снимам с два мегапикселова камера от телефонче.
"На живо" е по- добре

А брезичката хареса ли ви?:roll:

Ми, тя е друже!:lol:БоЕВ написа:Много е красива - почти като истинска и страшно ми напомня за ей тия двете.

Хех - благодаря, а, аз я бях забравил.Ън написа:Ааа, що- щях да го направя. Ама ми се искаше първо да видя дали ще я познаят и другите. Щото снимката ти е страхотна и запомняща:-)БоЕВ написа:
пп Познах я, затова пуснах и снимката, за да се види колко е реална, ти нямаше да го направиш.
holi_day написа:не мога да видя капката

и ко я напраи? изпари ли я?Ън написа:
Щото я няма...
Синът каза, че тва било топка, магическа сфера...
Като я гледах тая капка - мониторът подозирам краде много от самата картинка...bead_ написа:няма причинаЪн написа:бъдете снизходителни
великолепна е
pocti_bezobidna написа:Като я гледах тая капка - мониторът подозирам краде много от самата картинка...bead_ написа:няма причинаЪн написа:бъдете снизходителни
великолепна е

що не ги сканираш на скенерЪн написа:pocti_bezobidna написа:Като я гледах тая капка - мониторът подозирам краде много от самата картинка...bead_ написа:няма причинаЪн написа:бъдете снизходителни
великолепна е
Не само монитора, но и самата фотография. За съжаление, нямам качествена техника, с която да снимам.
Това са снимки от телефончето- нищо общо с истината.
KENT написа:
що не ги сканираш на скенер
бе арахангел
колко е по просто ибаси

Ън написа:KENT написа:
бе арахангел
колко е по просто ибаси
Къф скенер, бе? От де да го зема?
Никакво снизхождение не ти се полага!Ън написа:бъдете снизходителни

Ън написа:...
KENT написа:щоЪн написа:Хе-хе...Туш съм...KENT написа: жената не иска да е в спалнята:shy:
щото било срамота:shy:
мислим в кухнята да я сложим
засега
latrevw написа:
а относно качеството, не се притеснявай
и все пак аз трябва да потвърдя, че наистина така снимани рисунките ти губят част от истината. Ал Пачино в оригинал, пред мен, на хартия, е поне 10 пъти по-хубав от снимката тук

В офис едно гледах интересна оферта за 140лв - скенер, копир, принтер и факс, е, факсът е напълно излишен, но пък другото ме замисля.Ън написа:KENT написа:
бе арахангел
колко е по просто ибаси
Къф скенер, бе? От де да го зема?
На изток.KENT написа:...
някой да знай къде се монтира икона
...