
Па нещо съм изтървал...
И наздраве!
Радвам се като ти видя ника тук:-)
и още по няма да се радвам, ку се навърта под други никове
не съм толкова добър човек
правя се, че не забелязвам тоя ник
не познавам човека и не щъ да го
и без това на мен трудно ми се угажда
и що е нужно да го пиша това
като един може на едно да се радва, друг на друго
има лошотия в мен
това е
А може и по иначе...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

С табекс.То мойто беше епопея.И в клуба питах и хленчех. Подходих стратегичски щото наистина ми пречеха, половин година се настройвах че има живот без цигари. После направих удара. За пръв път ги отказвам, преди не бях пробвал. На Пияндурника много благодаря, ма още не ми се пали и след третата година, дори и лятото. След петата може.Виждам, че без да искам разбунвам духовете. Тържествено обещавам, че няма да гледам темите от март-юни и септември-ноември 2008!
Обаче, кент, вземи да споделиш как успя да откажеш цигарите. Мъжът ми ще ги отказва пак. Засега само ги е намалил. Но след няколко неуспешни опита вече е доста обезверен. Преди беше сигурен, че ще успее само със силата на волята, сега вече не е толкова самоуверен.
Последно промяна от Kent на 28.01.10, 20:52, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Re: Може ли някой да ме светне
Ако не беше така, щеше ли всеки да си чопли зъбетата с ника ми и да ме дава като лош пример в международното и междуетническо общуване.Ън написа:Самобичуваш се излишно. И не е вярно товаБоЕВ написа:Сега съм...само кварталният луд,
Но пък погледнато от друга страна, това ме кефи.
- Глас в пустиня
мерси, едни негодник шофЕр и един фелшер от бърза помош ги оставиха преди мене и аз си казах... ми тея путьовци като могат аз да не съм по долен бе:rotfl24:БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.KENT написа: С табекс.
Боев, Авер...като се навиеш винаги може да ги преебеш някаквите си мизерни цигарки, да не ти е по лошо ся. Ако мойте мъки са ти помогнали значи е имало що да пиша, радвам се че си успял:-)
ми каза - не си и помисляй три години:lol:latrevw написа:що му благодариш? като как е помогнал? Пияндурник и аз съм нещастен пушач! Помощ!KENT написа: На Пияндурника много благодаря,
то да не е ебане, реших
и аз не си помислих:lol:
Последно промяна от Kent на 28.01.10, 21:06, променено общо 1 път.
ужас, това ли билоKENT написа:ми каза - не си и помисляй три години:lol:latrevw написа:що му благодариш? като как е помогнал? Пияндурник и аз съм нещастен пушач! Помощ!KENT написа: На Пияндурника много благодаря,
то да не е ебане, реших
и аз не си помислих:lol:
браво на вас, хора, аз имам едно голямо зареждане, като свърши, ще се пробвам и аз да ги отказвам, ама като се знам каква съм безволева
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
преди време бях пускала една тема - дали научаваме повече за хората по това как се отнасят с някой друг, а не със самите насЪн написа: Като гледаш само към човека, без да се интересуваш от взаимоотношенията му с другите
ми, това е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Това, как някой към някого се отнася е само една от хилядите му страни. И ние не знаем в детайли, ЗАЩО точно този човек към онзи друг човек така се отнася. И е прибързано, според мен, да си правим генерални заключения за него.holi_day написа:преди време бях пускала една тема - дали научаваме повече за хората по това как се отнасят с някой друг, а не със самите насЪн написа: Като гледаш само към човека, без да се интересуваш от взаимоотношенията му с другите
ми, това е
Последно промяна от Ън на 29.01.10, 07:52, променено общо 1 път.

Има и още нещо- интуицияholi_day написа:
Когато всички бяхте рипнали срещу Дарки...ми аз си я харесвам тази жена и си ми е камарад и до сега. И е точна и печена. И другите се убедиха в това, но после... Значи, аз съм бил прав в преценката си, а другите са грешали тогава...

ох, мълча и си трая, обаче е много верно, че тази жена е голям пич! ако се чувате случайно, много поздрави специално.Ън написа:Има и още нещо- интуицияholi_day написа:
Когато всички бяхте рипнали срещу Дарки...ми аз си я харесвам тази жена и си ми е камарад и до сега. И е точна и печена. И другите се убедиха в това, но после... Значи, аз съм бил прав в преценката си, а другите са грешали тогава...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Изрови ми. Ще го викна и него да чете.KENT написа:С табекс.То мойто беше епопея.И в клуба питах и хленчех. Подходих стратегичски щото наистина ми пречеха, половин година се настройвах че има живот без цигари. После направих удара. За пръв път ги отказвам, преди не бях пробвал. На Пияндурника много благодаря, ма още не ми се пали и след третата година, дори и лятото. След петата може.Виждам, че без да искам разбунвам духовете. Тържествено обещавам, че няма да гледам темите от март-юни и септември-ноември 2008!
Обаче, кент, вземи да споделиш как успя да откажеш цигарите. Мъжът ми ще ги отказва пак. Засега само ги е намалил. Но след няколко неуспешни опита вече е доста обезверен. Преди беше сигурен, че ще успее само със силата на волята, сега вече не е толкова самоуверен.Ма нещо нямам ищах. Аз май разлюбвам задълго
Може би, ще ти изровя линк от темата с мойте терзания след малко:-)
Ами, не се чуваме случайно, а нарочно!latrevw написа:ох, мълча и си трая, обаче е много верно, че тази жена е голям пич! ако се чувате случайно, много поздрави специално.Ън написа:Има и още нещо- интуицияholi_day написа:

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... 0%E8%F2%E5Березка! написа:Изрови ми. Ще го викна и него да чете.KENT написа:С табекс.То мойто беше епопея.И в клуба питах и хленчех. Подходих стратегичски щото наистина ми пречеха, половин година се настройвах че има живот без цигари. После направих удара. За пръв път ги отказвам, преди не бях пробвал. На Пияндурника много благодаря, ма още не ми се пали и след третата година, дори и лятото. След петата може.Виждам, че без да искам разбунвам духовете. Тържествено обещавам, че няма да гледам темите от март-юни и септември-ноември 2008!
Обаче, кент, вземи да споделиш как успя да откажеш цигарите. Мъжът ми ще ги отказва пак. Засега само ги е намалил. Но след няколко неуспешни опита вече е доста обезверен. Преди беше сигурен, че ще успее само със силата на волята, сега вече не е толкова самоуверен.Ма нещо нямам ищах. Аз май разлюбвам задълго
Може би, ще ти изровя линк от темата с мойте терзания след малко:-)
Ън, дотук гледах да не се вкопчвам в думите ти и да не споря...Ън написа:Що да ти препоръчвам квото и да било. Ми то си е твоя работа. Казвам само как аз виждам нещата. А всеки сам за себе си преценява.holi_day написа:а нещо конкретно като поведение да ми препоръчашЪн написа:
ти ми написа:
"Ех...
А може и по иначе..."
написа го като човек, който знае и други варианти, има опит по инакъв
и аз те попитах
"Как"
е, как да се държа в клуба като някой не ми харесва или съм предубедена, ти ме посъветва да го погледна с други очи, да не ми влияе как се отнасял към някого, а към мен...
сега го обсъждам това и зная, че сигурно досаждам безкрайно на някого
друг пъ му се изправя косата - аджеба, тая нова война ли подхваща
аз те питам, като не мога да се абстрахирам от впечатленията си, натрупани дотук, какво да правя
още повече, че тия впечатления са малки, повърхностни и точно интуицията моята казва различно нещо от твоята
как да се държа, та да има мир
иначе до безкрайност може да си разсъждаваме в общия случай как са нещата
преди години един бояджия, като му се замотало коте из краката, замерил го с нещо и му извадил окото
и после ама така ме убеждаваха, че човекът е много свестен, ама като не можах да забравя нещастното еднооко коте...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ми пак ще ти кажа- съобразявай се със собствената си интуиция/преценка. Защо аз трябва да ти влиая? Само защото сме приятели и се уважаваме ли? Аз не искам такова бреме на плещите си. Искам ти сама да си прецениш. Ако трябва и нова война води. Твой си избор. Аз само казах, че Краси/Панчев ми е приятел, аз, АЗ така го чувствам, и се радвам да е тук. Ако за ТЕБ е различно- това си си ти, а не аз и няма нужда от мен съвет да искаш.holi_day написа:Ън, дотук гледах да не се вкопчвам в думите ти и да не споря...Ън написа:Що да ти препоръчвам квото и да било. Ми то си е твоя работа. Казвам само как аз виждам нещата. А всеки сам за себе си преценява.holi_day написа:а нещо конкретно като поведение да ми препоръчашЪн написа:
ти ми написа:
"Ех...
А може и по иначе..."
написа го като човек, който знае и други варианти, има опит по инакъв
и аз те попитах
"Как"
е, как да се държа в клуба като някой не ми харесва или съм предубедена, ти ме посъветва да го погледна с други очи, да не ми влияе как се отнасял към някого, а към мен...
сега го обсъждам това и зная, че сигурно досаждам безкрайно на някого
друг пъ му се изправя косата - аджеба, тая нова война ли подхваща
аз те питам, като не мога да се абстрахирам от впечатленията си, натрупани дотук, какво да правя
още повече, че тия впечатления са малки, повърхностни и точно интуицията моята казва различно нещо от твоята
как да се държа, та да има мир
иначе до безкрайност може да си разсъждаваме в общия случай как са нещата
преди години един бояджия, като му се замотало коте из краката, замерил го с нещо и му извадил окото
и после ама така ме убеждаваха, че човекът е много свестен, ама като не можах да забравя нещастното еднооко коте...
Действай както ти прецениш за правилно.

- Глас в пустиня
Така е, в основата на моето цигароспиране си ти и твойте мъки!KENT написа:мерси, едни негодник шофЕр и един фелшер от бърза помош ги оставиха преди мене и аз си казах... ми тея путьовци като могат аз да не съм по долен бе:rotfl24:БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.KENT написа: С табекс.
Боев, Авер...като се навиеш винаги може да ги преебеш някаквите си мизерни цигарки, да не ти е по лошо ся. Ако мойте мъки са ти помогнали значи е имало що да пиша, радвам се че си успял:-)
Айде де, къф е па тоя Кент дето ш`ъ спре цигарите, а пъ аз нема да моа - ама ха с ха де.
Нещо такова.
- Глас в пустиня
Точно по тоя казус нейният "избор" е досущ като моя.Ън написа:Ми, ОК, ти си си ти. И това е най- добрият ти избор!holi_day написа:ми аз точно така и действам - бързопреценително
ей, на
опитах се да се поуча
не стана!
а обичам да имам избор от доста варианти
Дали е по-добър или по-лош не зная.
Но определено вероятността да е правилен се покачва с още една единица.
Да, ама статистиката показва, че само 3% успяват да се откажат по този начин. Ти явно си от тези три процента. А останалите трябва да се борят с помощни средства.БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.KENT написа: С табекс.
Май статистиканта бърка. Слагай ме и мен към тези три процента.Березка! написа:Да, ама статистиката показва, че само 3% успяват да се откажат по този начин. Ти явно си от тези три процента. А останалите трябва да се борят с помощни средства.БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.KENT написа: С табекс.

Ваше право, ваш избор. Ние сме големи хора, все пак...БоЕВ написа:Точно по тоя казус нейният "избор" е досущ като моя.Ън написа:Ми, ОК, ти си си ти. И това е най- добрият ти избор!holi_day написа:ми аз точно така и действам - бързопреценително
ей, на
опитах се да се поуча
не стана!
а обичам да имам избор от доста варианти
Дали е по-добър или по-лош не зная.
Но определено вероятността да е правилен се покачва с още една единица.

- Глас в пустиня
Има голяма опасност човек да се пристрасти към помощното средство. Аз, така, навремето се пристрастих към една мед сестра и сега вече ми е жена.Березка! написа:Да, ама статистиката показва, че само 3% успяват да се откажат по този начин. Ти явно си от тези три процента. А останалите трябва да се борят с помощни средства.БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.KENT написа: С табекс.
Шегата настрана - "студената пуйка" е за предпочитане при наркомани, алкохолици, тютюнджии и други.
- Глас в пустиня
Точно!БоЕВ написа:Така де, няма нищо лошо в това човек да декларира че някой или нещо му са неприятни. Тъкмо напротив - така ще се избягват недоразуменията.Ън написа:
Ваше право, ваш избор. Ние сме големи хора, все пак...
Винаги за такива отношения/ позиции- кристално ясни съм бил радетел!

- Глас в пустиня
ОК!Ън написа:Точно!БоЕВ написа:Така де, няма нищо лошо в това човек да декларира че някой или нещо му са неприятни. Тъкмо напротив - така ще се избягват недоразуменията.Ън написа:
Наздраве друже!
Наздраве!БоЕВ написа:ОК!Ън написа:Точно!БоЕВ написа:Така де, няма нищо лошо в това човек да декларира че някой или нещо му са неприятни. Тъкмо напротив - така ще се избягват недоразуменията.Ън написа:
Наздраве друже!

- Глас в пустиня
- Piqndurnik
- Piqndurnik
Как така ще оставиш полупразна кутия!? Габровската ми душа се бунтува срещу такова разхищение. Аз като ги отказах изпуших всичко. Препуших и препих. После беше такъв махмурлук, че изобщо не ми беше до цигари. Зора е след няколко дена - почна да ми се разхлопва сърцето, та се налагаше да поприсядам. Това беше първите една - две седмици.БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.
При мен цялата работа се съчета добре с установяването в непознат град. Всяка вечер, след работа, тръгвах на разходка. Носех си карта и от време на време спирах на някое кръстовище да разгледам в коя посока е по-интересно да тръгна. Почти винаги някой спираше да ме пита имам ли нужда от помощ. Иди обяснявай, че имаш време за губене.
Когато след месец пристигна жена ми, вече бях забравил за цигарите.
Обаче да пушиш има и добра страна: при нас пушенето става пред входа. Пушачите ходят по стълбите нагоре - надолу, правят си гимнастика, а на мен задника ми лепне на стола.
Наздраве