Гласувайте за мен, плз!
Благодаря :)
дали ще метнат нЕкое кашонче със сърца, ако спечеля, м?
ям-ям... ям-ям...
и на мен ми ги събраRemmivs написа:събра ми очите докато го прочета
но ти дадох едно рамо
ps
пържоли има ли в наградите
или поне вино?
Мъжекъртачко, позиция 265 не е ли доста назад?:( Да бъдем реалисти все пак, а?majemela4ka написа:

каква е тази глупост бе? ще ме прощавате, нямам нерви да се регистрам в прозорец на сърчицаЪн написа:Мъжекъртачко, позиция 265 не е ли доста назад?:( Да бъдем реалисти все пак, а?majemela4ka написа:
Иначе моя глас го имаш...
Бе ти гласувай. И аз се замислих каква е наградата ама ме домързя да чета и да се регистрирам.latrevw написа:каква е тази глупост бе? ще ме прощавате, нямам нерви да се регистрам в прозорец на сърчицаЪн написа:Мъжекъртачко, позиция 265 не е ли доста назад?:( Да бъдем реалисти все пак, а?majemela4ka написа:
Иначе моя глас го имаш...
заслужава ли си наградата? каква е? че ако са бонбони Милка, според мен не си заслужава
ааа, може ли да се гласува без регистрация? аз помислих, че трябва да се регистрирамpocti_bezobidna написа:
Бе ти гласувай. И аз се замислих каква е наградата ама ме домързя да чета и да се регистрирам.
Може, може. Ама ако искаш да участваш, трябва да се регистрраш.latrevw написа:ааа, може ли да се гласува без регистрация? аз помислих, че трябва да се регистрирамpocti_bezobidna написа:
Бе ти гласувай. И аз се замислих каква е наградата ама ме домързя да чета и да се регистрирам.
и как да разбера за кого да гласувам? чувствам се като най-малоумната в тази тема? Послението е онова горе за "Мецане" ли? аз не го виждамpocti_bezobidna написа:Може, може. Ама ако искаш да участваш, трябва да се регистрраш.latrevw написа:ааа, може ли да се гласува без регистрация? аз помислих, че трябва да се регистрирамpocti_bezobidna написа:
Аз много обичам да получавам наградиама с шоколади не могат да ме примамят
Ами, на линка, който ти е дала, в дясно има - "Гласувай"latrevw написа:и как да разбера за кого да гласувам? чувствам се като най-малоумната в тази тема? Послението е онова горе за "Мецане" ли? аз не го виждамpocti_bezobidna написа:Може, може. Ама ако искаш да участваш, трябва да се регистрраш.latrevw написа:ааа, може ли да се гласува без регистрация? аз помислих, че трябва да се регистрирамpocti_bezobidna написа:
Аз много обичам да получавам наградиама с шоколади не могат да ме примамят

боже, пък аз влизам в класиране и търся тамЪн написа: Ами, на линка, който ти е дала, в дясно има - "Гласувай"

majemela4ka написа:
Благодаря ти, ама свърши - следващия път:winkw:сър Айвънхоу написа:majemela4ka написа:ъъъ... аз... таковата... гласувах два пъти... от къщи и от офиса... нъл си другарче!...
п.п. ако успея да се докопам до друг комп, пак ще гласувам...

Ти си страшна направо с плетките!majemela4ka написа: на ти биберон
личи си, че с голямо удоволствие се занимаваш с плетивата и затова стават така хубави.majemela4ka написа: Латрево, на мен не ми е лигаво, щото две девойки си имам и те се кефят. Пък и една връвчица в бяло и червено и ей ти мартеница-герданче за момиченца:-)
на ти биберон
момче е, ама... сменихме таткотоRemmivs написа:то и аз х2 ама да питам друго
третото мъж ли е бе
че аз съм обещал момче
ма не ми вярват и не се навиват пусто
туй е с една...pocti_bezobidna написа:
Ти си страшна направо с плетките!
Никога не ми е минавало през ум, че толкова неща могат да се сътворят с две игли и прежда!

Бе как се гласува, бе?majemela4ka написа:ям...
Гласувайте за мен, плз!
Благодаря :)
дали ще метнат нЕкое кашонче със сърца, ако спечеля, м?
ям-ям... ям-ям...