Забавно филмче.
Сигурно го има и по торентите с превод.
PS
Всъщност са няколко филма. Това е един от тях.
Полови тайни
Всъщност е един филм, посветен на това Британско изследване доколко полът обуславя мисленето ни и нагласите ни или нещо подобно... разделили са го на отделни части в Youtube за по-лесно. Гледах го целия филм по едно време, има някои интересни елементи в него.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
да, това са частите от един филм
но има още такива
като него
това исках да кажа
и в тубата ги има и тях
за мен беше не нов, занимават ме тези неща като например мъжете по-добри математици ли са или не
и други такива
голямо значение има не толкова пола, колкото мозъкът и кондиционирането се оказва
за математиката специално и доста други неща
но това, че жените чуват две думи едновременно, а ние по една ми беше интересно
и други неща де
забавно филмче както казах
но има още такива
като него
това исках да кажа
и в тубата ги има и тях
за мен беше не нов, занимават ме тези неща като например мъжете по-добри математици ли са или не
и други такива
голямо значение има не толкова пола, колкото мозъкът и кондиционирането се оказва
за математиката специално и доста други неща
но това, че жените чуват две думи едновременно, а ние по една ми беше интересно
и други неща де
забавно филмче както казах
Re: Полови тайни
готинко... просто продължава и затвърждава други изследвания ;)Remmivs написа:Забавно филмче.
PS
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз също съм му фен на това филмче, защото ни помага да се обичаме (себе си и помежду си)такива каквито сме! Да се замислим, че не рядко сме изцяло зависими от (ал)химичните реакции, които се разиграват на мозъчно и друго телесно ниво и че това не случайно е така. 
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Re: Полови тайни
... както и многоепохалният емпиричен опит, който по неясни причини не щем да зачетем.ELBI написа:готинко... просто продължава и затвърждава други изследвания ;)Remmivs написа:Забавно филмче.
PS
Panta rhei...