в един магазин за маркови дрехи...

аз се кефя на такива неща, но трябва да не са самоцелни. ако на тръбите са окачени водоустойчиви якета, или на стик за голф са наредени закачалки с голф-панталони, или на велосипедна гума висят жълти тениски... истински се кефя.Ън написа:
в един магазин за маркови дрехи...

който последен се смее,:winkw: най-добре се смееЪн написа:На мен ми е смешно:-)
Пробните висяха на железата от третата снимкаSemiramis написа:има ли снимка на пробната?

Хахахаахахаахаbead_ написа:който последен се смее,:winkw: най-добре се смееЪн написа:На мен ми е смешно:-)
п.п. тва в случай, че жена ти набара магазинчето

кви хора сте вие, бре?!?!?:shocked: откъде ги намирате тия жени. от небето ли долитат?!?!:blink:Ън написа: Аз съм спокоен- бяхме заедно
Който е гледал навремето, ся е спокоен:winkw:bead_ написа:кви хора сте вие, бре?!?!?:shocked: откъде ги намирате тия жени. от небето ли долитат?!?!:blink:Ън написа: Аз съм спокоен- бяхме заедно

хм....Ън написа:Пробните висяха на железата от третата снимкаSemiramis написа:има ли снимка на пробната?
Втората снимка е маса, ама ме мързеше да я завъртяSemiramis написа:
хм....
не са били на втората снимка, така ли
аз ужасно бих се разсеяла в този магазин
между другото през цялото време
имам усещането, че по стените има цветя ..

ей затва нема да го запознавам мъжа ми с никой от вас!!!Ън написа: Който е гледал навремето, ся е спокоен:winkw:
Който е гледал навремето, ся е спокоен:winkw:
ей затва нема да го запознавам мъжа ми с никой от вас!!!
ъъъ... добре, че си уточнил, щото на мен ми прилича на кадри от софйскио градски затвор...Ън написа: в един магазин за маркови дрехи...