ЧРД, Камарад!
Re: ЧРД, Камарад!
Благодаря.Ън написа:
Че, има нови избори и после някой ме предлага за министър.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
О-о-о-о, пиле шарено, защо клюкарчето не казва нищо по въпроса?!:lol:KENT написа:Благодаря.Ън написа:![]()
Честит да си,
ти и цялото ти семейство,
пълен резервоар и гладък асфалт под гумите,
удобни места за лагеруване и нови,
непроучени,
пещери с карстови образувания,
артефакти и рунически писмена!
- Глас в пустиня
А, нека да видиш сега лесно ли им е на министърчетата, завалийките.KENT написа: Снощи сънувах странен сън.
Че, има нови избори и после някой ме предлага за министър.Щото съм неопитен и могат да ме манипулират:rotfl24: Министър на труда и социалните грижи:shocked: До сутринта се потих в просъница, че ще трябва да си купя нов костюм, а аванс ще взема чак другия четвъртък:blink:
Честит рожден ден! 
Здраве и много откривателски пътешествия ти пожелавам.
И наздраве за довечера:-)
Здраве и много откривателски пътешествия ти пожелавам.
И наздраве за довечера:-)
- сър Айвънхоу
ЧРД!KENT написа:
Здрав, прав и корав нейде до 250-та годишнина... полсле по-добре да е!
Теб са те впечатлили единайсетте "усвоени" милиона.KENT написа: Министър на труда и социалните грижи:shocked:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Петък/събота, "бадемови очички" и "скиорче" съставят кабинет, който ще "оправи" България,KENT написа:Благодаря.Ън написа:Снощи сънувах странен сън.
Че, има нови избори и после някой ме предлага за министър.Щото съм неопитен и могат да ме манипулират:rotfl24: Министър на труда и социалните грижи:shocked: До сутринта се потих в просъница, че ще трябва да си купя нов костюм, а аванс ще взема чак другия четвъртък:blink:
Събота/Неделя сънуваш предложението за министерския пост
ЧРД, наздраве, за костюма не се кахъри
KENT написа:Благодаря.Ън написа:Снощи сънувах странен сън.
Честито! Министър на туризма ти пожелавам да станеш! Много щасти, късмет, любов и нови хобита!
Ама в тоя клуб телепатията наистина взима застрашителни размери...KENT написа: Благодаря.Снощи сънувах странен сън.
Panta rhei...
Благодаря на всички Приятели за пожеланията:-)Мнемозина написа:Ама в тоя клуб телепатията наистина взима застрашителни размери...KENT написа: Благодаря.Снощи сънувах странен сън.
п.п. Още сънувах, че като ме избраха съжалих, понеже насън исках да съм министър на отбраната:shy:
а , докато се притеснявах за костюма, някаква мацка дето приличаше на Искра Фидосова ме награби да ме целува по устата:shocked:
а аз се дърпах
бая се дърпах:blink:
Междувременно двамата с нея бяхме се озовали в магазин за мъжки кожени италиански обувки
Там имаше и един манекен с ботуши:blink:
...........................................................................................
После ми се припика зловещо и се събудих:lol:
Няма Искра, няма буйки....Жената нещо ромоли насън, вънка вали и капките дрънчат по ламарината над балкона...
п.п. Ибаси, трудно се влиза-ло в ..... 40-така:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Абе, влизането го направихме...KENT написа: п.п. Ибаси, трудно се влиза-ло в ..... 40-така:rotfl24:
да види как ще излизаме.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Честито, Кент!KENT написа:Благодаря.Ън написа:Снощи сънувах странен сън.
Имаш уникалната способност да разсмиваш, но и да успокояваш ..
Жив и здрав! само хубави неща!
Министър-председател да станеш!!!
Наздраве
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
[/quote]Абе, влизането го направихме...
да види как ще излизаме.
Ооо, я недей да мислиш за това отсега, но ако все пак.....
А, не можа ли да сънуваш, че ставаш Министър на здравеопазването.KENT написа:Благодаря.Снощи сънувах странен сън.
ЧРД, Кентъки! Хубави сънища, хубави дни!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- snowprincess
Ми ще се дърпаш, ами! Тая е към двеста кила.KENT написа: а , докато се притеснявах за костюма, някаква мацка дето приличаше на Искра Фидосова ме награби да ме целува по устата:shocked:
а аз се дърпах
бая се дърпах:blink:
![]()
честит рожден ден! да си жив и здрав, останалото си го имаш!KENT написа:![]()
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ДотОрееее, бъди здрав и все така изпълнен с виталност

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
списък няма. тъкмо почнах да го пиша и... домързя ме. за по-лесно. монахрия сме вече.МЪЖжжж написа:Па съм пропуснал повода /ма пиенЬето не съм/.
ЧРД гъзариноооо!
п.п. Сънуваш теквизи странни сънища, щот на сбирката у петъка съставяхме правителство.За подробности- Елби.
Ко искаш а се уредиш- Биид /Елби и даде задача да напише списъка/
just perfect
- Piqndurnik
Ся тва малко не разбрах...bead_ написа: списък няма. тъкмо почнах да го пиша и... домързя ме. за по-лесно. монахрия сме вече.само ковчежник си търся щот не върви една царска особа като мене собственоръчно да раздава кинтите. та такааааа.