Снежна Варна
Снежна Варна
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Снежна Варна
Някой път като съм писала, че има при нас сняг и не е било ясно - ми, е това е 
или пъ ку сте чели, че по-трудно се живее в планината и не сте повярвали - не сте били прави
или пъ ку сте чели, че по-трудно се живее в планината и не сте повярвали - не сте били прави
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Калпаво не вирее в планината.holi_day написа:... по-трудно се живее в планината ...
пп Затова живея в дунавската равнина.
Във Варна вече е добре, ма покрай Варна се още е яко. Снощи заседнахме с линейката покрай Царевци. Един човек доде да ни помага, ей така от човещина с ленд роувър. За благодарност му скъсахме сапана, щото я дърпахме отзад и отпред линейката. и нея щяхме да скъсаме:rotfl24: Аз рових с ена лопата наоколу, ма ядец...бяхме се качили върху снежен гребен и ни напред ни назад. Аз ровя и псувам, накрая изрових земята на няколко километра в дълбочина, ма джъмпера не мърда мамка му. Само мирише на изгорял каучук като форсира:lol:, шофьора и той рови, като не газира и също не парфюмира ефира с трели...акушерката врещи отвътре, че и се пикае и две не вижда:rotfl24: Мен също ми са пикаеше, как се удържах не разбрах....щото ми с летни обувки и крачката изстинаха, пък снега към метър. Накрая издирихме от аналите на селото тракториста дето беше изровил тея коловози и се образувал гребен по средата и газ... Евала на момчето с ровъра, изгори пет литра нафта и остана без метално въже ма изпълзяхме накрая. Марин Маринов от Султанци. Българин и то какъв.
http://www.youtube.com/watch?v=VkPtRINwnKM
http://www.youtube.com/watch?v=VkPtRINwnKM
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
БоЕВ написа:пп Затова живея в дунавската равнина.
пъ скромен, пъ скромен!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не бе Холи, това е автоирония, исках да кажа, че съм калпав и нищо не става от мене.holi_day написа:БоЕВ написа:пп Затова живея в дунавската равнина.
пъ скромен, пъ скромен!