уф, само мъж може така да те вбеси!shshtt написа: Каква прошка какви пет лева - да се пържат вовеки!
и аз ще кажа сипи си едно, накрещи се, нареви се
от каквото там ще ти олекне малко
а ще го мислиш утре пак!
уф, само мъж може така да те вбеси!shshtt написа: Каква прошка какви пет лева - да се пържат вовеки!
ехе, де да бяха само мъже дето биха извикали такива реакции и гняв!shshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Гадни, гадни, гадни копелета са всички мъже!
Мръсни самонадеяни твари дето все искат да са отгоре, да покровителстват и да превъзхождат.
Мамка ви мамка ви мамка ви. Каква прошка какви пет лева - да се пържат вовеки!
Презирам се за всяка мисъл в която съм ги допуснала
чехли?! чехли?!Wishes написа:Ако може по чехли само :)
Недей сега да размиваш темата...Sweety написа:чехли?! чехли?!Wishes написа:Ако може по чехли само :)
по-добрите варианти са без каквито и да е патъци...
или ако има някакви все пак да са с токчета нещо
П.С. ти ме накара да се замисля , че последния път когато бях с токчета верно нямах много дрехи по себе си
а сега имам и токчета и дрехи и няма да свалям чорапогашници, друг път ;-)
Пусни си хубава музика,Semiramis написа:уф, само мъж може така да те вбеси!shshtt написа: Каква прошка какви пет лева - да се пържат вовеки!
и аз ще кажа сипи си едно, накрещи се, нареви се
от каквото там ще ти олекне малко
а ще го мислиш утре пак!
да, така еSweety написа:също и Лудо младо сън засънило
изключително еротичен текст
Нещо като - силно да любиш и силно да мразиш?:roll:Remmivs написа:да, така еSweety написа:също и Лудо младо сън засънило
яворов е горял от страсти
това е прекрасно
Може би съчетават най-доброто от двата полаWishes написа:А какво мислиш за травеститите?shshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Мръсни самонадеяни твари дето все искат да са отгоре, да покровителстват и да превъзхождат.
Тегли една майна и не се ядосвайshshtt написа:Не мога да се преборя с гнева! Никаква прошка не давам!
Не е бил съвсем в час Яворов.Remmivs написа:да, така еSweety написа:също и Лудо младо сън засънило
това е прекрасно
За текста не знаеш, обаче по въпроса с присъствията и отсъствията си в час.pocti_bezobidna написа:Не е бил съвсем в час Яворов.Remmivs написа:да, така еSweety написа:също и Лудо младо сън засънило
това е прекрасно
Не знаех, че текста на "Лудо-младо" е негов.