по-щастлива
по-щастлива
не мога да не се изфукам!!!
девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
just perfect
- snowprincess
Re: по-щастлива
радвам се за васbead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
тази година мойта няма да я пусна на състезание или поне до края на май, до кандидатстването

- сър Айвънхоу
bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
мдаааам... на мама си се е метнала!
само успехи, в каквото и начинание да предприеме!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа: Много харесвам хладни оръжия, ако имах подходяща стена, сигурна щах да нацвъкам всякакви остриета за украса.
Bella Ciao
Bella Ciao
Браво на детето и на майка му!bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
Браво! Пожелавам ти още много поводи за гордост!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Бе как няма да се изфукаш тук, нали писах вече че, покрай твоето момиче, на фехтовката гледам, като все едно я притежавам.bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
Да стигне до звездите. (И да каже "напред"
Бийд, дали не сме свидетели на задминаването ти по перфектност?
даааа!!!Green Light написа: Бийд, дали не сме свидетели на задминаването ти по перфектност?
п.п. което е доказателство каква перфектна майка съм
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Честитооооо,bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
шастлива майко:-)
Да ти е жива и здрава щерката...
Ех, че ме е яд за разминавката в Пловдив преди време
а можехме да се "сватосаме":winkw: ако не друго, то поне дяцата учат и двамата френски, или греша:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Тамън да се изкефя максимално и...прочетох че ставало въпрос за фехтовка.bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
Фехтовката е готин спорт. Известно време съм се занимавал и с него, но после открих, че е в пъти по лесно да мачкаш противниците си буквално.
пп Да и върви по вода, само успехи да има и да ти носи радост и удовлетворение!
незнам защо пак се сещам една реплика на татко /от миналия век, когато аз бях в тази възраст/: "един ден, като се прибрах от работа и видях в коридора обувки, по-голям номер от моя, разбрах колко си пораснала"Remmivs написа:
Само не знам какъв зет ще ти доведе. Трябва много да го коткаш сигур щото ще е суперяко момче вероятно.
just perfect
bead_ написа:незнам защо пак се сещам една реплика на татко /от миналия век, когато аз бях в тази възраст/: "един ден, като се прибрах от работа и видях в коридора обувки, по-голям номер от моя, разбрах колко си пораснала"Remmivs написа:
Само не знам какъв зет ще ти доведе. Трябва много да го коткаш сигур щото ще е суперяко момче вероятно.
Нема се плашиш. И аз метам ножове...сър Айвънхоу написа:pocti_bezobidna написа: Много харесвам хладни оръжия, ако имах подходяща стена, сигурна щах да нацвъкам всякакви остриета за украса.е, тука вече се уплашИх...
ЕДИТ ЧАстито на девойката. Тъз година рапира - догодина цяла сабя.
ЕДИТ ЕДИТ И на всички дейвойки тук де.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- сър Айвънхоу
аха, разбрах...lancelote написа: една любима чекийка... И чат-пат си играя с нея.![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
нито едното, нито другото са искрени в ден днешен в реалити, като се поогледа човек.bead_ написа:благодаря на всички за поздравленията. истината е, че искрено съчувствие към страданието на другия изпитваме по-лесно и по-често, отколкото искрена радост за успехите му. и затова ви благодаря двойно
но тук си е друго нещо.
"Спаси си деня!" - Green Light
- Piqndurnik
Какво сте разбрали!??!:blink:Нефертити написа:сър Айвънхоу написа:аха, разбрах...lancelote написа: една любима чекийка... И чат-пат си играя с нея.![]()
:rotfl24:
и аз
ЕДИТ Нещата не са така, както изглеждат...
Отново на път
:harhar::harhar:

Браво!bead_ написа:не мога да не се изфукам!!!девойката бележи туш след туш и вече е в световната и в европейската ранглиста. оттук нататък само ще трупа точки
и ще се качва по-нагоре.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!