Кризата. Разрез на доходите.
- сър Айвънхоу
Кризата. Разрез на доходите.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Кризата. Разрез на доходите.
това ли са най-богатите?!? В групата на най-богатите попадат домакинствата с чист паричен доход над 2080 лв.сър Айвънхоу написа:Кой колко загуби от кризата
иначе съм съгласна, че средната класа изтъня и вече е на изчезване
just perfect
Тва Съре, е най-малоумната статия дето съм чела в последно време.
Ако така се определя богат-беден, да ти кажа у европското няма ни един бедняк! Глюпости на търкалета, ку ме питаш мен.
Ако така се определя богат-беден, да ти кажа у европското няма ни един бедняк! Глюпости на търкалета, ку ме питаш мен.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
опитали са се да "поскрият" жестоката истина, че всъщност 0,5% притежават около 18% от доходите...maggot написа:Тва Съре, е най-малоумната статия дето съм чела в последно време.
всъщност статията е силно манипулираща... опитвали са да прилагат "стъкмистика", а не статистика...
всъщност нещата са доста по-зле...
но все пак, за който може да чете между редовете, може да види кое как е...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Бе аз искам да питам тука едно нещо. Има ли някой каквато и да е идея защо, с каква цел се бавят плащанията които държавата дължи? Всякакво предположение ще върши работа. Не е заради "бансиран бюджет", защото тези разходи се смятат, като - много просто - разходи. Какъвто и идиот да съм, поне знам какво означава счетоводен баланс. Не е да няма пари, защото вече се разбрахме че тия разходи са сметнати, дефицит или не има ги, те са там в представените и одобрени цифри. Защо не се плащат, по каква причина? Да не би Бойко Борисов да смята, че като доведе до истерия бизнеса и банкерството и техния гняв ще се насочи към бсп и дпс или какво, защо е тая идиотщина?!
- сър Айвънхоу
и аз много се чудя на този въпрос...Green Light написа:Бе аз искам да питам тука едно нещо. Има ли някой каквато и да е идея защо, с каква цел се бавят плащанията които държавата дължи? Всякакво предположение ще върши работа. Не е заради "бансиран бюджет", защото тези разходи се смятат, като - много просто - разходи. Какъвто и идиот да съм, поне знам какво означава счетоводен баланс. Не е да няма пари, защото вече се разбрахме че тия разходи са сметнати, дефицит или не има ги, те са там в представените и одобрени цифри. Защо не се плащат, по каква причина? Да не би Бойко Борисов да смята, че като доведе до истерия бизнеса и банкерството и техния гняв ще се насочи към бсп и дпс или какво, защо е тая идиотщина?!
страх ме е само да не се окаже това, което си мисля, че е... щото тогава... хм...
ох, само не ме питайте, какво си мисля... няма да го кажа...
нормално е при криза да се затягат коланите, но да се спират всякакви плащания, това вече е идиотщина...
да не говорим, че големите износители се задъхват яко, защото не им възстановяват ддс-то...
да не говорим, че не плащат по договори, които са сключени. особено по програмите. това води до неплащане от страна на общините към изпълнителите, а изпълнителите вече са пред фалит повечето...
незнам какво искат да постигнат, но това, което постигат е само едно - масови фалити... и то не заради кризата, или заради предишното правителство...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
мдааам... това е едното, което си помислих първия път, но... и това не става... говоря за т.2bead_ написа: 1. лихви
2. преподписване на договорите
Bella Ciao
Bella Ciao
Може ли и аз да попипам?
Тая пък история с 10% каква е?
Опрощаваш 10% на държавата и тогава тя ти пуска плащането? Ако не ги опростиш - йок плащане (въпреки, че ит дължи парите)? Опрощаваш или имаш шанс да си ги получиш "като му дойде времето"?
пп. а "данъчен кредит" какво е?
Опрощаваш 10% на държавата и тогава тя ти пуска плащането? Ако не ги опростиш - йок плащане (въпреки, че ит дължи парите)? Опрощаваш или имаш шанс да си ги получиш "като му дойде времето"?
пп. а "данъчен кредит" какво е?
Че то има ли нещо дето да не е стъкмистика? Едно време му викахме "промиване на мозъците". Ама не е само у наше село така - навсякъде го правят, така че съм спокойна - световната конспирация не ни е подминала и нассър Айвънхоу написа: опитали са се да "поскрият" жестоката истина, че всъщност 0,5% притежават около 18% от доходите...
всъщност статията е силно манипулираща... опитвали са да прилагат "стъкмистика", а не статистика...
всъщност нещата са доста по-зле...
но все пак, за който може да чете между редовете, може да види кое как е...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
maggot написа: световната конспирация не ни е подминала и нас
Bella Ciao
Bella Ciao
Стъкмистика и половина! Като почнат да правят едни такива обобщения, основани на статистически данни и съвсем почват да ме разсмиват! Все едно някой има понятие какви са истинските доходи в Бг, при положение, че икономиката ни сивее във всички нюанси от наситено графитено до гълабово сиво...
Това за мен не е никаква статистика, а единствено начин някои "специалисти" да заработят заплатата си, играейки си на дръж ми шапката с хорското мислене.
Това за мен не е никаква статистика, а единствено начин някои "специалисти" да заработят заплатата си, играейки си на дръж ми шапката с хорското мислене.
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
в червената книга е казваш?bead_ написа:това ли са най-богатите?!? В групата на най-богатите попадат домакинствата с чист паричен доход над 2080 лв.сър Айвънхоу написа:Кой колко загуби от кризата
иначе съм съгласна, че средната класа изтъня и вече е на изчезване
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ами да! чиста загуба на време за четене на такава статияmaggot написа:Тва Съре, е най-малоумната статия дето съм чела в последно време.
не само на таркалета ами и на маргаритки и всякави други петна!
Кой им е платил на Галъп за това?!
Явно тяхното плащане не е закъсняло
На това не му казвам стъкмистика или промиване на мозъците, още по-малко пак светован конспирация.
Просто изходните им данни са абсолютно неверни за това и стъкмистика не е!
Кой в БГ си казва доходите!?
Блажени са бедните духом
То остави, ма почнАх да се възгордявам някак си....Remmivs написа:хахахахаха
таванът е малко под зоната на "богатите"
тази година също
PS
Пардон! Не просто на богатите, а на "най-богатите"....
Пълен майтап.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
сър Айвънхоу написа:Кой колко загуби от кризата
това че не вземам детски щото съм богата отдавна ми е гордост
сега съм напът съвсем да се изпъча .. и да направя мост.
Последно промяна от Semiramis на 22.02.10, 16:38, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
сър Айвънхоу написа:и аз много се чудя на този въпрос...Green Light написа:Бе аз искам да питам тука едно нещо. Има ли някой каквато и да е идея защо, с каква цел се бавят плащанията които държавата дължи? Всякакво предположение ще върши работа. Не е заради "бансиран бюджет", защото тези разходи се смятат, като - много просто - разходи. Какъвто и идиот да съм, поне знам какво означава счетоводен баланс. Не е да няма пари, защото вече се разбрахме че тия разходи са сметнати, дефицит или не има ги, те са там в представените и одобрени цифри. Защо не се плащат, по каква причина? Да не би Бойко Борисов да смята, че като доведе до истерия бизнеса и банкерството и техния гняв ще се насочи към бсп и дпс или какво, защо е тая идиотщина?!
страх ме е само да не се окаже това, което си мисля, че е... щото тогава... хм...
ох, само не ме питайте, какво си мисля... няма да го кажа...
нормално е при криза да се затягат коланите, но да се спират всякакви плащания, това вече е идиотщина...
да не говорим, че големите износители се задъхват яко, защото не им възстановяват ддс-то...
да не говорим, че не плащат по договори, които са сключени. особено по програмите. това води до неплащане от страна на общините към изпълнителите, а изпълнителите вече са пред фалит повечето...
незнам какво искат да постигнат, но това, което постигат е само едно - масови фалити... и то не заради кризата, или заради предишното правителство...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Ън написа:Кво се чудиш?Йон написа:В групата на най-богатите попадат домакинствата с чист паричен доход над 2080 лв.![]()
Най- богатите печелят по 2080 лв. на...час, примерно. Някой на минута...
Мдам, българинът е щастлив, защото не знае колко е беден.
Ей тоя средния, пардон - средностатистическия.
"Спаси си деня!" - Green Light
Кво са хилиш? То е за реФ!:crying:Нефертити написа: Мдам, българинът е щастлив, защото не знае колко е беден.
Знаеш ли кой е най- големия връх, а?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ън написа:Кво са хилиш? То е за реФ!:crying:Нефертити написа: Мдам, българинът е щастлив, защото не знае колко е беден.
Знаеш ли кой е най- големия връх, а?
Аз когаТ е за реФ се хиля. Пазя се от дехидратация.
А лудницата вЕрно е пълна, шЪ знайШ!
Последно промяна от Неф на 22.02.10, 22:06, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Лошо...Седларов...Нефертити написа:Ън написа:Кво са хилиш? То е за реФ!:crying:Нефертити написа: Мдам, българинът е щастлив, защото не знае колко е беден.
Знаеш ли кой е най- големия връх, а?:rotfl24:
Аз когаТ е за реФ се хиля.
Пожелавам ти по- малко поводи за "хилене" тогава...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!