Накапана калинка-

Много ми хареса
Първи закон на Ромо Лампкин- Ако непреодолима сила срещне неподвижно тяло- стой далеч от това тяло
Прост факт- нито един лист хартия не може да бъде сгънат на две повече от седем пъти
Уф... ми тва е....

Горките... какво маломерно и камерно общество!Мнемозина написа:Добре дошла и от мен, радвам се, че си прописала...
Само кажи, моля, къде ги видя тия наши фенове? Аз пък все съм си мислела, че си говорим тук трийсет души сам самички...
А, това го разбрах.Megi_Koleva написа:Горките... какво маломерно и камерно общество!Мнемозина написа:Добре дошла и от мен, радвам се, че си прописала...
Само кажи, моля, къде ги видя тия наши фенове? Аз пък все съм си мислела, че си говорим тук трийсет души сам самички...![]()
Ами ще си кажа без бой- точно един фен ми показа форума и ме запали да се регистрирам. Това е...
Не бе, не съм азБоЕВ написа:Ън, разкрит си! Внимателно прегледах реакцията на всеки един от ПА. И, ако искаш да знаеш, калинката е къпана, а не накапана.

Remmivs написа:Не мен, ако слушате, а Логосът, както е казап Хераклит.
А в Бхагаватгита е казано друго, което също често повтарям:
Ние сме това, което са нашите най-дълбоки и съкровени желания.
Каквито са желанията ни - такива са мислите ни.
Каквито са мислите ни (думите б.п.) - такива са делата ни.
Каквито са делата ни - такава е съдбата ни.
А в Библията пише - В началото бе Словото.
Словото е магия. Ражда живот. Ражда дела. Ражда всичко.
Кръгче!
най-обикновени пияници!ELBI написа:тоя пък - малко особняци сме били били...БоЕВ написа:Добре си дошла!
Перфектна регистрация, надявам се и че ще пропишеш.
Малко сме особняци, но това да не те плаши, един ще те поздрави, друг ще те дръпне за плитката, трети ще ти намигне и така...
не всикчи,сър Айвънхоу написа:най-обикновени пияници!ELBI написа:тоя пък - малко особняци сме били били...БоЕВ написа:Добре си дошла!
Перфектна регистрация, надявам се и че ще пропишеш.
Малко сме особняци, но това да не те плаши, един ще те поздрави, друг ще те дръпне за плитката, трети ще ти намигне и така...
при това от същата школа...Remmivs написа: финансист, кфо да го праиш
а за кво става дума?Мнемозина написа:А, не ставаше въпрос за кинти всъщност.Quid написа:по кротко с кинтите че ще излезе някоя шумна операция у новините:-)
Е така го прочетох.БоЕВ написа:Добре си дошла!
Перфектна регистрация, надявам се и че ще пропи(ш)еш.
...
Е не помня вече. Сигурно за зелени човечета.Quid написа:а за кво става дума?Мнемозина написа:А, не ставаше въпрос за кинти всъщност.Quid написа:по кротко с кинтите че ще излезе някоя шумна операция у новините:-)
или е кинти или е неква любовна история или шмъркан история или е случайност:blum:
де се загуби, бре човеко?!Quid написа:по кротко с кинтите че ще излезе някоя шумна операция у новините:-)
ми, кат те няма и нема кой...Quid написа:прибрахте ли 500 евро на човека или амиииииии