много хубав филм
Blood Diamonds
- Dark Angel
Blood Diamonds
препоръчвам 
много хубав филм
много хубав филм
Re: Blood Diamonds
И аз, и аз...Dark написа:препоръчвам
много хубав филм
Макар и краят да е леко сладникъв (или предвидим), но наистина е много хубав.
За мен бе ужасно силен момента с момчетата-войници (даже по-силен от този с кървавите диаманти).
Освен, че е страхотно въздействащ, в този аспект (и ако се замисли някой) този "момент" добре обяснява някои неща от нашата си действителност в днешни дни (имам в предвид промити мозъци).
Аз също се присъединявам към препоръката ти!
- Dark Angel
я какво единомислиеELBI написа:....
-
Ржевски
Огледах трейлърите в ИМДБ-то... участва дикаприо и пак бият негрите - стоп, мерси!Dark написа:препоръчвам
много хубав филм
Ако имаше и някой евреин пострадал от холокоста, щеше да е ептен социален, можеше и в читанките да го включат
- Dark Angel
E? Кво от това, че участва Дикаприо.Ржевски написа: Огледах трейлърите в ИМДБ-то... участва дикаприо и пак бият негрите - стоп, мерси!
Ако имаше и някой евреин пострадал от холокоста, щеше да е ептен социален, можеше и в читанките да го включат
ти "От другата страна" гледа ли? щото и там участва
заради лъснатата му муцунка не гледах Титаник, ама сега си го бива - играе пърфект, и на визия също - пораснал е
а филма е смислен, и в никакъкв случай не е смешен
не случайно диамантената къща Де Беарс са се притеснили и тръъбят наляво и надясно, че филма е клевета и те търгуват само с "некървави" диаманти
приятно
тия в холандско - диамантената къщаРжевски написа:Огледах трейлърите в ИМДБ-то... участва дикаприо и пак бият негрите - стоп, мерси!Dark написа:препоръчвам
много хубав филм
какви мислиш че са освен евреи а
Че какво му е?Dark написа:я какво единомислиеELBI написа:....
Ни мое така. Требе се заклейми, разгроми този партийно-отклонил се елемент!!!Dark написа:E? Кво от това, че участва Дикаприо.Ржевски написа: Огледах трейлърите в ИМДБ-то... участва дикаприо и пак бият негрите - стоп, мерси!
ти "От другата страна" гледа ли? щото и там участва
заради лъснатата му муцунка не гледах Титаник, ама сега си го бива - играе пърфект, и на визия също - пораснал е
а филма е смислен, и в никакъкв случай не е смешен
не случайно диамантената къща Де Беарс са се притеснили и тръъбят наляво и надясно, че филма е клевета и те търгуват само с "некървави" диаманти
приятно
Баси, как са загъбили толкова хора правилната линия на партията. На нищо не е заприличало разпространение на филми...
Уджас!!!
- Dark Angel
нищоELBI написа: Че какво му е?
наслаждавам се
- Dark Angel
уджас яELBI написа: Ни мое така. Требе се заклейми, разгроми този партийно-отклонил се елемент!!!
Баси, как са загъбили толкова хора правилната линия на партията. На нищо не е заприличало разпространение на филми...
Уджас!!!