а, добро си дошла!
брех... ветрени цветове се поЯвиха на хоризонта син...
- сър Айвънхоу
брех... ветрени цветове се поЯвиха на хоризонта син...
или вятърничави ли се превежда? 
а, добро си дошла!

а, добро си дошла!
никъф поет не си ти, айвенго 
цветовете
на ветровете
добре дошла да кажа и аз
не вярвам това да е мъжки ник
и една любима моя песен от мен
и наздраве
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=7218

цветовете
на ветровете
добре дошла да кажа и аз
не вярвам това да е мъжки ник
и една любима моя песен от мен
и наздраве
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=7218
- windcolours
Добре заварили, малки,по-големи и най-големи момичета и момчета!!!
Айвънхоу,дължа ти една бира за топлото посрещане! Поискай си я от Сашо като се видите
Рем, ако и мойто мъж ми пишеше такива хубави работи,сега нямаше да си гризе ноГтите от страх да не ти пристана след поетичното посрещане
С тебе,апропо,можем небрежно да поприказваме на тема:основателят на новата българска държава,което се оказа препъни камък в регистрацията ми :) Така де,и в Гугъла търсих,и с човек, дето от история разбира говорих,но по никакъв начин не ни дойде на акъл,че под нова БГ държава имаш предвид това, дето е основано чаааааааак през 681
Добре,че наш Сашо е прагматичен и прецени ситуацията трезво: "Предишният въпрос е бил: коя българска река е и държавна граница. И сега не може да е нещо засукано...Пиши Аспарух". Е писах.. затова съм тук сега :) Иначе бях зациклила на Второто българско царство и неговите основатели .... 
Ох,че дълго лирично отклонение стана....
Другари,сега по същество! Аз,за да ми дойде музата за писане, се нуждая от вдъхновение.. срамежлива съм...И скромна... Бе вие още ли не зацепихте- дайте биратааааааа И мръФките!!! И по-бърже,че купонът тече!
Хайде,до писане! :)
Айвънхоу,дължа ти една бира за топлото посрещане! Поискай си я от Сашо като се видите
Рем, ако и мойто мъж ми пишеше такива хубави работи,сега нямаше да си гризе ноГтите от страх да не ти пристана след поетичното посрещане
С тебе,апропо,можем небрежно да поприказваме на тема:основателят на новата българска държава,което се оказа препъни камък в регистрацията ми :) Така де,и в Гугъла търсих,и с човек, дето от история разбира говорих,но по никакъв начин не ни дойде на акъл,че под нова БГ държава имаш предвид това, дето е основано чаааааааак през 681
Другари,сега по същество! Аз,за да ми дойде музата за писане, се нуждая от вдъхновение.. срамежлива съм...И скромна... Бе вие още ли не зацепихте- дайте биратааааааа И мръФките!!! И по-бърже,че купонът тече!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Оооо, на теб ти е отворил вратата наш Сашо, значи те приемаме с отгворени обятия!windcolours написа:Добре заварили, малки,по-големи и най-големи момичета и момчета!!!![]()
С тебе,апропо,можем небрежно да поприказваме на тема:основателят на новата българска държава,което се оказа препъни камък в регистрацията ми :) Така де,и в Гугъла търсих,и с човек, дето от история разбира говорих,но по никакъв начин не ни дойде на акъл,че под нова БГ държава имаш предвид това, дето е основано чаааааааак през 681Добре,че наш Сашо е прагматичен и прецени ситуацията трезво: "Предишният въпрос е бил: коя българска река е и държавна граница. И сега не може да е нещо засукано...Пиши Аспарух". Е писах.. затова съм тук сега :) Иначе бях зациклила на Второто българско царство и неговите основатели ....
![]()
Добре дошла!
И кажи на онзи Мъжжж по- често да се вясва насам!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Ън написа:Оооо, на теб ти е отворил вратата наш Сашо, значи те приемаме с отгворени обятия!windcolours написа:Добре заварили, малки,по-големи и най-големи момичета и момчета!!!![]()
С тебе,апропо,можем небрежно да поприказваме на тема:основателят на новата българска държава,което се оказа препъни камък в регистрацията ми :) Така де,и в Гугъла търсих,и с човек, дето от история разбира говорих,но по никакъв начин не ни дойде на акъл,че под нова БГ държава имаш предвид това, дето е основано чаааааааак през 681Добре,че наш Сашо е прагматичен и прецени ситуацията трезво: "Предишният въпрос е бил: коя българска река е и държавна граница. И сега не може да е нещо засукано...Пиши Аспарух". Е писах.. затова съм тук сега :) Иначе бях зациклила на Второто българско царство и неговите основатели ....
![]()
Добре дошла!
И кажи на онзи Мъжжж по- често да се вясва насам!
Разберете се с любимите му самолеДи-те го държат далеч от света...
Добре дошла.windcolours написа:
Обикновено избягвам да пиша в приветствени теми за новодошли, щото само се регистрират и не се появяват техни мнения.
Плашим ги ужасно. Събрали сме се все самовлюбени.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- windcolours
Той Сашундерът на вас се е метнал начиholi_day написа:Добре дошла.windcolours написа:
Обикновено избягвам да пиша в приветствени теми за новодошли, щото само се регистрират и не се появяват техни мнения.
Ми...предупредена съм и гальовно ми беше размахан пръст,че ТРЯБВА да пиша. И след такъв топъл прием-смея ли да се потопя в мълчание...
holi_day написа:Добре дошла.windcolours написа:
Аз пък се улавям, че разточително пиша в приветствени теми за неразписали се новодошли, обаче ако новодошлият вземе да се разпише, млъквам удивено.
Здравей и тук, windcolours, добре дошла!
Panta rhei...
windcolours написа:Той Сашундерът на вас се е метнал начи
Ми...предупредена съм и гальовно ми беше размахан пръст,че ТРЯБВА да пиша. И след такъв топъл прием-смея ли да се потопя в мълчание...
праилно
Ф.Песоа
Ф.Песоа
от такива, дето мълчат удивено, производителите на клавиатури развиват бизнесМнемозина написа:Аз пък се улавям, че разточително пиша в приветствени теми за неразписали се новодошли, обаче ако новодошлият вземе да се разпише, млъквам удивено.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- windcolours
Мнемозина написа:holi_day написа:Добре дошла.windcolours написа:
Плашим ги ужасно. Събрали сме се все самовлюбени.:lol::lol:
Аз пък се улавям, че разточително пиша в приветствени теми за неразписали се новодошли, обаче ако новодошлият вземе да се разпише, млъквам удивено.
Здравей и тук, windcolours, добре дошла!
Ей, ще ме напиете с толкова наздравици
Стига бе!holi_day написа:от такива, дето мълчат удивено, производителите на клавиатури развиват бизнесМнемозина написа:Аз пък се улавям, че разточително пиша в приветствени теми за неразписали се новодошли, обаче ако новодошлият вземе да се разпише, млъквам удивено.
Все да засрамиш човека и ти...
Panta rhei...
Малииии...windcolours написа:
А репликата "..и гальовно ми беше размахан пръст,че ТРЯБВА да пиша" си е насочена към Айвън. Та не е ясно кой требе а черпи бирата дет му дължиш!.
Те това е девойката връз един мост у Верона:

Опитах се неуспешно да нарисувам и TerE за именният и ден на 10-ти /днес, да вече е днес

Направо на себе си се чудя...след 20 и кусур години пак се хващам да драскам...
п.п. И репо! Не мъ наричай СашУ, щот тук съ прая на МЪШшшш.
А добре дошла и наздраве!
п.п.2, шпация се поставя след запетаята при писане на кирилица.
п.п.3 Картините се гледат на фона на тази музика: Pupo : Su di noi
Последно промяна от І на 10.02.10, 04:43, променено общо 3 пъти.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ехаааааа.......кеф!МЪЖжжж написа:
Те това е девойката връз един мост у Верона:
Опитах се неуспешно да нарисувам и TerE за именният и ден на 10-ти /днес, да вече е днес/, но направо я развалих кат образ и подобие.
Направо на себе си се чудя...след 20 и кусур години пак се хващам да драскам...Накрая пак ще просвиря и на китара /дано сте достатъчно далече щот нема да опитвам първо с добро
/
Браво!:-)
Нема само аз да драскам, я.
Бе тва да не е от възрастта...
Аре, ти ще им свириш чалга на китара, аз шъ пригласям на кларинет и ще ги изгоним всичките...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
Леле, и Сашо рисувал
страхотно, продължавай
Ън, глей какво става, твоята страст повлече крак, ех, че хубаво. сега и мен ме засърбяха ръцете, ама ще ме е срам на вашия фон.
страхотни сте бе, хора!
ако може Мнемо да посвири малко, Холи да драсне един стих, Грийн да напише един разказ, Рем едно есе на тема "всичко е едно" и денят ще е прекрасен
Ън, глей какво става, твоята страст повлече крак, ех, че хубаво. сега и мен ме засърбяха ръцете, ама ще ме е срам на вашия фон.
страхотни сте бе, хора!
ако може Мнемо да посвири малко, Холи да драсне един стих, Грийн да напише един разказ, Рем едно есе на тема "всичко е едно" и денят ще е прекрасен
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- windcolours
Тя, свалката, не се губисър Айвънхоу написа:альооо, малката, не можеш ли да си плащаш вересиите, та Мъжжж-о да ти ги плаща?windcolours написа: Айвънхоу,дължа ти една бира за топлото посрещане! Поискай си я от Сашо като се видите
п.п. а и нали щееме да са сваляме с тебе?
- сър Айвънхоу
мацетоооо... мое да се сваляме с тебе, ама нема обиждаш приятеля ми на скръндза, ей! за него човек убивам... камо ли тебе.windcolours написа:Тя, свалката, не се губисър Айвънхоу написа:альооо, малката, не можеш ли да си плащаш вересиите, та Мъжжж-о да ти ги плаща?windcolours написа: Айвънхоу,дължа ти една бира за топлото посрещане! Поискай си я от Сашо като се видите
п.п. а и нали щееме да са сваляме с тебе?А и бирата си върви с нея,ако онази скръндза, Мъжжж дет' се води,му досвидее да те почерпи
И не се безпокой за главата си - той не ревнува, щото "да ревнуваш без повод е глупост,а да ревнуваш с повод-късно"
- Green Light
Уиндколор, мисля, че това е атентат. По някакъв начин си засегнала Мъжж, може примерно, да си настъпила задния стабилизатор, преди да е хванало лепилото, и той ти е замислил отмъщение. Я, казал си, да я вкарам в някакво приключение. Какво, какво...да я бутна в яма със скорпиони, да и срежа спирачките на колата, в продупчена лодка да я вкарам по средата на ледено езеро, тцъ може да се измъкне.... после бавно изгряла усмивка на устните... и потрил ръце.МЪЖжжж написа:Малииии...windcolours написа:
Хайде,до писане! :)Прописала е гадината!
![]()
Яго!
А за какъв човек го мислехме!
- windcolours
Ън,
специален поздрав имаш от мен по повод рисунките :) А,доколкото прочетох и в блога ти /понеже сега нали се изживявам като разузнавач от Втората световна война, за да се ориентирам кой на къФ се прави тук ;) /, и хайку пишеш!
Аз съм от породата, дето много уважава такива люде!!!
Надявам се да кръстосваме благородно словесни шпаги,извисявайки литературна мисъл
специален поздрав имаш от мен по повод рисунките :) А,доколкото прочетох и в блога ти /понеже сега нали се изживявам като разузнавач от Втората световна война, за да се ориентирам кой на къФ се прави тук ;) /, и хайку пишеш!
Надявам се да кръстосваме благородно словесни шпаги,извисявайки литературна мисъл
- windcolours
Е ква стана тя....не искам да причинявам военни междуособици с летален изход...хеле па за себе сисър Айвънхоу написа:
мацетоооо... мое да се сваляме с тебе, ама нема обиждаш приятеля ми на скръндза, ей! за него човек убивам... камо ли тебе.
Ти по-добре го питай дали се чувства обиден... и тогава ме води към гилотината
- сър Айвънхоу
абе, ти що пишеш само у таз тема? я, се разходи малко и по другите...windcolours написа:Е ква стана тя....не искам да причинявам военни междуособици с летален изход...хеле па за себе сисър Айвънхоу написа:
мацетоооо... мое да се сваляме с тебе, ама нема обиждаш приятеля ми на скръндза, ей! за него човек убивам... камо ли тебе.
Ти по-добре го питай дали се чувства обиден... и тогава ме води към гилотината
айде, бегом!
- windcolours
- windcolours
- сър Айвънхоу
Добре дошла Уиндкалърс /накратко Уинди/, малко на патерици де. Днес и аз има повод да почерпя. Спуках за пръв път гума. Откога тази случка тревожеше сънищата ми на шофьор новобранец.... Предна и то в града до мола, а не из сокаците или на магистралата. После половин час псувах и сменях. Жена ми псуваше втори глас, небрежно махайки с един ключ за гуми /на два пъти без балко да ме бацне по темето/ и твърдеше , че за двама човека с три обарзувания петнайсе минути за ена гума са си направо разхищение на време. Най-трудно ми беше да извадя резервната от багажника...Дърпам, не излиза.
Махнах сичко и пак дърпам:mad:....бря не ще, седи като занитена ма...и...
п.п. После видях, че била завита през центъра за корпуса на колата с един болт, да не се мандахерца:rotfl24:
п.п. Тука е весело:lol:
п.п. После видях, че била завита през центъра за корпуса на колата с един болт, да не се мандахерца:rotfl24:
п.п. Тука е весело:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.