Възрастта може да е...

Все същите
esti

Re: моето мнение

Мнение от esti »

докТоркаТа написа:
esti написа:
докТоркаТа написа:
та поредната "мода" и в Бг ...само дето е с 10 години закъсняла.
Тук беше "модно" преди 10 години..

аз бих ви предложила друго...
Ботокс инжекция на Г точката...
Искаш да кажеш, че Г точките не са мит?
Предполагам и разните видове женски оргазъм също не са масова заблуда...:lol:
А що се отнася до модата, нормално е да се водим по нашата си мода.
Но едно не мога да си обясня - как така се получава, че в млада възраст, когато хормоните се призвеждат по естетвен начин в организма, предпазват от остеопороза, няма горещи вълни и т.н. а, когато тези същите хормони започнат да се вкарват отвън с хапове изведнъж се оказва, че не помагат за нищо....:roll:
обяснението е изкл просто.
Концентрацията,която постигаме с хапчета е с пъти по-ниска...
Не можем да вземамае по-високи дози ,заради рисковете.
Та затуй.
Колкото до остеопорозата..
вземай по една таблетка калций с вит Д( повече,ще ти докара хиперкалциурия и камъни) още от сега,спортувай и се моли гените ти да са "здрави"...

Г -точките не са мит.Нито са мит различните видове оргазми.
:roll:
И все пак, колкото и да са ниски концентрациите разликата между жени взимащи хапове и такива, които не взимат е голяма - в полза на взимащите...
Както и да, ще разпитам пак моите докторя.
За калций и вит Д - аз не бих взимала. Навремето сина ми като беше бебе не взимаше, та аз ли сега...:lol:

А точката и видовите оргазми са си мит!:cool:
І

Мнение от І »

esti написа: За калций и вит Д - аз не бих взимала. Навремето сина ми като беше бебе не взимаше, та аз ли сега...:lol:

Ами взимай...троянска сливова. :roll: Универсална рецепта за дълголетие и гладка кожа .. /така може да си я зашкуриш на асфалта, че ще си като биено бебешко дупе :lol: /.

А за точките, да земем да ти ги покАжем, а? :blum:
esti

Мнение от esti »

Lenny написа:
Ето ви един виц за разведряване :
"За разведряване".....уж повечето казват, че не се страхуват и, че ще мислят като му дойде времето, а май не е така. Ти не си първата, която мисли, че темата има нужда от разведряване, че е страшна...
Извинете, ако наистина темата ви е подействала кофти. Не това беше целта:shy:
Аз понеже изобщо, ама изобщо не я намирам за потискаща, още по-малко за страшна, нито пък за прекалено ненавременна, особено за жените в крайната част на 30-40 - реших, че и при вас е така.
Някак си аз отделям нещата т.е. отделям остаряването (него го мразя, щото ще погрознея и надебелея и ще се сбръчкосам) от кричтическата, като диагноза. От "диагнозата" не ме е страх. Знам, че ще се справя без да ми минават мисли за самоубийство.:winkw:
Ама аз съм си извратена, нормално е....:roll:
І

Мнение от І »

Lenny написа:Така де за критическа ще ми пишат.....
Айдеее ся.
Утре сутрин в 8.30 искам тука отчетна тема на кой муж каква му е температурата на т...ките :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Извинения не се приемат:blum::blum::blum:
ЛЕЛЕЕЕЕ :shocked: :shocked: :blink: :shocked:! А ние днес клубна среща ше правим... :shocked:
Момчетаааа! Бандажи, нара`мо!
:lol:
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа:
esti написа: За калций и вит Д - аз не бих взимала. Навремето сина ми като беше бебе не взимаше, та аз ли сега...:lol:

Ами взимай...троянска сливова. :roll: Универсална рецепта за дълголетие и гладка кожа .. /така може да си я зашкуриш на асфалта, че ще си като биено бебешко дупе :lol: /.

А за точките, да земем да ти ги покАжем, а? :blum:
Е покaжете де! Т.е. кажете къде са:grin:
Ми така де - редовно има разни издирвания на Г-точки, къде е, та къде е.:lol:
Ся некой "специалисти" казват, че била навътре във влагалището на горната страна, ама не точно в средата ми можело и малко наляво или надясно да бяга. Други пък думат, че във влагалището таквизи рецептори няма и.....абе иди ги разбирай. А точно от теорията, че нема такова животно като Г-точка идва и другата за видовете оргазми.
Мога и по-добре да обясня всичко, което имам предвид, но ще се наложи да бъда твърде натуралистична в изказа, а днес е рисковано, защото усещам повишени нива на тестостерон в темата ми - не ми се ще да ми се напуква монитора.:blum:
Както и да е...
Това няма значение всъщност.
І

Мнение от І »

esti написа: Е покaжете де! Т.е. кажете къде са:grin:
Ся некой "специалисти" казват, че била навътре във влагалището на горната страна, ама не точно в средата ми можело и малко наляво или надясно да бяга. Други пък думат, че във влагалището таквизи рецептори няма и.....абе иди ги разбирай. А точно от теорията, че нема такова животно като Г-точка идва и другата за видовете оргазми.
Мога и по-добре да обясня всичко, което имам предвид, но ще се наложи да бъда твърде натуралистична в изказа, а днес е рисковано, защото усещам повишени нива на тестостерон в темата ми - не ми се ще да ми се напуква монитора.:blum:
Както и да е...
Ми...мога и с казване. Макар, че опипом се показва най добре.. :blum:
Намира се на края на думата "ШопинГ."
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа: Ми...мога и с казване. Макар, че опипом се показва най добре.. :blum:
Намира се на края на думата "ШопинГ."
Ееее, нямам как да не се съглася с теб.:lol:
За много жени това наистина си е Г-точка.
А аз, както винаги съм повече мъж - мразя шопинга, а още повече мразя безцелното обикаляне на магазините просто така, да се види кво има, кво няма....
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Re: Възрастта може да е...

Мнение от Пенчо Заека »

esti написа:Млада, напреднала, крехка, трета, зряла, трудна, христова и още каква ли не.
А може да бъде и критическа.
Точно за нея ми е думата.
Няма кво да се заблуждаваме, вече сме на прага на тази възраст и на мен ми е много интересно, какво е отношението ви мили дами към предстоящото...хъм....приключение:lol:
Мислите ли за климактериума, интересуватели се от него, четете ли, говорите ли за това с лекаря си?
С какво настроение сте спрямо хормонозаместителната терапия?
Страхувате ли се от това, което ни чака?
Когато почувствате някакви медицински оплаквания, които обикновено се обясняват със стрес, преумора или липса на витамини, започва ли крадешком в съзнанието ви да се промъква мисълта, че може би вече получаваме първите сигнали....
А вие мъже, притеснявате ли се от предстоящото ви съжителство с жена - климактеричка?:grin:
Твърдо НЕ на хаповете! Има си китайски билки за тая работа. И повечко....таковата:blum:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

esti написа:Е покaжете де! Т.е. кажете къде са:grin:
Както и да е...
Не е важно къде са. Важно е да се търсят
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

esti написа:критическа.
grin:
Изобщо не съм се замислила. Ама гена ми е такъв , че всичко ми е със закъснение и най - вече акъла .
Така , че ако имам този начин на живот който водя в момента може и няколко месеца да минат докато забележа , че нещо се е променило.
Абе вие толкова ли нямате какво да правите , че само такива неща са ви в главата?

PS. Пък за оргазмите направо ме разби. Аз различавам 2 вида при мен . Така че твърдо ги има и ако не си ги изпитала сменяй ...жребеца о време .
Нищо лично, само изказах мнение!
esti

Мнение от esti »

графинята написа:
esti написа:критическа.
grin:
Изобщо не съм се замислила. Ама гена ми е такъв , че всичко ми е със закъснение и най - вече акъла .
Така , че ако имам този начин на живот който водя в момента може и няколко месеца да минат докато забележа , че нещо се е променило.
Абе вие толкова ли нямате какво да правите , че само такива неща са ви в главата?

PS. Пък за оргазмите направо ме разби. Аз различавам 2 вида при мен . Така че твърдо ги има и ако не си ги изпитала сменяй ...жребеца о време .
И какви точно работи са ни в главата? :lol:
Това е просто тема - пусната, изкоментирана и вече изчерпана.
Това не я прави вечно присъствие в главите ни.
Като всички други теми тук.

А, дали и какви оргазми получавам, не бих коментирала тук.:winkw:
За жребеца - кой точно от всички да сменя?:blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

пак спорт
сега пък конни надбягвания
по евроспорт 1 или по 2 :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

caliostro написа:пак спорт
сега пък конни надбягвания
по евроспорт 1 или по 2 :cool:
жребци с една дума :snlach:
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

esti написа:
Lenny написа:
Ето ви един виц за разведряване :
"За разведряване".....уж повечето казват, че не се страхуват и, че ще мислят като му дойде времето, а май не е така. Ти не си първата, която мисли, че темата има нужда от разведряване, че е страшна...
Извинете, ако наистина темата ви е подействала кофти. Не това беше целта:shy:
Аз понеже изобщо, ама изобщо не я намирам за потискаща, още по-малко за страшна, нито пък за прекалено ненавременна, особено за жените в крайната част на 30-40 - реших, че и при вас е така.
Някак си аз отделям нещата т.е. отделям остаряването (него го мразя, щото ще погрознея и надебелея и ще се сбръчкосам) от кричтическата, като диагноза. От "диагнозата" не ме е страх. Знам, че ще се справя без да ми минават мисли за самоубийство.:winkw:
Ама аз съм си извратена, нормално е....:roll:
Нормална си си съвсем!
Както казах в моя постинг преди вица и аз съм се замисляла при това неведнъж и не от вчера. Имам и причина да мисля за това. Но както и ти каза мисля трезво и спокойно за нещата. Премислям, претеглям, проучвам какви са новостите по темата.
Просто по навик гледам да обърна нещата на майтап. :shy::shy::shy: Не исках да ти оспамя темата ама така отвътре ми дойде :grin::grin::grin:.
Пък и виж отчетна тема така и няма . :blum::blum::blum:.
Мъжжж-овете веднага туриха бандажите, даже Дарки се измъкна ....:winkw::winkw::winkw:
annonymus

Мнение от annonymus »

графинята написа:... всичко ми е със закъснение и най - вече акъла.
Хи-хи, и мой никакъв го няма, още. Казват - не ти ли дойде навреме, не го чакай!
Ма и аз се чудя кви са тия теми за критическата и г-точките (тва П. Колеьо ли е?)
Стига бе, най-доброто предстои!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: За жребеца - кой точно от всички да сменя?:blum:
Карай на ротационен принцип. :grin:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

От няколко дни, седмица ме боли кръст, та в слетлината на твоята тема, съм се замислила....е ли това някой от симптомите на посочената от теб възраст (не я наричам критическа, защото според мен всяка възраст може да се разглежда като такава:grin:)

М@мка му:mad::evil: От ден на ден сутрин все повече неща ме болят:(:crying:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

frisky lioness написа:От няколко дни, седмица ме боли кръст, та в слетлината на твоята тема, съм се замислила....е ли това някой от симптомите на посочената от теб възраст (не я наричам критическа, защото според мен всяка възраст може да се разглежда като такава:grin:)

докторите казват
щом те боли начи си жив
спре ли да те боли си умрял брато :cool:
майтапчии са докторите големи :rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

caliostro написа:
frisky lioness написа:От няколко дни, седмица ме боли кръст, та в слетлината на твоята тема, съм се замислила....е ли това някой от симптомите на посочената от теб възраст (не я наричам критическа, защото според мен всяка възраст може да се разглежда като такава:grin:)

докторите казват
щом те боли начи си жив
спре ли да те боли си умрял брато :cool:
майтапчии са докторите големи :rotfl24:
Ахъм:grin: и аз всяка сутрин си го повтарям

"Ако някоя сутрин, когато се събудиш вече нищо не те боли, значи си....умрял":-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

По-скоро е ПМС.

Една приятелка (вече навлязла май в дебрите й на таз възраст) ми обясни как се разпознавала: когато ПМС започне да трае две седмици преди и две седмици след. :grin:

П.П. Вторият абзац няма смислова връзка с първия, само асоциативна.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: По-скоро е ПМС.

Една приятелка (вече навлязла май в дебрите й на таз възраст) ми обясни как се разпознавала: когато ПМС започне да трае две седмици преди и две седмици след. :grin:

Боже опази, да чукам на дЪрво, уджас неккъв.:shocked:

П.П. Аз смятам на 40 да раждам трето, тъй че скоро критическа не ме заплашва :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:
По-скоро е ПМС.

Можеее, пък може и нещо костно-ставно да е:blink:
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: По-скоро е ПМС.

Боже опази, да чукам на дЪрво, уджас неккъв.:shocked:

П.П. Аз смятам на 40 да раждам трето, тъй че скоро критическа не ме заплашва :blum:
Ама нали се разбрахме, че не сме заплашени изобщо!
Само ни е любопитно. :grin:

Като си гледам по-възрастните приятелки - спокойствие и чувство за хумор (и самоирония) му е разковничето.
А братовчедка ми един доста дълъг период се измъкваше с думите "Не ме тормозИ сега, карам тежък пубертет."
Аз тази тактика съм си избрала за когато му дойде времето. :-)
Panta rhei...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

:0ff: се присетих за следния виц:

Седят пред блока дежурните (за малко да кажа "лелки", ама се спрях :grin:) дами... и се оплакват коя какво я боли. Една като почва... та не спира сумати време... тва кръст, крака, глава и прочие чаркуляци - за всяко нещо намира да се оплаче. И една от другите... ъъъ... дами и вика:
- Стига се оплаква ма... нали те гледам... всеки ден различни мъже водиш... не те ли е срам...
А оплакващата се:
- Е то едно нещо да има да не го боли човек и за него ще му завидите...

:grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Гост

Мнение от Гост »

Gaspode написа:

:0ff: се присетих за следния виц:

Седят пред блока дежурните (за малко да кажа "лелки", ама се спрях :grin:) дами... и се оплакват коя какво я боли. Една като почва... та не спира сумати време... тва кръст, крака, глава и прочие чаркуляци - за всяко нещо намира да се оплаче. И една от другите... ъъъ... дами и вика:
- Стига се оплаква ма... нали те гледам... всеки ден различни мъже водиш... не те ли е срам...
А оплакващата се:
- Е то едно нещо да има да не го боли човек и за него ще му завидите...

хихихихихиихихи....

Гаспод-е,
ИДВАААААААААММММ.. 9ако си пропуснал-да знайш..Кайи и на съпругата ....че и със зверовете идвам-да ги съберем!)

:grin:
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

esti написа:
Нямам намерение да те карам да коментираш нещо супер лично и твое извъобще , ама това което си написала просто породи моя отговор . И извинявай за споделянето тогава .
Тая година ще стана на 40 и ако не бях прочела темата изобщо не знам дали в близките 10 години щях да се сетя за климакса който ми предстои ...някога.
Както и за андропаузата на половинката ми. Щото при тях нещата са за притеснение , не при нас мисля.
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

pocti_bezobidna написа:
Хи-хи, и мой никакъв го няма, още. Казват - не ти ли дойде навреме, не го чакай!
Ма и аз се чудя кви са тия теми за критическата и г-точките (тва П. Колеьо ли е?)
:rotfl24: Аз не че го чакам /акъла имам в предвид / , ама само един мъдрец ми е пораснал пък другите все още не са тръгнали да ми създават проблеми . Та затова се притеснявам , от ходенето по зъболекари .
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Много стоиш на компютъра - от това ще да е! :winkw:
Или си седяла на течение.
Или от обездвижване.

Запиши се на каланетика, фитнес... Не можеш да си представиш как покачва настроението и след месец-два (през които още повече те боли:blink:), болежките напълно изчезват! :dance:
От личен опит.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

графинята написа:
pocti_bezobidna написа:
:rotfl24: Аз не че го чакам /акъла имам в предвид / , ама само един мъдрец ми е пораснал пък другите все още не са тръгнали да ми създават проблеми . Та затова се притеснявам , от ходенето по зъболекари .
Акъл ли? Не знам какво е това, не ми се е случвало. :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Публикувай отговор