идеалният клиент
Re: идеалният клиент
мммного общо, дай конкретика някаква.bead_ написа:и ви го пожелавам в големи количества
Гласувах хипотетично!
"Спаси си деня!" - Green Light
ми то вече клиентите са хипотетичниНефертити написа:мммного общо, дай конкретика някаква.bead_ написа:и ви го пожелавам в големи количества
Гласувах хипотетично!
just perfect
bead_ написа:ми то вече клиентите са хипотетичниНефертити написа:мммного общо, дай конкретика някаква.bead_ написа:и ви го пожелавам в големи количества
Гласувах хипотетично!
"Спаси си деня!" - Green Light
уфbead_ написа:е, как да ти кажа... човек понякога му се приисква повторение
не мога да разбера аз ли криво обяснявам че всичко е едно не е едно и също с едно е всичко
т.е. всичко е едно и също де
ти как мислиш, че си мисля аз за ортодоксални лесбийски 3-ки и нагоре? м?
ps
ма ти говориш за повторение
лошо няма
и то е списъка
Слава Богу, че асансьорните техници не чакат да се появи бял кон, за могат с него да дойдат да поправят асансьора, че лошо щеше да ми се пишеbead_ написа:асансьорен техник?wild_moon написа:
е, щом няма да го чакаме принца на белия кон, не може ли поне да поговорим за него?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
като няма кон и ракът е рибаwild_moon написа:Слава Богу, че асансьорните техници не чакат да се появи бял кон, за могат с него да дойдат да поправят асансьора, че лошо щеше да ми се пишеbead_ написа:асансьорен техник?wild_moon написа:
е, щом няма да го чакаме принца на белия кон, не може ли поне да поговорим за него?
just perfect
имах предвид двоичния код, обаче тръгнах на теб да го обяснявам, гаче ли си парче програмистRemmivs написа:даденоbead_ написа:сложи към тва 1 една 0 и да можем всичко да сложим в списъка
нека е 1000
или да го закръглим на 1024 направо?
ps
дядото на кралицата имаше един страшен лаф
здравето е единицата, която осмисля всички останали нули (след нея б.а.)
just perfect
ти ще ме обиждаш ли сегаbead_ написа:имах предвид двоичния код, обаче тръгнах на теб да го обяснявам, гаче ли си парче програмист
програмист
те си лягат само с две чаши
аз ползвам поне четири
исках да кажа друго вместо чаши ама се въздържах
но поне не съм въздържател и чашите ме навеждат на мисълта за наздраве
пък бинарния код
нищото е част от едното
ин и ян
добро и зло
нула и едно
вселени
комуникарищи
в екстаз
- Green Light
Плаща навреме.
Най- големия ми длъжник изпълнява всички останали условия. Големи симпатяги и всичко останало, обаче ми дължат толкова пари, че вече съм влезнал в опасната зона.

П.П. По мое мнение последния отговор е наивен. Лоялен, в смисъл да не кръшка при конкуренцията би бил само такъв, който не си търси интереса и значи глупав. Лоялен е такъв клиент който изпълнява договорните си задължения в смисъла и сроковете в които сте се разбрали. Нелоялен е такъв който се опитва да те преметне, уповавайки се на буквата а не на смисъла.
Но ако конкурентите ми са станали по- изгодни на клиента ми, аз съм първия, който ще се учуди щом той остане при мен, а не избяга.
Разбира се има дългосрочни проекти, в които изгодата мери по друг начин, но така или иначе се мери.
Най- големия ми длъжник изпълнява всички останали условия. Големи симпатяги и всичко останало, обаче ми дължат толкова пари, че вече съм влезнал в опасната зона.

П.П. По мое мнение последния отговор е наивен. Лоялен, в смисъл да не кръшка при конкуренцията би бил само такъв, който не си търси интереса и значи глупав. Лоялен е такъв клиент който изпълнява договорните си задължения в смисъла и сроковете в които сте се разбрали. Нелоялен е такъв който се опитва да те преметне, уповавайки се на буквата а не на смисъла.
Но ако конкурентите ми са станали по- изгодни на клиента ми, аз съм първия, който ще се учуди щом той остане при мен, а не избяга.
Разбира се има дългосрочни проекти, в които изгодата мери по друг начин, но така или иначе се мери.
Green Light написа:Плаща навреме.
ПП. Или ти си болен, или аз. Друго обяснение за единомислието ни просто няма.
- Green Light
Да си го сложа сега аз в подписа това, а?Gaspode написа:Green Light написа:Плаща навреме.
Разбира се има дългосрочни проекти, в които изгодата мери по друг начин, но така или иначе се мери.![]()
ПП. Или ти си болен, или аз. Друго обяснение за единомислието ни просто няма.
в някои случаи клиентите играят между 3-4 фирми. така натискат цената, съсипват хората от оферти и презентации, правят хиляди въртели и като съберат инфо... те пускат по пързалката и си го правят сами.Green Light написа:
П.П. По мое мнение последния отговор е наивен. Лоялен, в смисъл да не кръшка при конкуренцията би бил само такъв, който не си търси интереса и значи глупав.
just perfect
- Green Light
ОК. Това сме го виждали също.bead_ написа:в някои случаи клиентите играят между 3-4 фирми. така натискат цената, съсипват хората от оферти и презентации, правят хиляди въртели и като съберат инфо... те пускат по пързалката и си го правят сами.Green Light написа:
П.П. По мое мнение последния отговор е наивен. Лоялен, в смисъл да не кръшка при конкуренцията би бил само такъв, който не си търси интереса и значи глупав.
- Green Light
Green Light написа:ОК. Това сме го виждали също.bead_ написа:в някои случаи клиентите играят между 3-4 фирми. така натискат цената, съсипват хората от оферти и презентации, правят хиляди въртели и като съберат инфо... те пускат по пързалката и си го правят сами.Green Light написа:
Бе от "уикенд" се отървах. Казвам събота и неделя. Дали ще мога да се отърва и от "ОК". Мога да казвам "добре"
- Green Light