Споко, и аз си говоря сама...нали знаеш-в такива случаи поне си сигурна,че разговаряш с интелигентен човекpocti_bezobidna написа:Здравей и от мен!
И аз не обичам да пиша поздравления в теми за новодошли - регистрират се и не пишат.
И аз су усещам все едно сама си говоря
брех... ветрени цветове се поЯвиха на хоризонта син...
- windcolours
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Мерси!windcolours написа:Ън,
специален поздрав имаш от мен по повод рисунките :) А,доколкото прочетох и в блога ти /понеже сега нали се изживявам като разузнавач от Втората световна война, за да се ориентирам кой на къФ се прави тук ;) /, и хайку пишеш!Аз съм от породата, дето много уважава такива люде!!!
Надявам се да кръстосваме благородно словесни шпаги,извисявайки литературна мисъл
Обаче за хайкуто си в грешка-не пиша, само рисувам. Словестните ми излияния не са подредени и мелодични. За кръстосване на шпаги на туй поле търси Грийна, Рем...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
аз реших,че ти си ги писал онези нещица под картините в блога...м'чи добри са сиЪн написа:
Мерси!
Обаче за хайкуто си в грешка-не пиша, само рисувам. Словестните ми излияния не са подредени и мелодични. За кръстосване на шпаги на туй поле търси Грийна, Рем...
Re: брех... ветрени цветове се поЯвиха на хоризонта син...
разполагай се като у дома си 
just perfect
Е аз съм го казвал.. писма в плик -Гриинlatrevw написа:Леле, и Сашо рисувал![]()
сега и мен ме засърбяха ръцете, ама ще ме е срам на вашия фон.
Вале, ЧИД и.. бе тук да не си ги мерим нещо охлювите дет се вика?!
Или да зема и аз да се засрамя и да не пускам снимки ако не са по-добри от на Боев, Ягишна, Явор, да не пускам разкази ако са по-зле от тея на Гриин и притчите на Рем или па еле посмея от тея снимковите на Кента, да не показвам драсканиците си щот Ън мъ засенчва... и т.н. Спирам /щот пропускам сумати други/. Да не говорим, че требе тотално да спра да споделям клиповете, щот тея на TerE са направо убиец в сравнение с моите...
3о4о :))))))
Ша са кутурдисам а стана мъж пристрастен към домашното насилие. Е те тогава ша видиш ти ..windcolours написа: Па и никаква жена не съм му...Той ще отрича докрай ..ама сега спи
Опс..
п.п. И Рем не ми е приятел!
- сър Айвънхоу
- windcolours
На цветница бре,магаре такова...или вече забрави името ми... Или...както беше казал Ржевски: ***** не е повод за запознанствоМЪЖжжж написа:Малиииййй кат младши районен инспектор си и се цъкаш десен бутон.holi_day написа:Издаде й името.МЪЖжжж написа:Те това е девойката връз един мост у Верона:Тя си е избрала ник.
Ми да..има имен ден на Нова Година.
- windcolours
МЪЖжжж написа:АлооооУУУ, Хичкок!Green Light написа:
Уиндколор, мисля, че това е атентат.
По някакъв начин си засегнала Мъжж, ...
тцъ може да се измъкне.... после бавно изгряла усмивка на устните... и потрил ръце.Айвън я сръчка да пише.
и си мълчат всички. звънчета имало ..
като казвам, че ми е силна интуцията
Ще те виждаме по-ч(есто май
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
windcolours написа:
Другари,сега по същество! Аз,за да ми дойде музата за писане, се нуждая от вдъхновение.. срамежлива съм...И скромна... Бе вие още ли не зацепихте- дайте биратааааааа И мръФките!!! И по-бърже,че купонът тече!
![]()
Хайде,до писане! :)
Добре дошла!
и поздравления за цветния вятър по същество
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- windcolours
Semiramis написа:windcolours написа:
Другари,сега по същество! Аз,за да ми дойде музата за писане, се нуждая от вдъхновение.. срамежлива съм...И скромна... Бе вие още ли не зацепихте- дайте биратааааааа И мръФките!!! И по-бърже,че купонът тече!
![]()
Хайде,до писане! :)
Добре дошла!
и поздравления за цветния вятър по същество

- Stranniche
- Обратна връзка:
В този клуб направо се препъваш от таланти!МЪЖжжж написа:
Те това е девойката връз един мост у Верона:
Опитах се неуспешно да нарисувам и TerE за именният и ден на 10-ти /днес, да вече е днес/, но направо я развалих кат образ и подобие.
п.п. И репо! Не мъ наричай СашУ, щот тук съ прая на МЪШшшш.
А добре дошла и наздраве!
Чудесни са ти рисунките, Мъжжж!
Добре дошла, Цветноветрова, и наздраве!
П.п. Мислех, че реповите обръщения са специално за мен, но се оказва, че нищо специално нЕма.
хм, по-полечка с шаблоните молимwindcolours написа:Кой ли? Жриците на любовтаRemmivs написа:пък кой казваше
бе, ..... може, ама само няма да се целуваме, нали?
щото това е твърде интимно...
Това лично ли си го чувал?
и за мен целувката е по-интимното актуване, ама не щото съм жрица
може да е примерно защото съм романтична или болезнено сантиментална
ама не е сигурно