Пази ли някъде компа инфо?
Извън "инструменти"- "посетени", щото там е изтрито...

има опашка в принтера, където ако не е принтнато все още висят задачките, но когато се изпринти тази опашка се изтрива, та ... аз поне не знамЪн написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?
Късно е за това, търся една снимка от преди дв- три седмици принтирана...ELBI написа:има опашка в принтера, където ако не е принтнато все още висят задачките, но когато се изпринти тази опашка се изтрива, та ... аз поне не знамЪн написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?

това е така, но няма как да разбереш дали си принтирал снимката или просто си я отварял...и поглеждал. Там ще пише кога за последно е имало достъп до файла.Remmivs написа:нямаш ли разпечатка/и?
за какво говориш, друже
има опашки и на принтерите, ако не са съвсем безмозъчни, и на бозата
но обикновено нищо не се пази в тях освен чакащите неща?
има и друг един начин, косвен и не е задължително да си печатал нещото, но може да те наведе на следа
трябва да потърсиш и сортираш файловете по времето на достъп
да де, нали и аз това казахELBI написа:това е така, но няма как да разбереш дали си принтирал снимката или просто си я отварял...и поглеждал. Там ще пише кога за последно е имало достъп до файла.
Добре. Сигурно въпроса е много тъп, но къде е този списък?:roll:Remmivs написа:какво е разширението на файла (сито едно)Ън написа:Аз съм я принтирал със сигурност.
Друго не знам
кога си я принтирал (сито две)
търсиш по двата критерия
получаваш списък
разглеждаш го (сито три)
и, може би, воала
ако не
наздраве и това е

Пази ли некви кукита?Ън написа:Точно щяха да кажа, че ми се отварят некви неща, дет хабер си нямам...Remmivs написа: виж си хистърито на операта
Ама аз винаги си трия хисторито от операта...Значи мисия невъзможна....
А какво яде за вечеря помниш ли?Ън написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?
Някой да метне идея за вечеря на принтер - плийз!:blum:Мнемозина написа:А какво яде за вечеря помниш ли?Ън написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?
Само за на ютия се сещам.БоЕВ написа:Някой да метне идея за вечеря на принтер - плийз!:blum:Мнемозина написа:А какво яде за вечеря помниш ли?Ън написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?
мда... а не може ли да му се зададе и да изрязва фигурки за бухти, сладки и пр.?Мнемозина написа:Само за на ютия се сещам.БоЕВ написа:Някой да метне идея за вечеря на принтер - плийз!:blum:Мнемозина написа:А какво яде за вечеря помниш ли?Ън написа:Мога ли да проверя какво съм принтирал?
Извън "инструменти"- "посетени", щото там е изтрито...![]()
Иначе с принтера дали не може да се точат кори за баница?
Нямаш предвид яйца на очи - нали?Мнемозина написа:
Само за на ютия се сещам.![]()
Има и принтер за печат на фотоизображение върху нокътната плочка, но това е друга тема вече.
TerE написа:
мда... а не може ли да му се зададе и да изрязва фигурки за бухти, сладки и пр.?
но пък имало принтер за рисунки върху капучино...www.youtube.com/watch?v=96-6J627yPI
Неее, не, за захарен памук говорех.БоЕВ написа:Нямаш предвид яйца на очи - нали?Мнемозина написа:
Само за на ютия се сещам.![]()
Малки са тонерните касети за тестото, иначе ще изкара фини кори по и от Белла.
видяхБоЕВ написа:Има и принтер за печат на фотоизображение върху нокътната плочка, но това е друга тема вече.
лекаМнемозина написа:TerE написа:
мда... а не може ли да му се зададе и да изрязва фигурки за бухти, сладки и пр.?
но пък имало принтер за рисунки върху капучино...www.youtube.com/watch?v=96-6J627yPI
:lol::lol:
Започнах да огладнявам и май е по-добре бързичко да ви пожелая лека нощ...
или ютиятаTerE написа:
лекаи леко на завоя покрай хладилника
Стоплих!:lol:Мнемозина написа:
Неее, не, за захарен памук говорех.
Нищо няма да пропускаме, квот знаем ще си го кажем.TerE написа:видяхБоЕВ написа:Има и принтер за печат на фотоизображение върху нокътната плочка, но това е друга тема вече., но като няма подходяща тема, пропускаме го...
да, да не бастиса захарния памук...БоЕВ написа:или ютиятаTerE написа:
ох, олекна ми... за тоя принтер мога да си мълча, значи, хич нищо не знам за негоБоЕВ написа:Нищо няма да пропускаме, квот знаем ще си го кажем.TerE написа:видяхБоЕВ написа:Има и принтер за печат на фотоизображение върху нокътната плочка, но това е друга тема вече., но като няма подходяща тема, пропускаме го...
Когато мислех да го купувам струваше малко над 8 000лв без компютърната конфигурация.TerE написа:
ох, олекна ми... за тоя принтер мога да си мълча, значи, хич нищо не знам за него
Поне да са й памучни сънищата.TerE написа:да, да не бастиса захарния памук...БоЕВ написа:или ютиятаTerE написа:
захарно-памучниБоЕВ написа:Поне да са й памучни сънищата.TerE написа:да, да не бастиса захарния памук...БоЕВ написа:или ютиятаTerE написа:
мисля, че още известно време няма да ми е от първа необходимостБоЕВ написа:Когато мислех да го купувам струваше малко над 8 000лв без компютърната конфигурация.TerE написа:
ох, олекна ми... за тоя принтер мога да си мълча, значи, хич нищо не знам за него
Ахъм - и в цветовете на дъгата.TerE написа:захарно-памучниБоЕВ написа:Поне да са й памучни сънищата.TerE написа:да, да не бастиса захарния памук...БоЕВ написа:или ютиятаTerE написа:
До тоя извод стигнах и аз, като му направих амортизационен план 50%(първа година), 30%(втора) и 20%(трета)TerE написа:мисля, че още известно време няма да ми е от първа необходимостБоЕВ написа:Когато мислех да го купувам струваше малко над 8 000лв без компютърната конфигурация.TerE написа:
ето, верен ми е подходът, значи, хем даже до амортизационния план не стигнах...БоЕВ написа:До тоя извод стигнах и аз, като му направих амортизационен план 50%(първа година), 30%(втора) и 20%(трета)TerE написа:мисля, че още известно време няма да ми е от първа необходимостБоЕВ написа:Когато мислех да го купувам струваше малко над 8 000лв без компютърната конфигурация.TerE написа: