гледам го трети път
и нещо изумително
и нещо изумително
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
въобще .. може ли да е вярно
- windcolours
Аз от позицията си на жена,която и двете си бременности е изкарала по болници за задържане, не мога да повярвам просто. Абсурд е да са родени 10 деца средно по 3кг. Пък и тази родилка много пъргава ми се вижда нещо... :eek:
А онзи мухльо- бащата....Ох че се ядосах....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Представете си десет бебета с нормален размер на куп, плюс достатъчно количество околоплодни води. Не знам... Аз с едно бебе се чувствах огромна. С три с нормален размер нямаше да мога да се движа. За десет не ми стига въображението.pocti_bezobidna написа:Да не е някаква първоаприлска шегичка?
Акушерките много подзрителни ми се видяха - я още едно, и още едно, и още едно...
И привикването на кохортата баби и лели от Захалустието.
А бащата пък съвсем - припаднал и после изчезнал, та се невидял вдън гори тилилейски
Майтап ще да е, хора.
Чакай де, не се ядосвай, ако е партенка, няма и баща-мухльо.windcolours написа:Аз от позицията си на жена,която и двете си бременности е изкарала по болници за задържане, не мога да повярвам просто. Абсурд е да са родени 10 деца средно по 3кг. Пък и тази родилка много пъргава ми се вижда нещо... :eek:
А може и просто да се е запил човекът.
Panta rhei...
Re: и нещо изумително
Аз си мислех, че тва само мангал може да го направи. Па таа е бяла. Ма мое да е бяла циганка...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Не забравяй плацентите!vyara написа:Представете си десет бебета с нормален размер на куп, плюс достатъчно количество околоплодни води. Не знам... Аз с едно бебе се чувствах огромна. С три с нормален размер нямаше да мога да се движа. За десет не ми стига въображението.pocti_bezobidna написа:Да не е някаква първоаприлска шегичка?
Акушерките много подзрителни ми се видяха - я още едно, и още едно, и още едно...
А бащата пък съвсем - припаднал и после изчезнал, та се невидял вдън гори тилилейски
Майтап ще да е, хора.
- windcolours
Нагласена ми се види тази работа...от натрупания ми в отделения по патологична бременност опит знам,че многоплодните бременности /визирам дву- и триплодни/ мноооого рядко достигат до термин. Обикновено към 8ми месец вадят тризнаците,защото НЯМА място за да се развият достатъчно в корема на майката,не получават достатъчно кислород, а майката често страда от усложнения заради многоплодната бременност.Не съм чувала за доносени четиризнаци, какво остава за 10 бебета накуп! абсурд! В никакъв случай не може да бъде износена такава бременност до термин!Най-малкото няма да са с такива размери!Мнемозина написа:Чакай де, не се ядосвай, ако е партенка, няма и баща-мухльо.windcolours написа:Аз от позицията си на жена,която и двете си бременности е изкарала по болници за задържане, не мога да повярвам просто. Абсурд е да са родени 10 деца средно по 3кг. Пък и тази родилка много пъргава ми се вижда нещо... :eek:
Таткото /ако историята е вярна/ най-много да е някой скучаещ генен инженер дето се е упражнявал в ин витро оплождане върху бедната жена...
- snowprincess
по една от телевизиите дават филм за едно семейство - Кейт плюс 8, та там са 6 близначетата и две по-големиwindcolours написа:
Нагласена ми се види тази работа...от натрупания ми в отделения по патологична бременност опит знам,че многоплодните бременности /визирам дву- и триплодни/ мноооого рядко достигат до термин. Обикновено към 8ми месец вадят тризнаците,защото НЯМА място за да се развият достатъчно в корема на майката,не получават достатъчно кислород, а майката често страда от усложнения заради многоплодната бременност.Не съм чувала за доносени четиризнаци, какво остава за 10 бебета накуп! абсурд! В никакъв случай не може да бъде износена такава бременност до термин!Най-малкото няма да са с такива размери!
Таткото /ако историята е вярна/ най-много да е някой скучаещ генен инженер дето се е упражнявал в ин витро оплождане върху бедната жена...

- windcolours
Не се сещам за тази сцена, но пък ми напомни за онзи филм с Тодор Колев- Господин за един ден, където той нон стоп ходеше на войни, а в паузите- правеше деца на жена си....Апотеоз на потентността на българския мъж и плодовитостта на българската жена!Мнемозина написа:В "Лачените обувки на незнайния воин" май имаше една такава сцена - бабата изнасяше бебе след бебе от плевника...
Сега се замислих...винаги съм смятала, че българскте жени имат огромни достойнства на фона на западнячките и всеки чужденец може да ви го потвърди....Тогава, ако е вярна фразата "Зад всеки велик мъж стои по една умна жена", къде, за Бога, са се дянали великите мъже на нацията??? Може въпросът да прзвучи малко като хвърляне на камъни в собствената градина,ама кого дадоха българските жени на света??... Бат Бойко?!
Мнемозина написа:Чакай де, не се ядосвай, ако е партенка, няма и баща-мухльо.windcolours написа:Аз от позицията си на жена,която и двете си бременности е изкарала по болници за задържане, не мога да повярвам просто. Абсурд е да са родени 10 деца средно по 3кг. Пък и тази родилка много пъргава ми се вижда нещо... :eek:
а той 100 % се е запил ...
windcolours написа:Не забравяй плацентите!vyara написа:Представете си десет бебета с нормален размер на куп, плюс достатъчно количество околоплодни води. Не знам... Аз с едно бебе се чувствах огромна. С три с нормален размер нямаше да мога да се движа. За десет не ми стига въображението.pocti_bezobidna написа:Да не е някаква първоаприлска шегичка?
Майтап ще да е, хора.
опитвам, опитвам ...и не мога да си го представя
pocti_bezobidna написа:Да не е някаква първоаприлска шегичка?
Майтап ще да е, хора.
мм.. на мен ми се видяха естествени, но нещо друго ме смущава .. не знам точно какво
може би е просто добър монтаж
като мислим в тази посока
- Глас в пустиня
хубаво, обаче всяка праска може да роди по толкова, а всяка жена не може 
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- windcolours
Е тогава циганите просто нямат шанс...шъ ги претопим!:winkw::winkw:БоЕВ написа:до 10Мнемозина написа:Ужас.БоЕВ написа:Еми трябва да се тренира повече тогава егати.Semiramis написа:хубаво, обаче всяка праска може да роди по толкова, а всяка жена не може
На колко опита имаме право?
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
- snowprincess
Re: и нещо изумително
http://www.max2.tv/tvshows/p3_1636_0.html
ей за това семейство говорех вчера, дават ги по едно от дискавъритата
като има 6, що да няма и 10 близначета

При първите два опита не съм отбелязвала никакъв напредък. Мисля, че няма смисъл да продължавам.БоЕВ написа:до 10Мнемозина написа:Ужас.БоЕВ написа:Еми трябва да се тренира повече тогава егати.Semiramis написа:хубаво, обаче всяка праска може да роди по толкова, а всяка жена не може
На колко опита имаме право?
Panta rhei...
- snowprincess
мани ги тия, ако е първоаприлска шега, все някога ще има 10
сега намерих, че има два известни случая по 8 близначета
http://dnes.dir.bg/2009/01/27/news3910003.html

Ентусиазмът ти ме възхищава!snowprincess написа:мани ги тия, ако е първоаприлска шега, все някога ще има 10
Дерзай!
Пък ние после с каквото можем, ще помагаме.
Panta rhei...
и колко човека ги отглеждат?!snowprincess написа:по една от телевизиите дават филм за едно семейство - Кейт плюс 8, та там са 6 близначетата и две по-големи
както и да го мисля това ..все е трудно
- snowprincess