И да го триеш и да го не триеш...чел съм го и Щ`Ъ чекам утре а сЪ цуфисаш у софето.
Миналия път те пропуснах поради заетост, но тоя път нема да си позволя!
И оня..Айвъна ли, Метаморф ли... ба ли го как се дума
Мнемозина написа:Добре, като Фръкнеш, ще скачаме.Stranniche написа:
Писах я в момент на пълен потрес. И я изтрих, защото реших да не казвам "Хоп!" преди да съм скокнала, пардон, хвръкнала.
СУПЕР!!!!!!Semiramis написа:Брутро!
По онова, което е изтрила -този път ще се включа реално
Не мога да пускам vbox7.БоЕВ написа:Ще ми се!:(
Но
Само това от мен.
vbox7.com/play:fdc6b0fb
Никога да не объркваш пътя и сто хайдути братя да имаш!
Къде остана тая реч омайна сладка, бе мъжжж?!:winkw:МЪЖжжж написа:Де ти е поста бре репоооо?!?
И да го триеш и да го не триеш...чел съм го и Щ`Ъ чекам утре а сЪ цуфисаш у софето.
МерсиSweety написа:Къде остана тая реч омайна сладка, бе мъжжж?!:winkw:МЪЖжжж написа:Де ти е поста бре репоооо?!?
репо?
ба ли го?
Какво е това сега, а?
Моля, уважавай и никовете на хората, все пак това е виртуална седянка.
Кой знае още какво може да научим от тебе за Люси?
На Страниче пожелавам незабравими мигове в Бг и приятно изкарване на цялата компания!
Съжалявам - това не е нещо дето може да се намери токутака.Stranniche написа:Не мога да пускам vbox7.БоЕВ написа:Ще ми се!:(
Но
Само това от мен.
vbox7.com/play:fdc6b0fb
Никога да не объркваш пътя и сто хайдути братя да имаш!Има ли го другаде?
Лю-лю,[/quote] преятно изкарване. Чак на 14 май ше цъфнеме с Жената за един концерт мелодраматичен в Софето. Ако нещо случайно ти се случи да си там тогава ше се радв да се видиме. Не обещавам да съм трезв, но ше съм мил при счики случаи:-)Ще кажете ли ден или аз да кажа?
"Билет ми за обратно връщане" имам за 11 февруари.
Много ми се иска да успея да ида до Пловдив, но и това ще го повярвам когато се озова там!
До скоро!
понеже оная гад Метаморфа изчезнА като старите пари, гада му мръсен, та... явно аз трябва да му свърша работата.bead_ написа:кажи си думата, метаморфеshshtt написа:ами метаморфов да каже кога
Може да дойда с малко закъснение, защото съм и на танци от 18:00 ч. :)сър Айвънхоу написа:понеже оная гад Метаморфа изчезнА като старите пари, гада му мръсен, та... явно аз трябва да му свърша работата.bead_ написа:кажи си думата, метаморфеshshtt написа:ами метаморфов да каже кога
та,
утре, 05.02.2010 г. в 19:00 часа имаме запазена маса за 12 човека в р-т "Балкани". Намира се в Министерството на икономиката на ул.Славянска Беседа.
който иска, да се домъква!
Stranniche написа:СУПЕР!!!!!!Semiramis написа:Брутро!
Ще ми е много приятно!Semiramis написа:Stranniche написа:СУПЕР!!!!!!Semiramis написа:Брутро!
ами ако може кафе в събота?
ще ви завиждам за сбирката ...
Ресторантът се казваше "Балкани".БоЕВ написа: А за патриотизъм някой обели ли дума или се отдадохте на пацифизъм?:mad:
Ми аде пробвай сеЧаках, чаках някой да напише отчет, но не би.
Точно името ме наведе на мисълта, че ще се води някаква анти пропаганда - съгласен съм на обединени балкани, но само под скиптъра на България, точка.Мнемозина написа:
Ресторантът се казваше "Балкани".
Бяхме извънредно мотивирани и войнствени.
Гледахме строго, особено Мъжжжж.
На нас, дамите, раздадоха звънчета по едно време, с неясно предназначение, може би за да сразим вразите със звук. Ама ние можем и без звънчета. И без звук.
и те квоооооооооооМнемозина написа:Е нали разказах за звънчетата?KENT написа:Мои аде пробвай сеЧаках, чаках някой да напише отчет, но не би.
Знаеш ли кви пури имам?сър Айвънхоу написа:ще я пердаша, щото само лъже, че ще идва, а не идва...БоЕВ написа:Що, бе, да няма да я изрусяваш?:roll:сър Айвънхоу написа:ти да мълчиш, че колко си ми черна!Semiramis написа: и те квооооооооооо

Ън написа:Ми да!Semiramis написа: Съберете се по-към нас![]()
Кво се ослушват!
В края на краищата Пловдив е център на Вселената!
Ъъъъъ, най- малкото, защото ние сме тук
И не им се извинявай, бе!
Ама, ха...