търся Къпинчо
-
kalina1960
търся Къпинчо
Тука да не са измрели всички ? или аз съм зле с комп., което е вярно
Влязох, защото търся един Къпинчо, и по-точно го търся заради картинките(чертежите) на една къща-мечта, дето той щеше да я строи в Острец. Аз искам същата къща, но само прочетох как я е разказал, а картинките ги нямаше.
Много те моля, Къпинчо, ако ги пазиш, изпрати ми картинките - те са от 2006
calina1960@abv.bg
Влязох, защото търся един Къпинчо, и по-точно го търся заради картинките(чертежите) на една къща-мечта, дето той щеше да я строи в Острец. Аз искам същата къща, но само прочетох как я е разказал, а картинките ги нямаше.
calina1960@abv.bg
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: търся Къпинчо
Тук ще го намеришkalina1960 написа:Тука да не са измрели всички ? или аз съм зле с комп., което е вярно
calina1960@abv.bg
Както и тук
Но ти това много добре го знаеш, нали...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Kalina, иди в 40-50 на дирника. Ник "Дядо". Малко е баннат в момента, но поне ще те прочете :)kalina1960 написа:Тука да не са измрели всички ? или аз съм зле с комп., което е вярно
calina1960@abv.bg
Ооооо, и от там ли са го баннали това лай...Ellhnida написа:Kalina, иди в 40-50 на дирника. Ник "Дядо". Малко е баннат в момента, но поне ще те прочете :)kalina1960 написа:Тука да не са измрели всички ? или аз съм зле с комп., което е вярно
calina1960@abv.bg
П.П. Калина е Капинчо- някое от шизофренните му преобразувания

Ън, Капинчо го познавам лично. Идвал ми е на гости с жена си и съвсем нормален ми се вижда и съвсем не е това там ... :)Ън написа:Ооооо, и от там ли са го баннали това лай...Ellhnida написа:Kalina, иди в 40-50 на дирника. Ник "Дядо". Малко е баннат в момента, но поне ще те прочете :)kalina1960 написа:Тука да не са измрели всички ? или аз съм зле с комп., което е вярно
calina1960@abv.bg
П.П. Калина е Капинчо- някое от шизофренните му преобразувания
Не ми пукаEllhnida написа: Ън, Капинчо го познавам лично. Идвал ми е на гости с жена си и съвсем нормален ми се вижда и съвсем не е това там ... :)
колко ЛИЧНО го познаваш
той е боклук
100% гаранция!
П.П. И ако ти си му приятел, директно минаваш на отсрещната страна- тоест, срещу мен.

Как при тези думи да призная, че Къпин е в моето сърце?!Ън написа:Не ми пукаEllhnida написа: Ън, Капинчо го познавам лично. Идвал ми е на гости с жена си и съвсем нормален ми се вижда и съвсем не е това там ... :)
колко ЛИЧНО го познаваш
той е боклук
100% гаранция!
П.П. И ако ти си му приятел, директно минаваш на отсрещната страна- тоест, срещу мен.
Отблясъците от камината огряват възглавката* с лика му избродиран от левите ми две ръце.
Немил-недраг, прокуден, неразбран се скита той из нетските гори,
и няма форум, който никовете му безбройни да успее да удовлетвори.
(тук въздишам дълбоко, очите сведени... пауза... а пръстите сами докопват клавишите)
............ . ................ ............... . ... . . . ........................
...................... .................. ................... ...... .
От обич доста глупости направи, но кой любовта му може да прозре?!
В противоборство вечно с огромното му Его е тя
и себе той не успява (когато трябва) да възпре.
(следват няколко нечитаеми реда - сълзите и сополите са им били в повече)
. ........... . .. . ..... .... .......... ... .... .
.................. ................ ..... .................... .. . . . .. .!
П.П. Пак шъ ни правят забележка, че обсъждаме другофорумни личности. Пука ми!
* - Упражнявам навика си за ползване на остарели думи
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
holi_day написа: Как при тези думи да призная, че Къпин е в моето сърце?!
Отблясъците от камината огряват възглавката* с лика му избродиран от левите ми две ръце.
Немил-недраг, прокуден, неразбран се скита той из нетските гори,
и няма форум, който никовете му безбройни да успее да удовлетвори.
(тук въздишам дълбоко, очите сведени... пауза... а пръстите сами докопват клавишите)
............ . ................ ............... . ... . . . ........................
...................... .................. ................... ...... .
От обич доста глупости направи, но кой любовта му може да прозре?!
В противоборство вечно с огромното му Его е тя
и себе той не успява (когато трябва) да възпре.
(следват няколко нечитаеми реда - сълзите и сополите са им били в повече)
. ........... . .. . ..... .... .......... ... .... .
.................. ................ ..... .................... .. . . . .. .!
:blum::blum:
П.П. Пак шъ ни правят забележка, че обсъждаме другофорумни личности. Пука ми!
* - Упражнявам навика си за ползване на остарели думикато едновременно с това съм безпринципна. Човек като си свикне да е лош, лесно му е.
Да ти се не видеше и поетичният пристъп, и чудото...
Сега вече няма да ти се размине противоборството с Ън.
Panta rhei...
На кого залагаш, а?Мнемозина написа:Сега вече няма да ти се размине противоборството с Ън.
А?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
holi_day написа:.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боже,:blink::shocked:
да ви имам проблемите и дебатите:roll:
да ви имам проблемите и дебатите:roll:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
kalina1960
търся Капинчо
Боже мой! Що така бе, хора ?
Аз търся Капинчо, защото ми хареса как е разсъждавал за това каква трябва да бъде къщата/домът/ на един човек/човеци/- не каквато е модерно, не каквато я нарисувал архитектът, не там където е добра инфраструктурата, защото цената на имотитте ще се качи и дрън, дрьн...
Когато прочетох как той е описал своята "селска къща" ми олекна и проумях, че ще правя моята такава, какво си искам, без да плащам данък на професионализъм, или на снобизъм...
Не вярвам тоя човек де е...., макар че, честно казано, не вярвам да е построил и къщата, защото след такова плътно присъствие в мрежата, едва ли му е останало време
Опитът ми / за пръв път пиша във форум/ да ползвам рационално Интернет неочаквано постави пред мен въпроса - дали ще се почуствам по-добре, ако просто си бъбря с някого. Сигурно ще го направя, но ще отида при по-големите - надявам се там да са по-благи
Продължавам да търся Капинчо /картинките/
Аз търся Капинчо, защото ми хареса как е разсъждавал за това каква трябва да бъде къщата/домът/ на един човек/човеци/- не каквато е модерно, не каквато я нарисувал архитектът, не там където е добра инфраструктурата, защото цената на имотитте ще се качи и дрън, дрьн...
Когато прочетох как той е описал своята "селска къща" ми олекна и проумях, че ще правя моята такава, какво си искам, без да плащам данък на професионализъм, или на снобизъм...
Не вярвам тоя човек де е...., макар че, честно казано, не вярвам да е построил и къщата, защото след такова плътно присъствие в мрежата, едва ли му е останало време
Опитът ми / за пръв път пиша във форум/ да ползвам рационално Интернет неочаквано постави пред мен въпроса - дали ще се почуствам по-добре, ако просто си бъбря с някого. Сигурно ще го направя, но ще отида при по-големите - надявам се там да са по-благи
-
kalina1960
търся Капинчо
нанво значи баннат
Е деее, айде сега...Ън написа: П.П. И ако ти си му приятел, директно минаваш на отсрещната страна- тоест, срещу мен.
Ти май забрави колко луд е тоя...pocti_bezobidna написа: Е деее, айде сега...

Лично аз с него препирни не съм имала.Ън написа:Ти май забрави колко луд е тоя...pocti_bezobidna написа: Е деее, айде сега...
Може да го имаш за всякакъв, ама трети човек да е срещу теб, просото щото има нещо общо с Къпинчо...
Лично ти като не си имала, десетки други тук са имали и нима си била сляпа, за да не видиш как се държи?pocti_bezobidna написа:
Лично аз с него препирни не съм имала.
Може да го имаш за всякакъв, ама трети човек да е срещу теб, просото щото има нещо общо с Къпинчо...
По второто изречение- не съм казал "нещо общо", а "приятел"- има разлика

Re: търся Капинчо
kalina1960 написа:Боже мой! Що така бе, хора ?
Случват се и такива неща - изтърсиш нещо и някой подскочи
Светът е пълнен със случайности, мдам..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и препълнен с нарочностиSemiramis написа:Светът е пълнен със случайности, мдам..
Ф.Песоа
Ф.Песоа
По времето, когато се разтресе форума от скандали, главата ми беше на съвсем друго място.Ън написа:Лично ти като не си имала, десетки други тук са имали и нима си била сляпа, за да не видиш как се държи?pocti_bezobidna написа:
Лично аз с него препирни не съм имала.
По второто изречение- не съм казал "нещо общо", а "приятел"- има разлика
Не съм влизала много, губи ми се и част от информацията дори, какво, защо и кой има бан - вечен или не.
Помня момента, в който Сет се държеше грозно, при това като че ли му доставяше удоволствие да дразни и обижда.
Отворих линковете, които даде и ми стана криво малко, че се е разцепил форума и много хора, които са писали тук са си отишли. Не разбрах как е станало, сега не ми се връща назад да ровя.
пп.
Като се отвори дума, почти всички или са слепи или просто им е по-удобно да не виждат как Боев сее ненавист.
На тебе, естествено!holi_day написа:На кого залагаш, а?Мнемозина написа:Сега вече няма да ти се размине противоборството с Ън.
А?![]()
Незнайния сега само с рисунка може да дръпне напред, пък не вярвам да се вдъхнови от сюжета.
Panta rhei...
-
kalina1960
търся Капинчо
Явно търся правилния човек. От опит знам, че като се вдигне голям вой, съм на прав път.
Ще ви пиша, след като свършим работа. И картинки ще ви пратя, ако се науча как става
Прав си, Semiramis, но не отричам, че е и забавно
Ще ви пиша, след като свършим работа. И картинки ще ви пратя, ако се науча как става
kalina1960 написа:Явно търся правилния човек. От опит знам, че като се вдигне голям вой, съм на прав път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:На тебе, естествено!holi_day написа:На кого залагаш, а?Мнемозина написа:Сега вече няма да ти се размине противоборството с Ън.
А?![]()
Незнайния сега само с рисунка може да дръпне напред, пък не вярвам да се вдъхнови от сюжета.
И кво е туй хилене сега?!:mad:Stranniche написа::rotfl24::rotfl24:
Останахме тука лоши аз, БоЕВ и Ън. И от лошите аз съм най-лошава. Така ли?!
хахахаха
леле как шъ ми завиждат Мнемо и Семирамис!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Аре, примири се!:lol:holi_day написа:И кво е туй хилене сега?!:mad:Stranniche написа::rotfl24::rotfl24:
Останахме тука лоши аз, БоЕВ и Ън.
Слава на Капинчо! Слава, Слава!!!

- Глас в пустиня
Казвал ли съм ти, че имаш страхотни очи!?:-)pocti_bezobidna написа:
пп.
Като се отвори дума, почти всички или са слепи или просто им е по-удобно да не виждат как Боев сее ненавист.
- сър Айвънхоу
просто си е бил взимал редовно хапчетата...Ellhnida написа:
Ън, Капинчо го познавам лично. Идвал ми е на гости с жена си и съвсем нормален ми се вижда и съвсем не е това там ... :)
п.п. и аз мисля, че някой от многото, дето обитават тялото, известно ни, като Капинчо, сега се представя за калина и каквато и да е...
сър Айвънхоу написа:просто си е бил взимал редовно хапчетата...
п.п. и аз мисля, че някой от многото, дето обитават тялото, известно ни, като Капинчо, сега се представя за калина и каквато и да е...
Но каква шизофренна радост го обзема, че му обръщаме внимание...

- сър Айвънхоу
ах, как ти завиждам, че "проспа" цялата двусерийна дандания (няма да споменавам пак месеци от една година)...pocti_bezobidna написа: Лично аз с него препирни не съм имала.
Който не са го замеряли с лайна се чувства чист и неопетнен:-)сър Айвънхоу написа:
ах, как ти завиждам, че "проспа" цялата двусерийна дандания (няма да споменавам пак месеци от една година)...

- сър Айвънхоу
незнам...Ън написа:Който не са го замеряли с лайна се чувства чист и неопетнен:-)сър Айвънхоу написа:
ах, как ти завиждам, че "проспа" цялата двусерийна дандания (няма да споменавам пак месеци от една година)...
- Глас в пустиня
Лелеее, как тънко и издалеч се опитваш да ме включиш в надпреварата!holi_day написа:И кво е туй хилене сега?!:mad:Stranniche написа::rotfl24::rotfl24:
Останахме тука лоши аз, БоЕВ и Ън. И от лошите аз съм най-лошава. Така ли?!
хахахаха
леле как шъ ми завиждат Мнемо и Семирамис!Ама нямат шанс, това е положениету!
Panta rhei...