Тва е.
Като го сканирам, ще е с по- добро качество.
П.П. Дарки, върни се!:(

леле, не мога да спра да ти се възхищавам, честно!!!
Стига ся и ти.latrevw написа:

абе, глупости, ще ги продаваме по 10 лв примерно, колкото да се каже, но като видиш народа как се избива за тях, няма ли да ти е кефЪн написа:Стига ся и ти.latrevw написа:
Нали ме познаваш
Нищо няма да продавам!
Не затова рисувам.
Релакс, тва е
Стигне ли се до финикийските знаци- сичко се опорочава!
Тва за 10 лв. никога няма да го дам.latrevw написа:абе, глупости, ще ги продаваме по 10 лв примерно, колкото да се каже, но като видиш народа как се избива за тях, няма ли да ти е кефЪн написа:Стига ся и ти.latrevw написа:
Нали ме познаваш
Нищо няма да продавам!
Не затова рисувам.
Релакс, тва е
Стигне ли се до финикийските знаци- сичко се опорочава!
ясно ми е, че не рисуваш за пари, това е начин да видиш реакцията на хората. помисли, няма да съжаляваш. пък специално за теб, може да кажем, че всичко е изкупено от варненската ти обожателка и затова само да разглеждат и коментират

Ън написа: Релакс, тва е![]()
щото имаш хубави очи, щоЪн написа: И що мойто очо си нарисувах?
Semiramis написа:за колко лева ще търпиш тийнейджър?
Айде беее! Кой ще ми нарисува Ричард, а?latrevw написа:щото имаш хубави очи, щоЪн написа: И що мойто очо си нарисувах?
п.п. по 50?:-)
кой Ричард беpocti_bezobidna написа:
Айде беее! Кой ще ми нарисува Ричард, а?
Откога врънкам една приятелка, ма тя все няма време.
Него за по-малко от 80 да не го даваш!
И освен това, като ти купят нещо, усещането е различно, да знаеш. Особено от място за акквото говори Латерво, а не случайна продавница някаква.
Трети.latrevw написа:
кой Ричард бе![]()
Няма да го търпя изобщо!:-)Semiramis написа:
Ън, да ти го пратя на уроци малко?
за колко лева ще търпиш тийнейджър?

pocti_bezobidna написа:Трети.latrevw написа:
кой Ричард бе![]()
Е, не разбирам! Честно! Тоя Ричард... защо точно той?:shocked: Ми, не ме кефи! Никога не бих го нарисувал...pocti_bezobidna написа:

Лат, ти за 10 кинта можеш само да разрешиш някой да ги погледа.latrevw написа:абе, глупости, ще ги продаваме по 10 лв примерно, колкото да се каже, но като видиш народа как се избива за тях, няма ли да ти е кеф
ясно ми е, че не рисуваш за пари, това е начин да видиш реакцията на хората. помисли, няма да съжаляваш. пък специално за теб, може да кажем, че всичко е изкупено от варненската ти обожателка и затова само да разглеждат и коментират
хихи, http://www.imdb.com/title/tt0116913/Ън написа:Е, не разбирам! Честно! Тоя Ричард... защо точно той?:shocked: Ми, не ме кефи! Никога не бих го нарисувал...pocti_bezobidna написа:
ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземеholi_day написа: Лат, ти за 10 кинта можеш само да разрешиш някой да ги погледа.
Аз подарявам на теб, на ТЕБ! Щото те чувствам близка! И такива като теб няма много, ако ме разбираш...latrevw написа:ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземеholi_day написа: Лат, ти за 10 кинта можеш само да разрешиш някой да ги погледа.

аааа, тва е друго нещо! Кажи Ал, а не Ричард! Щото Ричард не е блестля с някакви достойнства...latrevw написа:хихи, http://www.imdb.com/title/tt0116913/Ън написа:Е, не разбирам! Честно! Тоя Ричард... защо точно той?:shocked: Ми, не ме кефи! Никога не бих го нарисувал...pocti_bezobidna написа:
моя човек бе (ако не съм я разбрала погрешно де)
чак ми стана неудобно, че аз го имам, а тя не

а, спри се с това продаване, че ще ми се допише бързо и неудържимоlatrevw написа:ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземе
Стига, дееееееholi_day написа:а, спри се с това продаване, че ще ми се допише бързо и неудържимоlatrevw написа:ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземе

убуу, удържам сеЪн написа:Стига, дееееее
оооо, затова така си зададох въпросаЪн написа:Няма да го търпя изобщо!:-)Semiramis написа:
Съжалявам, че съм леко груб, но за сметка на това откровен...Нали
.
Ън написа: В нета има доста уроци. И аз сега се уча отново...Малко закъсняло учене, но все пак...
Попаднах на един урок от художник.
.....
Фриски, това е велик урок, честно!
Не му трябвам аз за учител на тийна, просто му покажи пътеките в нета. Той сам ще тръгне по тях, ако поиска...
спирам, ама ти пиши бързо и неудържимоholi_day написа:а, спри се с това продаване, че ще ми се допише бързо и неудържимоlatrevw написа:ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземе
Мира, сори- написал съм Фриски.Semiramis написа:оооо, затова така си зададох въпросаЪн написа:Няма да го търпя изобщо!:-)Semiramis написа:
.
Ън написа: В нета има доста уроци. И аз сега се уча отново...Малко закъсняло учене, но все пак...
.....
Не му трябвам аз за учител на тийна, просто му покажи пътеките в нета. Той сам ще тръгне по тях, ако поиска...
трябва учител точно за това.
Аз само повтарям
рисувай така, както ТИ виждаш
Мерси за урока. Предадох))

Стига, ся!latrevw написа:спирам, ама ти пиши бързо и неудържимоholi_day написа:а, спри се с това продаване, че ще ми се допише бързо и неудържимоlatrevw написа:ми аз таковата, щото той каза, че не за пари, па и нали подарява. а там такива като мен ще има много, па викам барем нещо да вземе
що така ме засрамихте бе, аз с добро нали

ох, сега разбрах що все редя пъзелите на обратно, не съм използвала мозъка си (дали изобщо го имам), а само очитеЪн написа:
Няма да го търпя изобщо!:-)
В нета има доста уроци. И аз сега се уча отново...Малко закъсняло учене, но все пак...
Та, този човек казва следното- перефразирам:
- Аз съм възрастен човек и имам за цел да казвам разумни неща. И когато съм обучаващ и кажа- "Спрете да използвате вашия мозък" звучи неразумно и смешно.
Но когато рисуваме нещо, ние често рисуваме, това което си мислим, че трябва да е там, а не това, което действително е там.
Ние всички знаем как изглежда човешкото око.
Но спрете и се загледайте в огледалото. След минута- две ще установите, че окото не е чак толкова просто нещо за рисуване.
ОК, така че сега тук е моят съвет:
Вземи една хубава снимка на око от списание с цвят и гланц и...я завърти с главата надолу.
Това е упражнението за вас. Вие трабва да забравите, че това е око.
За да го нарисувате, вие трябва да го разглеждате като сбор от тъмни и светли образи.
Сега го нарисувайте използвайки своите очи, а не мозъка си, така че да не казвате- "сега ще нарисувам миглите", а да кажете- тук има малко тъмно и до него малко светло. Или- сега аз рисувам тази тъмна крива долу.
Тя може да изглежда глупаво, но резултатът ще ви смае!
Това не е само съвет за рисуване на очи, а за всичко!
Рисуване на нещо, което е с главата надолу, ви принужава да се отървете от идеите в мозъка си и да използвате очите си, тоест това, което наистина виждате!

Ън написа:
аааа, тва е друго нещо! Кажи Ал, а не Ричард! Щото Ричард не е блестля с някакви достойнства...
точно, като показах рисунката на Ал Пачино и ми казаха, смятай, ако е и толкова добър зъболекар. И аз имам сумати неща да си правя, ама ме е срам при него, щото искам упойка и да ми търпят гевезелъцитеRemmivs написа:искам да дойда да си правя при теб една корона дето ми създава грижи
ако така рисуваш като хм аматьор (това значело любовник/ца на френски верно ли? сигурно щото не е профи)
сигурно правиш невероятни неща за горките пациенти като професионалист
Аз за най-елементарните нища искам упойка. Дофтора само се опитва да ме убеди, че после повече ще ме боли от убождането с иглата, докато премине, ма нИмога другояче - шубееее страшноlatrevw написа:...ама ме е срам при него, щото искам упойка и да ми търпят гевезелъците
ама 1:1. като стана от стола винаги съм изпотена от стискане и напрежение. обещавам си, че ще започна да ходя редовно и никога не го правяpocti_bezobidna написа:
Аз за най-елементарните нища искам упойка. Дофтора само се опитва да ме убеди, че после повече ще ме боли от убождането с иглата, докато премине, ма нИмога другояче - шубееее страшноКато чуя машинката и се вкопчвам в облегалките на стола. И все си викам после - на виде ли че няма нищо страшно. Ама до следващия път.
Аз по принцип стикскам очи от шубе. НО заради лещите насочената светлина ме дразни, а като са ми уморени очите става страшно направо. Уплаших го веднъж доктора - уж упойка, уж внимателно пипа, а на мен ми текат сълзиRemmivs написа:.. едно, че ми блести пустата лампа