Октоподи, Трактори и хоп Делян Иренов пардон Пеевски
- Green Light
Октоподи, Трактори и хоп Делян Иренов пардон Пеевски
Новините, братчета и сестричета, съвсем скоро ще видят сметката на всякакви сапунки, толкшоута и реалити, риш формати. Глейте начи и се кръстете какво се, риш, "говори в медиите":
В медиите се говореше, че операция „Наглите” е насочена срещу Алексей Петров, но никой от групата не го издавал. Според източници на razkritia.com Делян Пеевски също е бил в групата за отвличания, като е спонсориран от Алексей Петров. В последствие обаче нещата се объркали, медийният гуру Пеевски трябвало да оглави комисията по корупцията, което не се случило.
Припомняме, че наскоро имаше атентат срещу Пеевски, като джипът му бе гръмнат. Наши източници ни увериха, че бомбата е била за сплашване на сина на Ирена Кръстева, за да не изпее Алексей Петров.
Пеевски е бил разследван от МВР, които направили връзката и го убедили да свидетелства, като му предложили сделка.
Така се стигнало и до ареста на Алексей Петров. Междувременно се заговори, че е редно бившият премиер Сергей Станишев да си подаде оставката като лидер на БСП и да поеме отговорност за действията на бившия агент от ДАНС. Според Румен Петков, именно Станишев е отговарял за Петров. Възможно е лидерът на БСП да си е затварял очите за доста неща, които е вършил бившата барета по онова време.
Източник: една жена каза, че арестуваният Алексей Петров е издаден от Пеевски?
П.П. Много моля, който знае "какво се говори в медиите" да говори сега или навеки да мълчи. По- хубаво навеки да мълчи понеже да не ми разваля хубавата тема.
В медиите се говореше, че операция „Наглите” е насочена срещу Алексей Петров, но никой от групата не го издавал. Според източници на razkritia.com Делян Пеевски също е бил в групата за отвличания, като е спонсориран от Алексей Петров. В последствие обаче нещата се объркали, медийният гуру Пеевски трябвало да оглави комисията по корупцията, което не се случило.
Припомняме, че наскоро имаше атентат срещу Пеевски, като джипът му бе гръмнат. Наши източници ни увериха, че бомбата е била за сплашване на сина на Ирена Кръстева, за да не изпее Алексей Петров.
Пеевски е бил разследван от МВР, които направили връзката и го убедили да свидетелства, като му предложили сделка.
Така се стигнало и до ареста на Алексей Петров. Междувременно се заговори, че е редно бившият премиер Сергей Станишев да си подаде оставката като лидер на БСП и да поеме отговорност за действията на бившия агент от ДАНС. Според Румен Петков, именно Станишев е отговарял за Петров. Възможно е лидерът на БСП да си е затварял очите за доста неща, които е вършил бившата барета по онова време.
Източник: една жена каза, че арестуваният Алексей Петров е издаден от Пеевски?
П.П. Много моля, който знае "какво се говори в медиите" да говори сега или навеки да мълчи. По- хубаво навеки да мълчи понеже да не ми разваля хубавата тема.
- сър Айвънхоу
Re: Октоподи, Трактори и хоп Делян Иренов пардон Пеевски
ако някога си си мислил, че тия "горе" не са опетени, като свински чрева, жестоко си се излъгал...
доколкото знам въпросният Трактор е бил съсобственик в една фирма заедно с ББ и Пашата...
нещо да кажеш?
хм... и това по времето, когато е бил агент под прикритие...
чудно... дали не ги е разработвал... пък сега единият да го "остранява"...
доколкото знам въпросният Трактор е бил съсобственик в една фирма заедно с ББ и Пашата...
нещо да кажеш?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Аз по- скоро съм учуден, че Делян Пеевски е в тая компания. Мислих че в друга банда свири.сър Айвънхоу написа:ако някога си си мислил, че тия "горе" не са опетени, като свински чрева, жестоко си се излъгал...
нещо да кажеш?
Аз съвсем се объках, честно.Green Light написа:
Има чуството, че сме се явили общодържавно на кастинг за Биг Брадър това е Big Brother - country challenge.
Скандали само повсеместно.
пп. има си и похват такъв за манипулация - изместване фокуса на вниманието - знаете смятам.
на мен ми е много трудно да вникна във всичките схеми, банди, връзки, журналистите като ги слушам какви мрежи плетат кой кога с кого и как ги знаят, хептен ме объркват.pocti_bezobidna написа:Аз съвсем се объках, честно.Green Light написа:
Има чуството, че сме се явили общодържавно на кастинг за Биг Брадър това е Big Brother - country challenge.
Скандали само повсеместно.
единственото, което ми се върти от снощи и на мен в главата е дали пък ББ не разчиства?
някой компетентен може ли така накратко да ми обясни кой добър, кой лош, кой е Делян Пеевски. Наглите нали бяха ония с отвличанията бе, и кво Алексей Петров е свързан с тях, така ли? Много долно и елементарно бе. ако има някой добър човек да обясни, ама не ми давайте линкове нямам нерви да ги чета
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не съм компетентна по схемите, бандите и мрежите, но начина на поведение на ББ определено не ми харесва.latrevw написа:[
единственото, което ми се върти от снощи и на мен в главата е дали пък ББ не разчиства?
Дано не стане така, че като му свърши мандата изведнъж да се окаже несменяем.
- сър Айвънхоу
ще цитирам един виден наш клубар: всичко е едноGreen Light написа:Аз по- скоро съм учуден, че Делян Пеевски е в тая компания. Мислих че в друга банда свири.сър Айвънхоу написа:ако някога си си мислил, че тия "горе" не са опетени, като свински чрева, жестоко си се излъгал...
нещо да кажеш?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
днес във фейсбук коментирах подобна тема, пусната от вени марковски, с "холивуд"Green Light написа:Новините, братчета и сестричета, съвсем скоро ще видят сметката на всякакви сапунки, толкшоута и реалити, риш формати.
истинският октопод, инстинският октопод... съмнява ли се някой, че стои доста по-високо от някакъв си алексей петров?!?
just perfect
Не. Вероятно до енго няма и да се стигне.bead_ написа:истинският октопод, инстинският октопод... съмнява ли се някой, че стои доста по-високо от някакъв си алексей петров?!?Green Light написа:Новините, братчета и сестричета, съвсем скоро ще видят сметката на всякакви сапунки, толкшоута и реалити, риш формати.
пп. фейсбука все повече започва да прилича на форум, аз пък коментирахнякакъв протест срещу игрите с една приятелка, дето е във Ванкувър. Изобщо не ги искат - застрояват града, пълни се с туристи, създават се суматоха. И май всички, дето са организирали игри са много на минус като се тегли чертата.
това не означава, че не знаем кои са пипалата муpocti_bezobidna написа:
Не. Вероятно до енго няма и да се стигне
just perfect
Обаче защо винаги така става - пошуми се ден-два и после се забрави...bead_ написа:това не означава, че не знаем кои са пипалата муpocti_bezobidna написа:
Не. Вероятно до енго няма и да се стигне
Много скандалджияска става държавата, а това зверски ме уморява. Накъдето и да погледнеш - скандали и скандалчета и някакво хаотично движение. Предполагам, че крайният резултат ще е много забавен. жалко само, че няма да имам възможност отстрани само да го наблюдавам.
защото не се режат пипалата на октопода. само се лови планктон. а шумът в медиите пълни ефирно време, което иначе ще трябва да се пълни с лекарствата на онкоболните деца, проблемът с гръцката граница и предстоящата пенсионна реформа...pocti_bezobidna написа:
Обаче защо винаги така става - пошуми се ден-два и после се забрави...
just perfect
Всичко това дето си го написала е вярно.bead_ написа:защото не се режат пипалата на октопода. само се лови планктон. а шумът в медиите пълни ефирно време, което иначе ще трябва да се пълни с лекарствата на онкоболните деца, проблемът с гръцката граница и предстоящата пенсионна реформа...pocti_bezobidna написа:
От което се подтискам още повече
Никой няма интерес да реже пипала или поне не тези, които все още захранват тялото.
Е как стана така сега, а? Нали друга беше идеята и на преход и на протести и на 45 години стигат...
Не е честно
чета темата и точно това си мисляlatrevw написа: на мен ми е много трудно да вникна във всичките схеми, банди, връзки, журналистите като ги слушам какви мрежи плетат кой кога с кого и как ги знаят, хептен ме объркват.
някой компетентен може ли така накратко да ми обясни кой добър, кой лош, кой е Делян Пеевски. Наглите нали бяха ония с отвличанията бе, и кво Алексей Петров е свързан с тях, така ли? Много долно и елементарно бе. ако има някой добър човек да обясни, ама не ми давайте линкове нямам нерви да ги чета
тук обаче, без да мисля много, си казвам Даааааааааlatrevw написа: единственото, което ми се върти от снощи и на мен в главата е дали пък ББ не разчиства?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
bead_ написа:защото не се режат пипалата на октопода. само се лови планктон. а шумът в медиите пълни ефирно време, което иначе ще трябва да се пълни с лекарствата на онкоболните деца, проблемът с гръцката граница и предстоящата пенсионна реформа...pocti_bezobidna написа:

- Green Light
това за р.овч. сигурно ли е?bead_ написа:абе да кръцна пипалата, наречени л.гоцев, а.доган, ив.костов, ал.лилов, р.овч., б.б. пък тогава да го видя главоноготоRemmivs написа:пипалата на пречат на главоногото да живее
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
знаеш ли защо питам? гледах го онази вечер при Иван и Андрей, не мога да повярвам, че може да са толкова нагли. писна ми да съм наивна и журналистите да ме мотат както си искатbead_ написа:ти как мислиш?latrevw написа:
това за р.овч. сигурно ли е?
п.п. не, бе сложих го за благозвучие:winkw:
абе, вие от къде знаете кой е горе, кой по-горе и т.н.
bead_ написа:абе, ти що се интересуваш откъде знаеме? а? данс-манс нещо?!:blink:latrevw написа:
еее, ти каза кои са, аз сега искам да разбера доколко ти е достоверна информациятаbead_ написа:ама ти не питаш кои са, а питаш кой ни е казал кои са и нещата отиват на... кютекlatrevw написа:
ами защото всички говорите, че ги знаете кои са, а пък аз не ги знам
- Green Light
Пише ги по весниците, показват ги в новините, един за друг говорят...latrevw написа:знаеш ли защо питам? гледах го онази вечер при Иван и Андрей, не мога да повярвам, че може да са толкова нагли. писна ми да съм наивна и журналистите да ме мотат както си искатbead_ написа:ти как мислиш?latrevw написа:
това за р.овч. сигурно ли е?
п.п. не, бе сложих го за благозвучие:winkw:
Румен Овчаров в съдружие с Петър Димитров има фирми в енергетиката. Беше смешно, когато заради топлофикация смениха Овчаров с Димитров. Тотална подигравка с нас, те са съдружници. Костовата щерка придоби сума имоти, жена му изнудваше бизнесмени. Любен Гоцев и Ахмед Доган са олицетворение на осребряване на ченгеджийските методи и играта с досиетата.
И, майната му, знаеме, но как да ти кажа, тези хора вършат това толкова дърварски и без изобщо да се опитват да се прикрият, че направо в лицата ни заплюват. Кой знае как ни презират и ни мислят за овце?
За Бойко да ти пиша ли, толкова е очевидно, че де да знам. Бойко Борисов е мутра, точно каквато мутра е Алексей Петров. Ако си затвориш очите и си представиш че си разменят местата нищо в околната картинка няма да помръдне. Има случки които съм чул все в банята докато ми бяха сапунисани очите. Мутра си е.
Алексей Петров се опита да се легализира, според мен, но за колко мутри с връзки в ДАНС има място в политиката?
Тъй де, тъй. Аз нали затуй виках, че гласуването по избори е поредната подигравка? Ама вий не та не. Всеки избор бил по-добър. До сега всеки избор се оказваше все лош. И кво прайм ся?Green Light написа: Пише ги по весниците, показват ги в новините, един за друг говорят...
Румен Овчаров в съдружие с Петър Димитров има фирми в енергетиката. Беше смешно, когато заради топлофикация смениха Овчаров с Димитров. Тотална подигравка с нас, те са съдружници. Костовата щерка придоби сума имоти, жена му изнудваше бизнесмени. Любен Гоцев и Ахмед Доган са олицетворение на осребряване на ченгеджийските методи и играта с досиетата.
И, майната му, знаеме, но как да ти кажа, тези хора вършат това толкова дърварски и без изобщо да се опитват да се прикрият, че направо в лицата ни заплюват. Кой знае как ни презират и ни мислят за овце?
За Бойко да ти пиша ли, толкова е очевидно, че де да знам. Бойко Борисов е мутра, точно каквато мутра е Алексей Петров. Ако си затвориш очите и си представиш че си разменят местата нищо в околната картинка няма да помръдне. Има случки които съм чул все в банята докато ми бяха сапунисани очите. Мутра си е.
Алексей Петров се опита да се легализира, според мен, но за колко мутри с връзки в ДАНС има място в политиката?
А, катаджиите са невинни дечица в сравнетие с някои други органи.bead_ написа:чакай, бе. става въпрос, че аз тръгвам на битка с тъмните сили и прочее... ти заби нещата в некви катаджийски истории и направо ми сваляш героичния ореолpocti_bezobidna написа:
Леко с узото, че такива глоби трескат, малииииШок и ужас!
- Green Light
Тогава, когато ти го викаше това, аз ти виках, че заради негласуващите тези са в политиката. Така че, ако обичаш, моля ти се ти ми обясни: Кво праим са, Гасподе?Gaspode написа:Тъй де, тъй. Аз нали затуй виках, че гласуването по избори е поредната подигравка? Ама вий не та не. Всеки избор бил по-добър. До сега всеки избор се оказваше все лош. И кво прайм ся?Green Light написа: Пише ги по весниците, показват ги в новините, един за друг говорят...
Нали не ти дремеше и всичко беше все едно?
Не ни мислят за овце, Зелени. Щом го позволяваме, защо да се крият? И защо да имат някакви задръжки? Даваш му аванта, да не е луд да не я вземе?Green Light написа: