Не, само им броя буквичкитеlatrevw написа:бре, девойко, ти и преводач ли сиpocti_bezobidna написа:Колко даваш и как плащаш? На дума или на брой занци?vyara написа:Ако може и мене да ме светнете какво знаете един за друг.
Писмено и поименно, ако обичате, с дата на получаване на сведенията и подпис!
ПС. Отстоянията между буквите също се плащат, не се прави на тарикат!
Може ли някой да ме светне
- сър Айвънхоу
Re: Може ли някой да ме светне
стига бе, и така му отива!Ън написа:Самобичуваш се излишно. И не е вярно товаБоЕВ написа:Сега съм...само кварталният луд,
- сър Айвънхоу
ние със Дарки може и да сме изпадали до доста крайни ситуации при караниците си (особено аз... признавам си го), но винаги съм я уважавал, защото наистина е свестна и готина! и определено ми е гадно, че я няма и ми липсва.Ън написа: Има и още нещо- интуиция
Когато всички бяхте рипнали срещу Дарки...ми аз си я харесвам тази жена и си ми е камарад и до сега. И е точна и печена. И другите се убедиха в това, но после... Значи, аз съм бил прав в преценката си, а другите са грешали тогава...
Дарки, ако четеш това, моля те, върни се!
Аз, съм една от последните просветлени тук,Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
но имам светлина в погледа си
Просветление не се получава в кенефа, няма нужда да се ровиш там, аз поне не го правя. Там се ходи поединично и за кратко.
Вместо това ти препоръчвам да се поразходиш заедно с Кет-а, из приказните снимки от обиколките му из нашата мила Родина; да проследиш и другите творчески изяви, споделени от многото фотографи, пръкнали се тук; да следиш творческите изяви на Ън в рисуването, плетивата на Мъжемелачка; остроумията на Сър Айвънхоу, свежите мисли на Елби, позитивните и развеселяващи идеи на Грийна, мъдростта на АВЕ, днешните актуални песни на РЕМ, родолюбието на Боев, неподправения хумор на Ланселот/къде е Ланс между другото?/ ..... мммм
малеее, абе то все хубави хора наоколо
"Спаси си деня!" - Green Light
Добър екскурзовод си!Нефертити написа:Аз, съм една от последните просветлени тук,
но имам светлина в погледа си![]()
Просветление не се получава в кенефа, няма нужда да се ровиш там, аз поне не го правя. Там се ходи поединично и за кратко.А и мирише. Но изборът си е твой, разбира се!
Вместо това ти препоръчвам да се поразходиш заедно с Кет-а, из приказните снимки от обиколките му из нашата мила Родина; да проследиш и другите творчески изяви, споделени от многото фотографи, пръкнали се тук; да следиш творческите изяви на Ън в рисуването, плетивата на Мъжемелачка; остроумията на Сър Айвънхоу, свежите мисли на Елби, позитивните и развеселяващи идеи на Грийна, мъдростта на АВЕ, днешните актуални песни на РЕМ, родолюбието на Боев, неподправения хумор на Ланселот/къде е Ланс между другото?/ ..... мммм
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Благодаря Холи.holi_day написа:Добър екскурзовод си!Нефертити написа:Аз, съм една от последните просветлени тук,
Просветление не се получава в кенефа, няма нужда да се ровиш там, аз поне не го правя. Там се ходи поединично и за кратко.А и мирише. Но изборът си е твой, разбира се!
Замислих се, че всъщност ми е трудно да определя повечето само с 1-2 думи, както теб примерно. Свежа, лека, ефирна, за мен поне
У всеки търся доброто,
така съм устроена!
А и така трябва!
Докато не си извадя жилото
- Stranniche
- Обратна връзка:
Посетете стоматологичен кабинет "Ън" и шъ ви отърват от него.Нефертити написа:Докато не си извадя жилото:winkw:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
"Всъщност много по-лесно е да не пушиш и да не ядеш, отколкото да го правиш. Твоят ум те убеждава в обратното."Piqndurnik написа:Как така ще оставиш полупразна кутия!? Габровската ми душа се бунтува срещу такова разхищение. Аз като ги отказах изпуших всичко. Препуших и препих. После беше такъв махмурлук, че изобщо не ми беше до цигари. Зора е след няколко дена - почна да ми се разхлопва сърцето, та се налагаше да поприсядам. Това беше първите една - две седмици.БоЕВ написа:Това са самозаблуди, просто казваш че няма да пушиш, оставяш полупразната кутия на бюфета и така, при мен стана вече година и четири месеца, а в основата да взема това решение беше ти.
При мен цялата работа се съчета добре с установяването в непознат град. Всяка вечер, след работа, тръгвах на разходка. Носех си карта и от време на време спирах на някое кръстовище да разгледам в коя посока е по-интересно да тръгна. Почти винаги някой спираше да ме пита имам ли нужда от помощ. Иди обяснявай, че имаш време за губене.
Когато след месец пристигна жена ми, вече бях забравил за цигарите.
Обаче да пушиш има и добра страна: при нас пушенето става пред входа. Пушачите ходят по стълбите нагоре - надолу, правят си гимнастика, а на мен задника ми лепне на стола.
от "Мъдрост за всеки ден" д-р Уейн Дайър
ногу го харесвам тоз Уейн и прав е, ама като съм податлива на убеждения! Добре, че не пуша поне, че и тая битка щях да загубя.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Няма спасение, мила,holi_day написа:Посетете стоматологичен кабинет "Ън" и шъ ви отърват от него.Нефертити написа:Докато не си извадя жилото:winkw:
това е от зодията!
Иначе май ме наболява едно зъбче
Пък това, че търся доброто у хората, хич и не означава, че аз съм добра~!
Всеки може да си каже мерките- височина, широчина, номер на обувките- не че е маловажно, особено за мъжете,:winkw:
но съм на принципа: по делата им ще ги познаете!
А и всеки вижда това, което иска!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
олеееееееНефертити написа: плетивата на Мъжемелачка
... мммм
цял живот мелям мъжове, а ти за плетивата се хвана:crying:
ако знайш как готвя!
а пък как ям!!!
ехе, супер, взимвам те,majemela4ka написа:олеееееееНефертити написа: плетивата на Мъжемелачка
... мммм
ако знайш как готвя!
а пък как ям!!!
и аз ям, и мъжове меля, но не мога да плета!
това с мелетата го пропускам тактично и питамmajemela4ka написа:олеееееее
ако знайш как готвя!
а пък как ям!!!
а други неща
в смисъл как ги правиш де
Точно нещо такова исках да получа като отговор. Благодаря ти. Много обичам темите за пътувания, особено пък ако са придружени със снимков материал. Та ако Кет (не е ли кент?) не го мързи, нека ми даде линк, ще разгледам с интерес.Нефертити написа:Аз, съм една от последните просветлени тук,Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
Също така много бих се заинтересувала и от плативата. Това съвсем по женски. Макар че аз научих мъжа си да бродира гоблени, та може и да не е само женска една тема за плетива. С удоволствие ще разгледам плетивата на Мъжемелачка. Нека ми даде линк.
А с всички останали хубави хора се надявам на си общуваме приятно.
П.П. Също така много обичам теми, посветени на домашните ремонти. Ако е имало такива, също ще са ми интересни
Ами, ето ти една от мен.Березка! написа: П.П. Също така много обичам теми, посветени на домашните ремонти. Ако е имало такива, също ще са ми интересни
Не обръщай внимание на "заглавието"...
Бях в кататонен ступор
Както и да е
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

всеки да ти даде линк от темата, която го вълнува най-многоБерезка! написа: Нека ми даде линк.
според мен е по-добре, просто да влизаш, четеш и пишеш, когато ти е кеф. не виждам смисъл да четеш стари теми за ремонти, платива и т.н. със същия успех можеш да пуснеш гугъл и да четеш каквото си харесаш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Хора, къде мА пратИхте?! Не помня да съм пускала тема за плАтива:shocked:latrevw написа:всеки да ти даде линк от темата, която го вълнува най-многоБерезка! написа: Нека ми даде линк.
според мен е по-добре, просто да влизаш, четеш и пишеш, когато ти е кеф. не виждам смисъл да четеш стари теми за ремонти, платива и т.н. със същия успех можеш да пуснеш гугъл и да четеш каквото си харесаш
хаха, бе помниш-не помниш, давай линкаmajemela4ka написа: Хора, къде мА пратИхте?! Не помня да съм пускала тема за плАтива:shocked:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Защо пък не?latrevw написа:всеки да ти даде линк от темата, която го вълнува най-многоБерезка! написа: Нека ми даде линк.
Аз обичам да се връщам назад - когато е приятно, разбира се. /В ония л......те теми не бих се върнала./
Темата на Ън за ремонтите ме изкефи на макс. /Ън, да поздравиш Дарки и от мен като се чуете:lol:!/
С удоволствие бих разгледала стари снимки, бих препрочела някоя приказка или смешен текст... Има стари теми, които биха ми доставили удоволствие и сега, прочетени с... малко по друг поглед.
Има страхотни попадения в този клуП!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
кой линк, бря?latrevw написа:
хаха, бе помниш-не помниш, давай линка
Кое е сърцето на Пижо и кое на Пенда?

По-голямото е на Пенда, а червеното е на Пижо, щот е твърде разбито...
Aз съм си малко аутсайдер и не ме знаят, затова и се самокоментирам.Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
Дребен с очила и нямам никакви проблеми. И много лъжа, също така.
Велкъм

Ооо, я стига си лъгал момичето!Йон написа:Aз съм си малко аутсайдер и не ме знаят, затова и се самокоментирам.Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
Велкъм
Изобщо не лъжеш, знам аз.
Panta rhei...
Здрасти, дребен. И аз съм с очила. Понякога де. Когато не нося лещите си.Йон написа:Aз съм си малко аутсайдер и не ме знаят, затова и се самокоментирам.Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
Велкъм
Привет Брезичке,Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
и аз така, питам само
На мен пък ми е интересно какво ли всъщност очаквате като отговори. Ей така, примерен вариант някакъв...Ellhnida написа:Привет Брезичке,Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
и аз така, питам само
Panta rhei...
На който каквото му е по сърце :)Мнемозина написа:На мен пък ми е интересно какво ли всъщност очаквате като отговори. Ей така, примерен вариант някакъв...Ellhnida написа:Привет Брезичке,Березка! написа:кой кой е, за да се ориентирам по-бързо във форума? Не искам да знам нищо за никого, което смятате, че не трябва да знам. Само това, което тук знаете един за друг.
и аз така, питам само
Сивита, рецепти, сентенции, клишета, всичко се консумира
Ъъъъ, ужас.Ellhnida написа: На който каквото му е по сърце :)
Ми мойто клише си е в подписа. Имам още няколко, ама съм ги писала много пъти и не мога да си ги спомня сега.
И една рецепта имаше някъде, да.
Питам, защото... по много причини.
Едната е, че когато прописах тук, бях чела много преди това и горе-долу имах вече някаква ориентация - друг е въпросът колко пъти се промени тя след това, нали. И си мисля, че с четене става това по-скоро.
Другата е, че аз самата например в момента съм абсолютно неспособна да се представя по какъвто и да било начин след толкова писане.
Много шантаво.
Също и не мога да представя другите с нещо повече от това, което Бийд е казала.
Не го приемайте като нелюбезност, моля.
Просто четете, пишете и... така. Според мен най-добре е всеки сам да си намери валенциите в клуба.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Като се разрових назад открих, че съм много несериозна и не си изпълнявам обещанията.Ellhnida написа: На който каквото му е по сърце :)
От месеци се каня да пусна продължение на една тема...
Повече обичам да чета и да гледам, отколкото да пиша.
Последно промяна от Stranniche на 01.02.10, 11:35, променено общо 1 път.
Мнемозина написа: Не го приемайте като нелюбезност, моля.
Просто четете, пишете и... така. Според мен най-добре е всеки сам да си намери валенциите в клуба.
Мнемо, позволи ми да се обърна така към теб,Мнемозина написа:Ъъъъ, ужас.Ellhnida написа: На който каквото му е по сърце :)
Ми мойто клише си е в подписа. Имам още няколко, ама съм ги писала много пъти и не мога да си ги спомня сега.
И една рецепта имаше някъде, да.
Питам, защото... по много причини.
Едната е, че когато прописах тук, бях чела много преди това и горе-долу имах вече някаква ориентация - друг е въпросът колко пъти се промени тя след това, нали. И си мисля, че с четене става това по-скоро.
Другата е, че аз самата например в момента съм абсолютно неспособна да се представя по какъвто и да било начин след толкова писане.
Много шантаво.Вероятно да има и други като мен. Абе като гледам отговорите, всички сме така май.
Също и не мога да представя другите с нещо повече от това, което Бийд е казала.
Не го приемайте като нелюбезност, моля.
Това, което прочетох е много сладко и много добронамерено :)
Аз се хвърлих с главата надолу в басейн за който нямах гаранции, че е пълен.
Е, все още главата ми е здрава
ПП Ще се разберем.
Ако не се разберем, ще се напием.
Ако и това не стане .... Е Здраве да е
Странниче, благодаря ти! Обичам фоторепортажи. Повече от сиви е товаStranniche написа:Като се разрових назад открих, че съм много несериозна и не си изпълнявам обещанията.Ellhnida написа: На който каквото му е по сърце :)
От месеци се каня да пусна продължение на една тема...Тази.
Повече обичам да чета и да гледам, отколкото да пиша.
Що бе Обожателке, какво толкова е станало?latrevw написа:Мнемозина написа: Не го приемайте като нелюбезност, моля.
Просто четете, пишете и... така. Според мен най-добре е всеки сам да си намери валенциите в клуба.![]()
добре, че си по-внимателна и възпитана, че аз бях на път да изрева вече
Можеш, разбира се, тук така ми казват общо взето, с изключение на Грийн, който винаги се обръща много официално.Ellhnida написа: Мнемо, позволи ми да се обърна така към теб,
Това, което прочетох е много сладко и много добронамерено :)
Аз се хвърлих с главата надолу в басейн за който нямах гаранции, че е пълен.
Е, все още главата ми е здрава
ПП Ще се разберем.
Ако не се разберем, ще се напием.
Ако и това не стане .... Е Здраве да е
Мисля, даже не, сигурна съм, че на добронамереност можете да разчитате от всички. Просто един такъв въпрос ни хвърля в стрес, защото как да кажа "този е такъв", като всички са много цветни и различни и единствени...
И как да ви отнема удоволствието от това да си ги откриете сами?
Panta rhei...
иха, сега ти виждам подписа, какво пишеStranniche написа:
п.п. видях, много съм тъпа
хареса ми
latrevw написа:
![]()
добре, че си по-внимателна и възпитана, че аз бях на път да изрева вече
Е ти го каза същото още в началото.
Пък аз докато си изанализирам защо отговорите са невъзможни...
Panta rhei...
ми нищо, тъпотииEllhnida написа:
Що бе Обожателке, какво толкова е станало?
аз понякога съм груба, особено когато ми стане прекалено захаросано, и любезно, и възпитано
а иначе откога чакам да се появи някой грък тук
но подозирам, че си ми надалеч, иначе щях да те тормозя да ми даваш уроци по гръцки
Хи-хи...Мнемозина написа:Просто един такъв въпрос ни хвърля в стрес, защото как да кажа "този е такъв", като всички са много цветни и различни и единствени...
И как да ви отнема удоволствието от това да си ги откриете сами?
Аз днес бях решил да пиша, ама по същите причини се спрях...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мнемо, това си е своего рода флирт с ново гадже ...Мнемозина написа: И как да ви отнема удоволствието от това да си ги откриете сами?
пуснИ го по течението
Ellhnida написа:Мнемо, това си е своего рода флирт с ново гадже ...Мнемозина написа: И как да ви отнема удоволствието от това да си ги откриете сами?
пуснИ го по течението
Всеки си има номер в живота, казваш...
Panta rhei...