Що бе, да не ти дойдоха нещо множко момите - ще помагам бе, нали си аверче.сър Айвънхоу написа:е, те сега и тебе та зех!БоЕВ написа:
Те не си заслужават вервай ми, само се гъбаркаме с Айвъна.
![]()
![]()
Понеже е времето, уж, на влюбените
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
ква тройка бре, моме? знайш ли колко "земах" тука за два дни?Нефертити написа:хаха,сър Айвънхоу написа:охо.... ей на, още една за зиманееее...Нефертити написа: Айде наздраве !
каТ станеш министър или къвто там се каниш,
ще видим
п.п. в тройка ли ме каниш?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
еййй, те на тва се казва приятел, значиииии...БоЕВ написа:Що бе, да не ти дойдоха нещо множко момите - ще помагам бе, нали си аверче.сър Айвънхоу написа:е, те сега и тебе та зех!БоЕВ написа:
![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Re: Понеже е времето, уж, на влюбените
Дай го малце по-скромно, и без това нема да те вземат у класацията на людето с високо самочувсвие.сър Айвънхоу написа:
значи, казваш... имам шанс да стана министър-председател на РБългария?
Глей да се добереш до мистър-преподавател - оттам натам е лесно.
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:Дай го малце по-скромно, и без това нема да те вземат у класацията на людето с високо самочувсвие.сър Айвънхоу написа:
значи, казваш... имам шанс да стана министър-председател на РБългария?
Глей да се добереш до мистър-преподавател - оттам натам е лесно.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа: Мчи как!
Наздравичка!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ей за тая тройка попитах. Колко си земал тия дни няма значка.сър Айвънхоу написа:еййй, те на тва се казва приятел, значиииии...БоЕВ написа:Що бе, да не ти дойдоха нещо множко момите - ще помагам бе, нали си аверче.сър Айвънхоу написа:е, те сега и тебе та зех!БоЕВ написа:
![]()
![]()
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
брей, че мераклика... че и разбира от мъже!Нефертити написа:Ей за тая тройка попитах. Колко си земал тия дни няма значка.сър Айвънхоу написа:еййй, те на тва се казва приятел, значиииии...БоЕВ написа:Що бе, да не ти дойдоха нещо множко момите - ще помагам бе, нали си аверче.сър Айвънхоу написа:е, те сега и тебе та зех!БоЕВ написа:
![]()
![]()
:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
Разбира я, ти за кВи жени ми говориш.сър Айвънхоу написа:брей, че мераклика... че и разбира от мъже!Нефертити написа:Ей за тая тройка попитах. Колко си земал тия дни няма значка.сър Айвънхоу написа:еййй, те на тва се казва приятел, значиииии...БоЕВ написа:Що бе, да не ти дойдоха нещо множко момите - ще помагам бе, нали си аверче.сър Айвънхоу написа:е, те сега и тебе та зех!БоЕВ написа:
![]()
![]()
:rotfl24:
- сър Айвънхоу
само за готини!Нефертити написа: Разбира я, ти за кВи жени ми говориш.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ей за тая тройка попитах. Колко си земал тия дни няма значка.shshtt написа::
опаааа разсъних се нещо
дОбро си дОшла отново!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
и двете...shshtt написа:хаха каниш ли ме м? или така ме ....как да кажа .....приветстваш?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ку требе и трите, дядовото!shshtt написа:тц-тц-тц.......и двете дядо попе и двете
бива:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
раздавамНефертити написа:и какво сега, каре ли станахмеshshtt написа:тц-тц-тц.......и двете дядо попе и двете
кой ще раздава?
Bella Ciao
Bella Ciao
Ха, ха хахасър Айвънхоу написа:раздавамНефертити написа:и какво сега, каре ли станахмеshshtt написа:тц-тц-тц.......и двете дядо попе и двете
кой ще раздава?
верно ме разсмя
Всичко коЗ!
- сър Айвънхоу
мдаааам... шах, шах, шах и три пешки метър...Нефертити написа:Ха, ха хахасър Айвънхоу написа:раздавамНефертити написа:и какво сега, каре ли станахмеshshtt написа:тц-тц-тц.......и двете дядо попе и двете
кой ще раздава?
верно ме разсмя:rotfl24:
Всичко коЗ!
Bella Ciao
Bella Ciao
Нали сме каре, къв е тоя шахсър Айвънхоу написа:мдаааам... шах, шах, шах и три пешки метър...Нефертити написа:Ха, ха хахасър Айвънхоу написа:раздавамНефертити написа:и какво сега, каре ли станахмеshshtt написа:тц-тц-тц.......и двете дядо попе и двете
кой ще раздава?
верно ме разсмя:rotfl24:
Всичко коЗ!
раздавайййй картите
и всъщност е: шах, шах... и три властни пешки!
Май знам вица
- сър Айвънхоу
раздавамНефертити написа: Нали сме каре, къв е тоя шах
раздавайййй картите
а може и зарчета да фърлим
Bella Ciao
Bella Ciao
можесър Айвънхоу написа:раздавамНефертити написа: Нали сме каре, къв е тоя шах
раздавайййй картите
а може и зарчета да фърлим
на табла нЕмам конкуренция пък съвсем
п.п. от къде ги намираш тия
- сър Айвънхоу
оооо, на табла немаш шанс просто...Нефертити написа: на табла нЕмам конкуренция пък съвсем
п.п. от къде ги намираш тия:lol:
а инак... питам чичо гугъл и той ми ги изплюва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
много са палиш, момееее, мноу са палиш...Нефертити написа:няма да ти пусна нито една игра, да знаешсър Айвънхоу написа:оооо, на табла немаш шанс просто...Нефертити написа: на табла нЕмам конкуренция пък съвсем
айде хвърляй
дюшеш:blum:
ма аз съм стар чиляк, а утре ше празвам св.Трифоня... та мисла да полегвам...
ку искаш идвай да изиграем една игра на карти или табла!
Bella Ciao
Bella Ciao
Къде ме каниш тогава като си стар човек?сър Айвънхоу написа:много са палиш, момееее, мноу са палиш...Нефертити написа:няма да ти пусна нито една игра, да знаешсър Айвънхоу написа:оооо, на табла немаш шанс просто...Нефертити написа: на табла нЕмам конкуренция пък съвсем
айде хвърляй
дюшеш:blum:
ма аз съм стар чиляк, а утре ше празвам св.Трифоня... та мисла да полегвам...
ку искаш идвай да изиграем една игра на карти или табла!
Все пак навечерие на 2 празника,
на маса сме тук,
едни...други,
...
айде лека ни нощ!
Уплаши се, че ще паднеш много
Вече е!
На всички влюбени- честит празник!
На всички Трифон/ки - наздраве!
Кой каквото му се нрави, това да празнува.
Важното е да сте щастливи!

На всички Трифон/ки - наздраве!
Кой каквото му се нрави, това да празнува.
Важното е да сте щастливи!
Днес отбелязваме едновременно няколко празника. Макар православната ни църква да премести Трифоновден на 1-ви преди повече от четири десетилетия, лозарите продължават да отбелязват деня си постарому, на 14 февруари.
Горе-долу по същото време католическата църква извади от календара си празника на Свети Валентин. Въпреки това на този ден все повече хора, включително и у нас, празнуват Деня на влюбените, за чийто покровител се смята светията. Ирландската столица Дъблин, където са мощите на свети Валентин, е предпочитана туристическа дестинация по това време на годината. Частица от костите на един от тримата светци с това име има и във варненския манастир "Константин и Елена".
Интересното е, че двамата мъченици, Трифон и Валентин, са живели по едно и също време, през III век, и са били лечители. Много вероятно е според някои богослови даже да става дума за едно и също лице.
Освен това на 14 февруари 969 г. е починал създателят на нашата азбука свети Кирил. Затова на тази дата го почитат и православни, и католици.
Заради съвпаденията всяка година по това време започват спорове кого трябва да почитаме на 14 февруари, кой от светците е по-български и защо се въвеждат чужди празници у нас.
Най-важното тази година е, че днес е Сирната Неделя, Заговезни. Остават седем седмици до Великден и започват постите. С този ден са свързани много обичаи, но главният е, че всеки от нас трябва да поиска и да даде прошка. Тя е в основата на християнската етика. Исус е простил на мъчителите си още на кръста. Да простиш, значи да се освободиш от гнева и раздразнението. Смисълът на празника е да започнеш Великия пост, освободен от негативни чувства.
Затова да си простим и нека не се караме Трифон ли е по-важният светец или Валентин. Нека всеки да празнува онова, което му е най-скъпо на сърцето.
Горе-долу по същото време католическата църква извади от календара си празника на Свети Валентин. Въпреки това на този ден все повече хора, включително и у нас, празнуват Деня на влюбените, за чийто покровител се смята светията. Ирландската столица Дъблин, където са мощите на свети Валентин, е предпочитана туристическа дестинация по това време на годината. Частица от костите на един от тримата светци с това име има и във варненския манастир "Константин и Елена".
Интересното е, че двамата мъченици, Трифон и Валентин, са живели по едно и също време, през III век, и са били лечители. Много вероятно е според някои богослови даже да става дума за едно и също лице.
Освен това на 14 февруари 969 г. е починал създателят на нашата азбука свети Кирил. Затова на тази дата го почитат и православни, и католици.
Заради съвпаденията всяка година по това време започват спорове кого трябва да почитаме на 14 февруари, кой от светците е по-български и защо се въвеждат чужди празници у нас.
Най-важното тази година е, че днес е Сирната Неделя, Заговезни. Остават седем седмици до Великден и започват постите. С този ден са свързани много обичаи, но главният е, че всеки от нас трябва да поиска и да даде прошка. Тя е в основата на християнската етика. Исус е простил на мъчителите си още на кръста. Да простиш, значи да се освободиш от гнева и раздразнението. Смисълът на празника е да започнеш Великия пост, освободен от негативни чувства.
Затова да си простим и нека не се караме Трифон ли е по-важният светец или Валентин. Нека всеки да празнува онова, което му е най-скъпо на сърцето.
Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Гадни, гадни, гадни копелета са всички мъже!
Мръсни самонадеяни твари дето все искат да са отгоре, да покровителстват и да превъзхождат.
Мамка ви мамка ви мамка ви. Каква прошка какви пет лева - да се пържат вовеки!
Презирам се за всяка мисъл в която съм ги допуснала
Мръсни самонадеяни твари дето все искат да са отгоре, да покровителстват и да превъзхождат.
shshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Аз кво съм ти направил???
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
shshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Bella Ciao
Bella Ciao
сипи си още едно вино, аз например след фазата на бяса, изпадвам в едно милно и преспивно състояние, ще се успокоиш след малко. а аз ти пожелавам много скоро да си промениш мнението поне за един мъжshshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
А какво мислиш за травеститите?shshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Всъщност това настроение е продиктувано точно и само от един мъж.latrevw написа:сипи си още едно вино, аз например след фазата на бяса, изпадвам в едно милно и преспивно състояние, ще се успокоиш след малко. а аз ти пожелавам много скоро да си промениш мнението поне за един мъжshshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Просто не слагай общ знаменател.
Дишай дълбоко, налей си вино
и ни кажи наздраве!
И това ще мине!
също и Лудо младо сън засънилоlatrevw написа:ех, че красота! благодаря ти!Remmivs написа:
Павлета делия и Павлетица млада
П. Яворов
аз съм го пропуснала, прекрасно е
изключително еротичен текст
Блажени са бедните духом